Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
Gesztikulájjatok rendesen!!!!!!!!!!!!!!
-
P00By
nagyúr
Asszony nem akart a próbafülkében....
Macka: omg!
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ámátőr kérdést teszek fel
Hunnan a vérbő szerzek be valami java-s játékokat SonyEriccson-ra? Asszony lerágja a fülem
Én sosé jáccok a telefonomon, igy nemtok' ilyeneket"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
P00By
nagyúr
válasz Nyugdíjas #7804 üzenetére
Passz nem foglalkoztat...
Én most vettem egy k750i belet(hosszú...). A teló tele van játékkal, úgyh most mikor már nagyon unatkozom kártyázom és Legyen ön is milliomost játszomElég hülyén nézhet ki egy lerágott fülnek a HELYE
MOD: Addig örülj ameddig csak a füled van lerágva
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tisztelt Fórumozó!
Mély tisztelettel tudatom, hogy az Ön számára privát üzenet küldését kezdeményeztem a prohardver!.hu internetes portál felületén keresztül!
MOD: Ezen kommunikációs forma beszüntetését a Tisztelt Fórumozónál kezdeményezze!
Köszönettel: Tisztelt Fórumozók Klubja
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Már rögtön az első kép hibás,mert nálam jobb felül ennyi van csupán
mondhatnám:
Tisztelt Fórumozó!
Az Ön által figyelmembe ajánlott területrészen nem található az Ön által mutatott "x" jelű gomb. Igy sajnos nem tudom értelmezni az Ön kérését.
Megértését köszönöm"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
törölt tag
Ti sem tudtok aludni?
-
fuzik
aktív tag
Könnyű ilyen kijelentéseket tenni, hamár majdnem megvan az amire ágytál !
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
shteer
titán
naplopó banda!!!
visszatértem, mostantól nincs ám rosszalkodás!!
szerintem jónak tűnik..
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
jenei92
senior tag
Az On Topikba nem akartam...
Lucif-R:Nem megyek szemészetre,és anyám csak bejött aszobába ugy szúrta ki!
Nyugdíjas:Hallgatok én eleget anyámra ,amugy meg, fogadsz tanítványokat? -
Lucif-R
senior tag
Ügyinzéző <----
Tisztelt Ügyintéző,
Tisztelettel ajánlamán tisztelt figyelmébe emet tisztelt linket: "A Tisztelt Link"
Nagy Tisztelettel:
Tisztességesen Tisztelő Tisztelt Fórum Tiszt TársTiszetl Szerkesztés:
A tisztelt idézet tisztes BOLD-á tétele tiszteletlenül sikerült mert kétszer tiszteltem meg vele a tisztelt Ph! tisztelt motortját és az nem tisztel meg azzal hogy a tisztelt BOLD szövegben egy még tiszteltebben BOLD-osított szöveg legyen beletisztelve. Ezért tisztelettel a tisztelt közönség tisztes elnézésért tisztelgek. És tisztelettel átalakítottam tisztelt ITALIC-ra.Újfent Nagy és Tisztességes Tisztelettel:
A már fentebb is Tisztességesen Tisztességes Tisztelt FórumTárs.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs