Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

whitewolf5 csendes tag Sziasztok! 
 Rengeteg helyen próbálkoztam már de sehol nem kaptam választ a következő problémámra:
 Visual Studio 2005-ben létrehoztam egy asp oldalt amin egy GridView található. Beállítottam ezt a GridViewt ahogy kell és minden működik is. Azt szeretném megoldani hogy az egyik oszlopában (Autók Évjáratát jeleníti meg), át szeretném írni azokat az adatokat amik ''0'' vagy egyéb rossz értéketket vesznek fel arra hogy ''nincs adat''. Van erre valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
		Téma tudnivalók

● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
		- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest