Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Imádom a csajt, a kedvenc magyar testépítő p1n4 számomra
A külhoni kedvenc pedig Andressa Vieira[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz ABnormal #8857 üzenetére
Szerintem sokkal hamarabb is meg lahet találni, persze tudni kell, hogy hol érdemes keresni. Na nekem ez az aprócska, ámbár nem elhanyagolható információ nincs a birtokomban...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Macka
veterán
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Megvan mi volt a baja az OSx-nek. Nem volt itt semmi gond a Raptorral, ez mondjuk már kiderült. Megdöglött ez a rohadt P5K-Premium...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem. Most azt csinálja a szentem, hogy semmit nem reagál a bekaccsoló gomb üzenettyire. Tápot közbe megnéztem, az indul,ha zöldet-feketét összezárom....
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Játékos
addikt
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Játékos #8870 üzenetére
Milyen venti?
Inditja, sőt szépen hajtja a szivattyút... Egyébként úgy néz ki, hogy azóta egyszer mégis elindult a lap,de ez akkor sem normális, mert azóta ujfent nem. Kezd nagyon X-aktás lenni...
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Macka
veterán
Keveset aludtam,és melegem van.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz stevee251 #8883 üzenetére
Igazatok lehet
Megint csinálja a mókát. Igazából ezek a heppjei azzal kezdődtek anno, hogy VGA volt, hogy nem adott képet (minden más ment), aztán meg ez... Nemtom'... Nagyon remélem, hogy nem a táp,mert ezt most tényleg nincsen sok kedvem lecserélni.
-
P00By
nagyúr
Van XS jeee
jenei92: Ez így van, de még van remény szóval ne adjátok fel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Xbox One
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest