Hirdetés
Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
válasz D1Rect #34862 üzenetére
A Danger is gyárt pumpát ?
OC: A tesztet már láttam régebben de most újraolvasom (habár dájcshoz hülye vagyok, kellett itt annak a furcsa bajuszos embernek erőltetni.. Angolul 100 szor előbb megérteném )
Őszinte leszek D1Rect egyik gyártónak se volt sajnos a kezemben terméke, így képek alapján beszélek.
Tody szerintem olcsóbb mind EK persze már ott sem a bevezető árak vannak , de azóta történt is fejlődés.
Ha intelre váltok 99% hogy tody univerzális blokkot teszek rá akkor már inkább tudok véleményt mondani.
Arra megkérhetlek hogy csinálj néhány képet a 2 blokkról és dobt át mailon ?Amúgy AM2-3 as tody blokk amugy tényleg nem egy szépség Nekem is D-tek Fuzion rev1 em van, sajnos még dobozban , de tetszik, robosztus, letusztult és szép.
Igaz azt a króm lefogatót szerintem sürgősen le fogom matt feketére fúni
Inteles blokkjának már pofásabb a kinézete fényévekkel szerintem.Nah megyek googlet turni hogy okosodjak
[ Szerkesztve ]
Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo
-
OC
őstag
válasz D1Rect #34862 üzenetére
Kérésed számomra parancs: EK Water Blocks EK-KIT H3O - Supreme LT 240-Acetal
HalasKYO (#34857):
Mivel nemrég lőttem képeket, be is tolnám ide, hogy nekem eléggé sugallja a minőséget az EK:
A blokk és radi párhuzamos kötésének többnyire nincs értelme.
A blogon lehet, hogy ez szerencsétlen példának sikerült, de a számolgatás menetének és a gondolkodásmód átadásának szerintem megfelelt.Szerk.: képek rendbetéve...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest