Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Az elmúlt napok net kimaradás után az elmúlt napokban (kedd óta) napi 2-3 vihar, napi 2-8 óra kimaradást okozva a munkában/gépezésben. 
    Ma volt egy komolyabb két órás vihar, (ahhoz képest h mára egynek sem kellett volna lennie) majd miután elment, 1 órával később az állam is leesett, olyan jött : 
    Átélhettem életem eddigi egyik legdurvább viharát (ott voltam 2006 aug 20-án Pesten is), konkrétan zárt minden mellett falevelek szálltak a házamon belül, az ablakokat tojás méretű jég darabok repesztették szanaszét, iszapos víz (Honnan, hogy?) ömlött be több helységbe, még az ágyamban is az van :( (ilyen apróságok mint a szúnyoghálók fele cserés lett, jó h tavaly húztam újat az összes ablakra a legdrágább fajtából, hogy 10 évre rendben legyen) és a verandám egyik felét konkrétan kitépte(!) a vihar. Plusz a nagykapum egyik felét szintén. 

    De a szomszédaim se úszták meg jobban az egyikük tavaly 13 millás felújjítás után, most ma két szobájában hajókázhatott, 5 ablak üveget cseréltethet, és a lánya egy jégtalálat miatt kórházba került (rendben lesz). 

    A szembe szomszéd azt mondja, hogy hurricane is volt, amit el tudok hinni az epicentrumban. Egyébként a környékbeli autók mind üveg és jégkárosak, de sokra fák is dőltek. Kész káosz volt itt. És végignézve az utcámon még csak kussoljak is, mert akadnak mások akik még jobban ráb*sztak.

    csak hallkan kérdezem meg szerintetek mi lett a barátnőmmel romantikázós estéből? Több helységből órákon át tartó víz kiszedés ... az volt, főleg. 

    Hétfőn lesz felmérés, de három év alatt ez a harmadik sok százerzes vihar okozta kár házamban :( 

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés