Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
7000 adok érte kp-ben ha érdekel+postat én álom ha megoldható!!!!!!
Pü írj vissza!!!először is neked is szervusz de könyörgöm... mégis melyik hirdetésemre mert van fenn most pár
bírom az ilyen tipikus újoncokat
szerintem jónak tűnik..
-
Bulitt
addikt
Magyar posta bekaphatja Megint kezdik hogy nem postáznak időben Kezdek nagyon pipa lenni
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz shteer #13607 üzenetére
há vazze, feladom 3.-án a csomagot, a kolléga szint úgy 3.-án (Kecskemét). Ő megkapta 4.-én (normál csomag, értékbiztosítás, semmi extra) én a mai napig nem kaptam meg. Hogy van ez?
Múltkori ilyennél 4 napot kellet várnom hogy megkapjam, az amúgy elsőbbségivel, azonnal kézbe csomagot
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Most kéne pénz... 2002-es LS 430, 75e kilométerrel és nincsen 4,7 milla
-
törölt tag
-
rii
nagyúr
áhh ... nem akarok beleszolni (tudom.. most sikerült) ebbe a nagy autóimádatba ... de a budapesti autóvásárló-jelöltekkel az a gond, hogy csak akkor veszik észre, hogy parkolni nem lehet, ha már megvették az autót, gyalogosként ez fel sem ötlik bennük, csak rohannak kocsit venni, majd a 30 perces parkoló kereséskor esnek pofára ... meg a dugóval is így van ... megveszik, beülnek, majd anyáznak, hogy mekkora dugó van, és hogy a sok paraszt miért kocsival jár .. ja hogy ô is .... (mindkettô megtörtént eset)
nekem egy mini is elég lenne
de minek, meg _hova_új albéreletem elôtt is már 2 sorban állnak a kocsik az út mellett, félig a játdán
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Jaja, én is volt úgy, hogy anyáztam a BME mellett, hogy a sok köcsög egyetemista mind autóval jár mi meg nem tudunk hová parkolni.
Egy rohadt nagy Passattal mentünk, az nem is fér el akárhol. Kicsit azért túloztam az előbb, nem én vezettem, így nem voltam annyira pipa.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
kérdeznék ... :-/
meggyött ez a corsair táp ...
a képeken lehet látni értetlenkedéem tárgyát ...
mind a két 4-es izét dugjam be?
ha már van csatlakozó is az alaplapon, meg ha van a tápból kijövô két ilyenn izéééé is ...
ezek voltaképp mik lennének?
így kap plusz feszt az alaplap mondjuk az esetleges SLI-k miatt?
a csííítek tápbó' csak ilyen 4-es spárga jött ...
- [link]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Olyan lapok miatt van különszedve, amiken csak 4pin csati van ezen a részen. A tieden van hely mind a 8-nak, ugyhogy tessék szépen begyugni.
Működik 4-el is,de igy a tuti, hamár mindkét "fél" fel van rá készitve...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
rii
nagyúr
de akkor hogy is van ez ?
400Mhz-s mem 14.000? Oo
--- ---- --- ---- --- --- --
ja hogy DDR-es Oo Oo Oo
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Azt hiszem gyűjteni fogom a a hszeit
-
rii
nagyúr
viszont szályper elite sem bírja ki sosem, hogy be ne dobja magát ilyen témákba ....
és mindig ugyanazt mondogatja ... hogy minôség, meg meg kell fizetni, meg ô erre költ
-
törölt tag
Annak tűnik.
A #100 környékén került elő, kicsit lejjebb Tody válaszolt is. -
Bulitt
addikt
P00By elment party-zni, várható megjelenése holnap 16:00-tól
-
jenei92
senior tag
végre a itthon..
-
szacsee
nagyúr
Asszem megőrűtem én is!
Dájrekt marketing.. -
jenei92
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
jenei92
senior tag
Megjelent az Everest 5![link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest