Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #751 üzenetére
nah az nagyon teccik. jöhet is belőlle 2db
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #744 üzenetére
Innét egyszer próbáltam rendelni, 10K-m bánja. Megjött a visszaigazolás, átutaltam a pénzt, eltűntek. E-mailre nem válaszoltak, csak a pénzt nyelték be.
Rohadt egy cég, kerülétek el messzire!
Ebben a topicban ugye lehet ilyet:
Ha jövő héten sem érkeznek meg a cuccaim, piacra vágom a gépem, s eliszom az árát, a rohadt életbe mán! Ez persze csak vicc volt.szerk.: Ja, nem, ezek mások voltak. Levonták a pénzt, majd közölték, hogy nincs raktáron a cucc (1 db kábel), de emiatt egy hónapig visszatartották a rendelés többi részét is. VGA, blokkok, egyebek, nem kis értékben. Telefonon jól le lettek cseszve, nem egyszer, kétszer, vagy háromszor, utána elküldték a pakkot. De csak mert érkezett a kábelből. Szóval a vastag betűs rész érvényes marad.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B@bL3ve5 #760 üzenetére
A Performance-PCs volt az, amelyik fizetés után egy hónapig nem csinált semmit.
Amelyik benyelte a pénzt annak már nem emlékszem a nevére. Főleg modding dolgokkal foglalkozott, rövid, fekete SATA kábelt rendeltem tőlük.
Más megoldást én sem tudok mint berendelni a cuccost ismerőshöz USA-ba, s onnét hazakülde(t)ni bízva abban, hogy ezúttal minden normálisan megy majd.
-
B@bL3ve5
senior tag
Kellemes Húsvéti Ünnepekete kívánok az összes fórumtársnak
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #764 üzenetére
ááá azért én még délután 1-2-ig itt vagyok
holnap valahogy el kell menni locsolkodni de másnaposan nem tudom, h fog sikerülni -
yakuza.tora
addikt
válasz B@bL3ve5 #765 üzenetére
Az "itt" a munkahelyedet jelenti, vagy a topikot?
Másnaposan sima ügy locsolkodni. Csak rá kell tölteni az előző napira!
Egyébként azt nagyon szokták szeretni a vendéglátók, ha egy locsoló reggel beúl, és délután 6-ig felzabálja az összes sonkát, tojást és még a házigazda borát is megissza...Alléz Olympique de Marseille!
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #766 üzenetére
itt a topikban
azért én olyan nem vagyok. rokonokhoz megyünk csak ott meg ilyenkor jó sütik vannak s csak azokat kell félteni lúdláb, hatlapos...wááá....fincsiiii -
törölt tag
válasz yakuza.tora #762 üzenetére
A termékről nincs, a Neweggről van. Ők megbízhatóak, viszont nem szállítanak akárhová az USA-n belül sem, legalábbis normális áron biztos nem.
Konkrétabbat sajnsos nem tudok, meg kellene érdeklődni valahogyan.
Én is boldog húsvétot kívánok mindenknek! Tojásfestékkel meg lehet színezni a gépben a hűtővizet?
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
napot az uraknak!
Kicsit kipihentem magam, úgyhogy nem vagyok most annyira hülye -
törölt tag
válasz Nyugdíjas #770 üzenetére
Jah kérem, hogy itt szabadon lehet offolni? Akkor majd sűrűbben járok erre.
Házi pálinkát inkább magamba töltöm mintsem a gépbe. Ma is volt jófajta szilva meg vilmos, bár utóbbi nem házi. De azért finom.
yakuza.tora: Az elejéről lemaradtam: mégis hova kell Nektek az a lób.... nagy venti?
Pulsar: Tetszik a koncepció!
Azt még mondja meg valaki, hogy a bronzkerben csak méretre vágják a lemezt és vihetem, vagy derékszögben meg is tudják hajlítani, ill. kifúrni adott helyen? Vagy ilyen igényeket ne támasszak velük szemben?
[ Szerkesztve ]
-
fuzik
aktív tag
Jah.. ON -olni alapvetően nem lehet... de mivel egy off topikban az on az off ezért mégiscsak lehet .... ha egyszer off...
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
shteer
titán
sok locsolót holnapra mindenkinek!
álom ez a fekete cső, még meg is lehet benne borotválkozni
Nyugdíjas: kösz a képeket meg a galériát
fuzik: Ön nyert majd a 7en letesztelem, mit bírnak a passzív bordák egy jó kis terhelés alatt
25cm-es venti engem is érdekelhet, bár lehet inkább összetoldok pár 12-est nyárra - ki kell számolnom melyik éri meg jobban
szerintem jónak tűnik..
-
Laraxior
titán
én már locsolkodtam...a gépen belül
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Nyugdíjas
nagyúr
shteer: Háá ez a minimum bháászkijj
Balika: Itten kérem csak offolni lehet. Há látod, nem?
Yakuza: Szemmel kisértem az eseményeket,de sajnos tanácstalan vagyok. Pedig a sok MO-RA tulajnak lehetne belőle értékesíteni egy párat
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Laraxior
titán
válasz Nyugdíjas #780 üzenetére
fater! löksz egy árat nekem privibe hogy milyen szivattyúid is vannak? leégett az enyém
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #784 üzenetére
"Lusta vagyok kikapcsolni a gépet."
Vagy csak függő.
Amúgy ez a HDD oldalára hővezető nagy ötlet, jól le is koppintom. Azt hiszem rendelek a Conradtól 0.25-ös lapkát, jó lesz a memóriára meg a VGA-ra is.
Utóbbiról leszedtem ugyanis a blokkot, s látom, hogy kettő memóriachip fölött alig lett pasztás a lemez. A memóriákra ezért inkább hővezető lapot teszek majd.A blokkot azért szedtem le, mert a Tygon csövekről lemosom a feliratot, a kábelek spirálozva vannak, azokon sem látszik felirat, a blokkhoz járó csövekre viszont rá volt gányolva valami írás, feltételezhetően mordori nyelven. Ember legjobb barátja (nitrohigító) azonban megoldotta a problémát.
Amúgy alapjáraton nem vagyok ennyire idióta, csak nem bírok úgy várni, hogy semmit nem csinálok a géppel.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ja, tudom, hogy ki lehet kaccsolni, leginkább a ph!-tól nem tudtam olyan hirtelen elszakadni
BTW: néztétek? Nem is gondoltam, hogy ilyen kevesen vagyunk addiktok, meg őstagok MOndjuk az is igaz, hogy egy addikt/őstag anyámtyúkja azért többet pofázik, igy többnek tűnünk
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Inkább ide irom,mert ha már van eccő off-topic
1800 Quad? Tehát 1800db Q6600? OMG!
Csak magyarországon élünk ezek szerint. Én is dolgoztam elektronikai cuccokat gyártó cégnél, onnan is egy raklappal tűnt el Panasonic MP3-as autó-rádió, vagy hogyhijják ezeket... Pedig pár éve ez még azért nem vót óccsó cucc"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Viszont találtam a hűtőben egy Guiness-t
Csak nem lehet már olyan angy baj"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van tudomásotok nem zöld színű referencia GT-ről? Ha nincs, akkor esetleg GTS-ről?
Köszi szépen.[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Nyugdíjas
nagyúr
ÉN még csak zöldet láttam. Csak nem arra gyanakszol, hogy cseberből vederbe? Vagy csak a szine nem tetszik?
Csak mert ha utóbbi,akkor ki kell, hogy ábránditsalak, én mindent! megnéztem, és nincsen eekből csak zöld
-
yakuza.tora
addikt
válasz Nyugdíjas #780 üzenetére
Csak készülünk a nyárra... tényleg jó lenne valami megoldás erre a 25cm-es venti dologra! Nem tudom elhinni, hogy nincs senki, aki behozna Magyarországra egy nagyobb mennyiséget! Állítom, hogy pillanatokon belül el tudná adni!
Balika: Egyet dobnék a ház oldalára, egyet-egyet meg a MO-RA tetejére, ha túlságosan befűtenének nekünk a nyáron...
Azt már meg sem említem, hogy mennyire padlón van a dollár! Most érné csak meg igazán rendelni az USA-ból!
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest