Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
-
echterion
nagyúr
válasz flashpointer #69419 üzenetére
Én még nem vettem észre a szar szellőzését, igaz, csak két levegős 3070 van benne 3 venti társaságában, még várok a hő- és áramlásmérőre, illetve el kellene adnom a két 3070-est és vennem kellene két vizesblokkos kártyát, hogy ne kelljen a bykski blokkokkal kínlódnom (KFA2-nek nincs más blokkja, Palit-nak talán van, de én nem leltem rá, meg amúgy is repülne annál a gari a matrica miatt, ha leszedném a hűtőt róla - kivéve ha sikerülne leműteni nyom nélkül).
-
Aljasvip
senior tag
válasz flashpointer #69419 üzenetére
Radiátor akart lenni az a 360 és 240, ugye?
Nem igazán lesz értelmes ház újonnan 100€ körül, az a Corsair talán még használható lehet, de egy kínszenvedés lesz beszerelni mindent, mert fent a dizájn miatt nem hagytak elég helyet (~60mm helyett csak ~30-at) a radiátornak.
Egy korábbi a hozzászólásomban írtam már egy kollégának, hogy mit érdemes nézni ha két radiátor a terv: #68506Ha csak ennyi a keret, akkor a használtpiacon érdemes szétnézni.
Mj.: a régebbi Fractal házak általában horizontális átfújással hűthetőek jól, és az LL O11D sem rossz, csak jól kell megépíteni (nem pedig csicsás RGB unikornist csinálni)echterion #69436
Nem feltétlen lőttél mellé az O11-el.
Úgy általánosságban mondva, két darab 3070 mellett nem hiszem, hogy a gépházon kellene spórolni. Ugyanolyan fontos része egy jól szellőző ház a gépnek manapság, a 300W-os GPU-k reneszánszában, mint a tápegység.
Az a közös kettejükben, hogy nem fogsz észlelni semmit, ha jól teszi a dolgát, de ha valami nem klappol, az látványos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest