Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nincs különbség az oltás és tényleges fertőzés átlal keltett védelem időhosszában. A sertésinfluenza elleni védettség örök, csak jövőre már egy annyira mutálódott változata jelenhet meg, amit már nem ismer fel az emberi szervezet, így a védettséged nem múlt el, csak nem ér semmit.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Rive
veterán
Források (hogy csak minden egymilliomodik, illetve hogy csak GMS, továbbá az utóbbiról)? Én nem nagyon találtam (sem a H1N1 kapocsán, sem más oltások kapcsán), talán csak nem titkos?
Az egyik sajtótájékoztató anyagai között mintha lett volna emlités arról, hogy az utóbbi években volt itthon húszmillió oltás az adott technológiával készült oltószerrel: meg volt négy jelentett GBS, de egyiket se sikerült összefüggésbe hozni a vakcinával.Az elölt vírusokra magától nem nagyon reagálna a szervezet...
De, reagál. Minden ismeretlen anyagra reagál. Az adjuváns szerepe az, hogy a védettség kialakulásához szükséges anyagmennyiség kevesebb legyen, illetve az immunreakció erősebb.Ekkor nyilvánvalóan az autoimmunitásra való hajlam is megnő valamennyire ...
Nem találkoztam erre vonatkozó adattal vagy effélére való utalással az elolvasott irodalomban.Az oltás hatása tudtommal néhány hónapig tart...
A vérben az utolsó 'fertőzéstől' számolva cirka fél-egy évig elég magas az ellenanyagszint ahhoz, hogy védettnek tekinthesd magad. (Ha pl. ma beoltatod magad, akkor onnan fél év, hacsak mondjuk februárban le nem tüsszent egy fertőzött...)
Az ellenanyagra emlékező sejtek viszont igen nagy eséllyel egy életen át megmaradnak (hacsak ki nem pakolják valami ok miatt a csontvelődet, mondjuk rák+csontvelőátültetés). Új fertőzés esetén a memóriasejtek aktivizálódnak és az ellenaynagtermelés gyorsan felfut - enyhe lefolyású betegség.
Ebben nem különbözik egymástól az oltás és a fertőzés útján szerzett védettség./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Louloudaki
aktív tag
szakember akkor se fogalmazzon úgy, hogy buta. kevésbé fejlett vagy ilyesmi ok, de buta? és akkor majd jön olyan is, hogy a csúnya gonosz járvány bántja szegény embereket?
biológus barátnőm szerint a bacik nem halott sejttörmeléken szaporodnak és nem abból táplálkoznak. meg az emberben élősködő gombák se. jut eszembe erről, megkérdem hogy náluk az ántszben hányan oltatták be magukat.btw lehet reagálni a második felére is, mondtam hogy ne a bután rugózzunk, erre azért is.
-
Proci85
senior tag
"Ha meghal monjduk 500000 várandós közül 1, az nem feltétlenül ok arra, hogy mind az 500000-et szándékosan veszélyeztessük az oltás lehetséges más irányú mellékhatásaival, mert kvázi biztos, hogy x-nél ki fognak jönni."
Vhogy én is így látom. Lehet, hogy ilyen-olyan dúrva hatásai vannak, de viszonyítva az eddigi betegségekhez képest, még mindig eltörpül. Mindössze jobban beszélünk róla, minden hírmorzsát felkap a média. Eddig is nagyon sokan meghaltak lightosabb betegségekbe. Persze, tudom...új virustörzs, stb..
Meg spanyolnáthával vonják párhuzamba, hogy jaj nehogy ugyanaz legyen....csak akkor még penicilin sem volt, meg világháborús állapotok voltak, kicsit más volt a téma.Hasonló az a szituáció, amikor valaki szakít egy kapcsolatban és a barátain vigasztalódik. Azoktól pedig rendre azt hallja, hogy Béláék is szakítottak, meg Nikiék, képzeld hallottam Józsiék is szét mentek...Valami van a levegőben, ez tuti!
Van a fenét, csak azzal, hogy beszéltünk róla egymásnak, információt cseréltünk a témában. Ezek a dolgok ugyanúgy, ugyanilyen tendenciában jelen voltak eddig is, csak nem jöttek felszinre, mert amúgy kit érdekel, hogy vkinek a huszadrangú ismerőse szakított vkivel. Számtalanszor voltam ilyen szituban, először én is azt hittem tényleg van vmi a levegőben (mikor én voltam padlón), később kivülállóként sokadik alkalommal már csak mosolyogtam
Szóval valljuk be, ez a H1N1 is nem kicsit ilyen...nagyon rá van reccsenve a nép.
[ Szerkesztve ]
-
lajafix
addikt
nem azért a 2 forintért, de várandós egy évben 95000 nő kb, merthogy ennyi az újszülöttek száma, azaz egyszerre 70000 várandós nő van. Jelenleg még 3an fekszenek intenzíven, 1 meghalt bizonyítottan a h1n1től. A várható mellékhatásokra tizenx éves tapasztalat van.
Tehát egy várandós nőnek miben van nagyobb kockázat?
Rock'n Roll
-
finest
addikt
300mg+, inkább a lassan kioldódó (Cetebe-hez hasonló) tablettát javasolnám, mint a feleslegesen sok 500/1000mg-os hülyeségeket. Legfárasztóbb, h sokan gyerekeknek is ilyen nagy mennyiségben adják, arra nem gondolnak, h a kiválasztással jól megterhelik a vesét. De hát vízben oldódó, akkor nem lehet baj belőle, ugye...
Amit 300mg felett bevisztek, az mind a gyógyszergyártók extraprofitja.“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Louloudaki
aktív tag
az egyébként nem lehet, hogy a nagy dózisú c vitamin azért okoz vesekövet (ha okoz), mert a c vitamin tabletták nem tiszta aszkorbinsavból állnak csak, hanem jelentős mennyiségű festék, mikrokristályos cellulóz, titánim-dioxid vagy mi és egyéb segédanyagok is találhatóak benne?
-
finest
addikt
Nagyon igazad van, bár napi egy narancsban is benne van a napi C-vitamin és a Rutin (P-vitamin) adagod is. Rutascorbin tabl. recept nélkül kapható, olcsó, 2x1 a napi adagja, ill. nektek 2-4, mert ugye legalább 600mg-t akartok fokozott igénybevétel miatt.
(A szervezet raktáraiban 1000mg C-vitamin van, amiből 3-4% ürül ki naponta, ezt kell pótolni.)[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
dabadab
titán
"Az (egyik) újdonság inkább az, hogy a korábbi állításokkal ellentétben nem feltétlenül lesz enyhébb a kórlefolyás."
Na most akkor igazolnod kellene azt, hogy ez a lefolyás valóban nem volt enyhébb, mint oltás nélkül lett volna. Nos?...
"A másik meg amit moma írt az #1500-asban..."
Volt linkelve egy olyan eset, hogy valaki kétszer kapta el a H1N1-et. Van szintén egy olyan esetről tudomásunk, hogy valaki oltás után kapta el. Tekintve, hogy szerencsére a beoltottak száma jóval magasabb (Mo-n több, mint hússzor magasabb), mint az oltáson átesettek száma (vagyis azonos "hibaszázalék" mellett közöttük kellene ennek gyakrabban előfordulnia), én nem nagyon látom alátámasztva azt a következtetést, hogy az oltás kevésbé lenne hatásos.
DRM is theft
-
Flashcash
Közösségépítő
"Na most akkor igazolnod kellene azt, hogy ez a lefolyás valóban nem volt enyhébb, mint oltás nélkül lett volna. Nos?..."
És te tudod igazolni, hogy az volt?
Az mindenesetre tény, hogy így is súlyos volt.Igazolva van. Ha valaki nem hal meg akkor a lefolyás enyhébb mintha belehal az adott betegségbe és : "A szakemberek szerint az elmúlt húsz évben influenzában csak olyanok haltak meg, akik nem kaptak védőoltást."
Egyébként az orvosok szerint is, ha megnézed a H1N1 életkor eloszlás görbéket az 50-60 évesek körében azért jóval ritkább ez a betegség mert 30 évvel ezelőtt találkoztak egy hasonló vírussal, és még mindig van bizonyos védettségük. Bár az eddigi hozzászólásaidat olvasva gondolom egy infektológusnál azért te jóval pengébb vagy ebben a témában [link]
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"oltáson átesettek" = "fertőzésen átesettek"
Egyébként meg a hivatalos álláspont (ami nyilván kutatási eredményeken alapszik) az az, hogy az oltás pont ugyanolyan védettséget ad, mint a fertőzés. Ha neked ettől eltérő elméleted van, azt illene valamivel alátámasztani.
DRM is theft
-
finest
addikt
A korábbi hsz-ben felsoroltakra az összetevők alapján rákeresve, csupa Lenkei-féle megatonnás, USA-import marhaságot dobott ki a gép. Tegnap körülnéztem a patikában, a legolcsóbb csipkebogyós, 500mg-os stuff itt a Juvita, gondolom egyről beszélünk.
1657-re: Amióta a feleségemet megkapta az oltást, több a teje. A kismamáknak érdemes beadni az tuti! Ha már egyszer az oltás után történt, biztos összefügg vele!
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
Nagy boldogság öntötte el a szívemet, h nem valami Lenkei-féle, megatonnás marhaság kiszerelésében is kapható, oszt még a Rutascorbinnál is ócsóbb, vettem is egy dobozzal rögvest! Eddig élek, bár rettenetesen fájt ma a fejem, igaz csak 500mg-t vettem be.
-
dabadab
titán
"Viszont vannak olyan vírusellenes szerek, amiket le lehet tüdőzni."
És melyik lenne az a felsoroltak közül? A tea, a kakaó vagy a sós víz?... Persze, ott a Relenza, azt le lehet tüdőzni és akár 28 napon át is lehet használni - kár, hogy a járvány ennél valószínűleg jóval tovább fog tartani, ill. nem nagyon értem, hogy miért lenne olyan remek ötlet oltás helyett ezt alkalmazni.
DRM is theft
-
Proci85
senior tag
"Kislányom 1-2 nap alatt szokott túlleni rajta, ez 3 egész napig tartott. )"
Jaja, általában 2-4 napig tart egy átlagos megfázás gyógyszerrel vagy anélkül.
Gyógyszerrel kevésbé vagy levert, bár engem amúgy sem szokott leverni. Nálam általában másnap este tetőzik, akkor gúvadozik a szemem, kis lázat is érzek. Alszom egy jót és másnapra sokkal jobban vagyok. Harmad-negyed napra pedig el is felejtettük.
Leszámítva a 2. nap esti "csúcsot", nem különösebben hátráltat a teendőimben.Szerintem sokaknál igy van.
[ Szerkesztve ]
-
hanee
senior tag
Szia!
Tudom, hogy az, igazából korábban is volt már olyan eredetű panaszunk, ami egy kis allergiára utal, mert időnként tüsszög és ritkán vérzik az orra, és már rá is jötte, hogy a porra allergiás lehet, mert egyszer tisztították a szellőzőrendszert a wc-ben és pont bent volt amikor jött a porfelhő, ezek után ömlött az orrából a vér.. szóval lehet, hogy látott valamit a nyálkahártyán a doktornő, mert amúgy szinte nem is taknyos, de tényleg tüsszög időnként.
Amúgy jó orvos, megbízom benne, az oltást is ajánlotta, és adja is a gyerekeknek a körzetében. Nagyon jól szervezik a rendelést és mindig kijön akár két nap is egymás után ha magas láza van a gyereknek. Eddig még nem tippelt mellé pedig volt egy enyhe lefolyású skarlátja is, amire én tuti nem jövök rá hogy az, ő meg szinte ránézett és mondta, hogy skarlát.. én csak az antibiotikum kúra közben láttam az elszíneződéseket amiket okoz a cuccReggel amúgy lesz egy útja hozzánk a dokinőnek, délutánra felment a láza 39 fölé, és most is épp ezért éjszakázok, fél kettőkor nyöszörgött, fájt a hasa, és persze 39,4 megint. Ment a gyógyszer, most lejjebb ment de inkább felkeltem és bevonultunk a nappaliba tévézni, mert itt tudom neki kontrollálni és mérni félóránként, hogy lejjebb megy-e.. miközben ő édesdeden alszik a fotelban
Ha ez nem lenne elég reggel jönnek anyósomék és apósomat kísérgetem a bíróságra tanúskodási ügyben Szerencsére anyósomra rá tudom bízni, ő gyerekekkel foglalkozik a munkahelyén is.. csak találjak oda kialvatlanulA 2-3 napos 38,6 körüli lázas dolog NEM influenza! Rengeteg másfajta betegség létezik vírusos és bakteriális eredetű (előzőből több), amit el lehet kapni. Ha védett vagy influenza ellen (pl. átestél már rajta), akkor enyhe, de sok napon át hőemelkedéssel és levertséggel jár. NEM jár sem takonnyal, sem tüsszögéssel, legtöbbször inkább az alsó légutat érinti és hurutos gyulladás vagy tüdőgyulladás társul hozzá!
Sokan ezért is összekeverik a dolgot, mert az influenzának nem tünete a taknyosság alaphelyzetben (rá lehet persze fertőződni mással).hanee
-
hanee
senior tag
Szia!
Igen, olvastam erről én is, hogy ez egyre elterjedtebb nézet. A gyerekorvosunk sem ajánlgatja abszolút a hűtőfürdőztetést.
Egyébként azt is olvastam, hogy állítólag ha semmilyen beavatkozás és lázcsillapítás nincs egy beteg embernél, 41,7 fok fölé akkor sem megy valamiért a láz, semmiképpen. Valamiért a szervezet ezt így szabályozza be. Persze nem cél elérni ezt a határt..
Egyébként igen.. ő is inkább csak fekszik, nem eszik, alig iszik, de nem is erőltetem annyira, az innivalót kínálgatom egyedül, az ennivalóval nem piszkálom, mert amikor már a csoki sem kell neki, akkor.... nincs értelme..Gergő: Szerencsére eddig még soha nem érte el a 40 fokot a láza. De ha erre kerülne sor, akkor biztos felhívnám az ügyeletet, hogy kell-e bármit csinálni (meg mondjuk ekkora láznál menne a hűtőfürdő az tuti).
Egyébként az is biztos, hogy a lázat kicsit túlértékeljük, főleg szülőként, mármint van egy ilyen láz-fóbia dolog, az emberek félnek a láztól, mert féltik a gyerekeiket, pedig ez igazából természetes immunreakció, felgyorsulnak az anyagcserefolyamatok, az immunrendszer gyorsabban dolgozik és ahogy írta dezz is, a baktériumok, bacilusok szaporodása lelassul. Így hatékonyabban tud a szervezet ellenanyagot termelni és legyőzni a betegséget. Egy komolyabb betegségnél akkor van baj, amikor MÁR nincs láza a gyereknek..
Anyósom mesélte, hogy párom öccsénél volt egyszer egy ilyen, hogy eleinte lázas volt, valami hányós-hasmenős fertőzés miatt, és a végén már annyira ki volt száradva, hogy nem működött jól a testhőmérséklet-szabályozás sem, és lement a láza. Szegény anyósom azt hitte jobban van a gyerek, de szerencsére jött az orvos és megállapította hogy nagyon nem, korház.. szóval a láz végső soron jó dolog is, mert jelez a beteg állapotáról!hanee
-
hanee
senior tag
Szia!
Szerencsére ma lejjebb ment már a láza, most egész nap csak hőemelkedése volt, 37,4-37,5 körüli értékkel. Ma már lázcsillapító gyógyszert sem adtam neki, 38 alatt nem szoktam soha.
Végre volt étvágya, ebédre evett egy kis levest és kekszet, meg issza a gyümölcslevet és már nem hányja ki. Szerencsére úgy tűnik ez a hányás dolog viszonylag rövid volt.
Bár most is elég gyenge, kb. úgy néz ki mint egy zombi, de hát ki ne nézne így ki 2-3 nap láz után..hanee
-
hanee
senior tag
Szia!
Igen, igazad van, pontatlanul fogalmaztam. Én is hallottam ezekről a kutatásokról, hogy akár például a nemek között is lehetnek eltérések egyes gyógyszerek tekintetében, és ami az egyik nemnek jó, a másiknál kisebb százalékban hatásos.
Arra próbáltam rámutatni, hogy annyira nem különbözünk egymástól hogy engem véd az oltás, a másik meg belehal szimplán az elölt vírusba, legfeljebb különböző mértékűek a mellékhatások és különböző mértékű a védettség kialakulása.hanee
-
Rive
veterán
Az ezredforduló környékén vonták ki. Az autizmus - jelen tudásunk szerint - nem 'kialakul', hanem inkább születik, bár csecsemőkori diagnosztizálása problémás. De a súlyos esetek legkésőbb 3-4 éves korban egyértelműen diagnosztizálhatóak.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Rive
veterán
1. Két évvel korábban. 2001-ben már kivonták a hat éven aluliak számára készült vakcinákból (az infulenza beadható ebben a korban -ez az egyetlen (részleges) kivétel). 2006-ra pedig egészen más jellegű közlés esik az FDA-tól
2. Flatland-jelenség - önmagában nagyon helyes, hogy sokan vitatnak ezt-azt, de ez bizonyítékok - erős bizonyítékok - nélkül semmit se jelent.
3. Akkó' linkejjé
4. Egyes megfigyelések szerint a tyúkszar belülről alkalmazva tolja, a méz kivűlről akalmazva húzza a szakállra vágyó serdülők szőrtüszőit Kicsit komolyabban, ha lehet.
5. Kivonták a thiomersalt az adott korosztály számára szánt vakcinákból. Az érzékenyekéből is.
6. Az antibiotikummal kezeltekéből is.Kutatni lehet, de az előtte-utána vizsgálatok már igencsak egyértelmű eredményt hoztak.
-
Rive
veterán
Figyi, ez már megint olyan, mint a szokásos 'vitáid' bármelyike. Rácuppantál egy forrásra, és lesz@rod az összes többit, a keletkező űrt meg kitöltöd valami saját gyártmányú hablattyal.
Gőzöm sincs, miféle indíttatásból mentél el pl. a thimerosal-timeline mellett, vagy a CDC más anyagai mellett, esetleg miért tekintettél el teljes mértékben az FDA eredeti 1, 2, 3 anyagainak figyelembevételétől - ezek bármi egyszerű keresgélés során mindig az első találatok között szerepelnek. És egy minimálisan alapos ember itt meg sem áll, ez a CDC és FDA releváns/korabeli anyagainak csak törtrésze, és a hivatkozások, amik rendszeresen ott vannak az anyagok alján, még szóvba se kerültek.
Ezen a szinten folytatni ezt (sem) fogom. Vagy utánanézel tisztességgel nem csak a higanyfüggők oldalain, vagy haggyá' békén szépen.
-
dezz
nagyúr
A második pontot visszavonom...Thimerosal Toxicity
-
finest
addikt
Inkább szívsz a szövődményekkel? Mumpsz: heregyulladás- magtalanság. Kanyaró: agyhártyagyulladás, agyvelőgyulladás, szívizomgyulladás; vagy a kanyaró elmúltával: bakteriális vérmérgezés, mert teljesen legyengíti a beteget. Rubeóla: a magzat fejlődési rendellenességei, főleg a korai szakban (első 3 hónapban), igazad van, mutasd meg nekik!
Az oltás nem nagy pénz ezeknek a kezeléséhez képest, a pharmalobbinak nem az érné meg, ha nem adnák be? Ugyan mik az oltás jelentős hátulütői egyáltalán? Vagy ezekhez képest? ... Semmi. Kockázata az van, allergia, bőrgyulladás, elvétve agyhártya- vagy agyvelő gyulladás. Minden vakcinálásnál ugyanaz.. Eddig nálunk csak a Jehovisták voltak kellően agyamentek tiltakozni ezek ellen...[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
Elolvastam, a szokásos marhaságok. Az alumínium allergiánál* abbahagytam, de megnéztem még a free your mind from vaccination honlapját: hülye amerikaiak, amerikai hülyék.
A legjobb a végén a cím, írhatsz az amiknak, h adjanak jogi tanácsot a kötelező oltások megtagadására. Szerencsére nálunk még nem lehet megtagadni ezeket, szal ne törje magát senki az angol levél szövegének megfogalmazásával feleslegesen.
Kádárnak tulajdonítják a mondást, h valamennyi társadalmi támogatást minden ideológiához lehet találni (akármekkora emeletes baromság). Ez a véleményem a vaclib.org -ról is.*Nincs ilyen, orvosi szakirodalomban főleg nincs. Annyi alumínium van a közvetlen környezetünkben, ha allergén lenne, rég tudnánk, ha mást nem is alufóliát te is tuti használsz, ugye. (Edények, evőeszközök, kávéfőző, kilincsek, számítógépházak, kulcsok stb., de persze allergén, tuti biztos, ha egy honlapra is feltették.)
[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
De rohadt gyorsan el lett felejtve a dátumbeli kavarás
Nem, öregem, nem folytatom. Terelsz, kavarsz, épp csak azt nem látod, ami kiveri az orrod, mer' éppen nem tetszik - nekem meg ezúttal se feladatom, hogy helyrerakjalak.
-
Dalai Láma
őstag
"az egész lakosságot belehajszolni nem feltétlenül a legésszerűbb dolog." Belehajszolás? Mindenki maga dönt. És ha jól emlékszem ,nagyon erős ellenkampány volt.
De miért is baj, ha mindenki be van oltva? Mert kevesebb ideig vannak otthon betegen az emberek. Mert kevesebb gyógyszert kell szedniük a betegség kezelése miatt. Mert így az emberek olcsóbban megússzák, mintha megfertőződnének. Mert így ki lehet védeni azt a kockázatot, hogy súlyosabb, esetleg halálos kimenetelű lesz a betegség.
Milyen olyan kockázatokról tudsz, ami nem egyezik meg a szezonális influenza oltás kockázatával?
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Dalai Láma
őstag
"Sok egyéb dolog sokkal több halálos áldozatot követel, mégsem viszik túlzásba a megelőzést." De ne csak a halálos áldozatokat vedd figyelembe, hanem a megbetegedett emberek számát, a munkából való kiesést, a családtagok megfertőzését, az iskolából való hiányzást, a szervezet legyengülését, stb.
"Nem kizárt, hogy több krónikus probléma származhat a dologból (ami hosszabb távon drágább lehet), mint súlyosabb megbetegedés." Nem kizárt, hogy a sajtoskifli krónikus problémát okozhat, vagy esetleg a majonéz.
A vitaminok rendszeres szedése alapvető, és még jobb, ha ezt a táplálékkal sikerül megtenni, és nem bogyókat szedni, mert hatékonyabb a felhasználódása. De a vitaminok haszna épp eléggé benne van az emberek fejében. Ilyenkor téli időszakban napi 3 reklám lemegy, hogy milyen vitaminkészítményt szedj. Ezt a túlzott "reklámhadjáratot" is éppúgy, sőt még inkább lehetne támadni, mint az oltókampányt.
A helyzet éppen az, hogy a vitaminok túl vannak misztifikálva, az emberek túlértékelik a vitaminok, főleg a C vitamin jelentősségét. A vírus terjedését nem akadályozza meg, a szervezetbe kerülést nem akadályozza meg. A szervezet karbantartásában van szerepe, és egy jó karban lévő szervezet hatékonyabban veszi fel a versenyt. De az oltás meg meg is előzi a betegség kialakulását, plusz az ismerősök, családtagok fertőzését is megakadályozza, amit a C vitamin nem tesz meg.Nem gondolom, hogy jó lenne azt gondolni, hogy pl. a népi gyógyászat kiválthatja a modern orvostudományt. Kiegészítő kezelésnek viszont kitűnő egy kis mézes fokhagyma. De ez is betegség-függő, mert a HIV ellen szart sem ér se a C vitamin, se a fokhagyma. Ott sajnos csak a rohadt drága modern készítmények érnek el eredményeket.
-
dabadab
titán
"Nem kizárt, hogy több krónikus probléma származhat a dologból"
Nem kizárt, csak nagyon valószínűtlen.
"Sok egyéb dolog sokkal több halálos áldozatot követel, mégsem viszik túlzásba a megelőzést."
Tudsz mondani olyanra példát, ahol ár/érték arányban kedvezőbbet lehetne produkálni?
DRM is theft
-
Dalai Láma
őstag
Nem tűnt fel ,hogy őket is figyelembe veszed.
Nem viccelem el, sokféle élelmiszerrel szemben lehet érzékenység, és ki tudja, kinél mikor jön elő, és mekkora elfogyasztott mennyiség után. A kozmetikai, ruházati, és egyéb eszközökről még nem is szóltam, szóval abszolút nem viccelek el semmit. De azzal, hogy van kockázata, még nem lesz kockázatos, mert kockázata majdnem mindennek van. Ilyenkor az előny/hátrány arányt kell megnézni, és ez alapján dönteni.
A vitaminok jók, szüksége van rájuk a szervezetnek, mint fehérjére, stb. Ha valamelyik alkotóelemből hiány lép fel, akkor az egyensúly megbomlik, és a neki megfelelő területen gondokat okozhat. Azt hiszem senki nincs a vitaminok ellen. Csak érdekes megjegyezni, hogy tényleg napi 3-4 féle vitaminkészítmény reklámja megy, 3-at gond nélkül felsorol bárki, és már azt is tudjuk, hogy a C vitamin gyorsan kiürül a szervezetből, ezért jobbak a retard kapszulák.
A tömeges oltás nem hiszem, hogy a visszájára sülhet el. Tömeges oltás helyett tömeges megfertőződés veszélye áll fenn, ami szintén védetté tesz a H1N1-gyel szemben, és egyáltalán nem biztos, hogy valamit is segít a #2116-ban leírtakon.
Persze akármi megeshet, de a valószínűségeket érdemes megnézni, és összehasonlítani.
Azt is gondolom, hogy az oltás és a vitaminok nem egymás alternatívái. A vitaminbevitel fontos, ha van járvány, ha nincs. Viszont ha van/lesz járvány, a védőoltás a tuti.
Attól függ, hogy mi a bajom. Mármint a mézes fokhagymás recept esetén. Egy jó alvás is sokat tud például segíteni. Komolyan.
-
Dalai Láma
őstag
Számomra eddig mégis úgy tűnik, hogy az oltásnak igenis van létjogosultsága, és aki beoltatja magát, az dönt jól. Már csak statisztikai alapon is.
A történet persze nem fekete, vagy fehér, de a szürkének mégis inkább egy igen világos árnyalata (ha a fehér az oltás szükségességének színe, a fekete pedig az ellene szóló érvek ).
Nem írsz hülyeségeket (tisztelet a kivételnek), és mégis úgy érzem, hogy valóban szükséges az oltás, legalábbis továbbra is csak ajánlani tudom.
Vannak érvek, és jó érvek ellene, csak gyengék, és kevesek.
Egyelőre...
Aztán lehet, hogy kimutatnak valami borzasztót, ami mindent a feje tetejére forgat, ez sincs kizárva.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
dabadab
titán
Csak Rive közlésére tudok támaszkodni, ő mondta, hogy az elmúlt években összesen négy darab GBS eset volt Mo-n, ebből egyiket sem hozták összefüggésbe influenzaoltással, amiből viszont húszmilliót beadtak.
"Így hirtelen nem, de a gyógyászatban talán nem ez az egyedüli szempont."
Nem az egyedüli, de be kell látni, hogy korlátozott erőforrásokkal kell gazdálkodni, így azért fontos ez is.
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- EAFC 25
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest