Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
AKCi
csendes tag
válasz
martongunar
üzenetére
Sziasztok!
Én is rácsatlakozok a témára mert nálam most elég aktuális, mániákusan cserélgetem a telefonokat és egy Realme GT2 Pro/S23+/S24 Ultra/Nothing Phone 3a Pro után számomra meglepő volt, hogy a jelenlegi OnePlus 13R telefonom csak a Vodafone irányába nem alkalmazza a VoLTE és VoWiFi-t

Telekom-os kártya már magától be is lőtte kérdés nélkül, nyilván neki estem és Shizuku/Pixel IMS kombóval előhoztam a lehetőséget de nem alkalmazódik, olvastam előtte, hogy OnePlus okról hiányzik a Voda irányába ez a profil, de reméltem hátha sikerül.
A "One" most azt mondja, hogy az ő részükről minden okés, az IMS részleteinél mégis az az infó van nálam, hogy szolgáltatói oldalról nem engedélyezett a funkció (valószínűleg ez a VoWiFi profil miatt)

Van bárkinek megoldása OnePlus eszközre? Olvastam, hogy más országokban is van gond Vodával (általában), és hogy régebbi OxygenOS verziókon még ment, de nagyon új infót nem találok erről

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp