Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi napokban nagyon megtetszett a Realme Buds Air 2 Neo füles, amit szívesen kipróbálnék, mert még nem volt aktív zajszűrős fülesem. Jelenleg egy QCY T5-öt és egy Soundmagic ES20BT fülest nyúzok, mindkettővel elégedett vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy az említett Realme füles hangzása milyen (esetleg az általam említett fülesekhez viszonyítva is)? A zajszűrés tényleg sokat dob az élményen? Futás közben nem esik ki?
Előre is köszönöm."Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok!
Megrendeltem egy JBL Live Free NC+ fülest, most nagyon várom, hogy milyen lesz. Beszámolok majd a tapasztalatokról. Eredetileg egy Realme Buds Air 2 Neo-t akartam, de akkora akcióban volt a JBL, hogy nem tudtam ellenállni. Egyébként, ha valakit érdekel, most a Media Marktban egesz jó akciók vannak fülesek terén, igaz sok minden már el is fogyott.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #8923 üzenetére
Én is az NC+-t vettem, külföldi teszek több helyen azt hozzák ki szebb hangzásúnak, valamint hosszabb távon kányelmesebbnek. Ma veszem át, hát majd kiderül milyen.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Ma megjött a JBL Live Free NC+ fülesem fehér színben. Egyelőre épp csak kipróbáltam, de azt már most tudom mondani, hogy fantasztikusan szépen szól és eszméletlen jól néz ki (fehéret vettem). További tapasztalatokról később beszámolok.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy JBL Live Free NC+ fülhallgatót, írnék néhány gondolatot ez eddig tapasztaltakról:
- Tényleg nyagyon kényelmes, jól illeszkedik a fülbe, nem esik ki még futás közben sem.
- Rendben kapcsolódik mind a telefonomhoz, mind az órámhoz, a kapcsolat folyamatos.
- A hangminőség abszolút rendben van, nekem tökéletesen megfelel. A basszusok teltek, de nem nyomnak el mindent, a magasak szépen csilingelnek, az énekhang tiszta. Én futáshoz használom, arra nekem tökéletes a hangzás (előtte egy QCY T5-t használatma futásra, attól szerintem sokkal szebben szól, bár arra se lehet panasz, különösen az árát figyelembe véve).
- A hozzáadott harangok kicsit kúpos alakúak, nekem nem igazán jöttek be, még a legnagyobbal is olyan érzés, mintha csúszna ki a jobb fülemből (balban tökéletes). Ezt egy SoundMagic ES20BT-hez kapott harang jól megoldotta, azóta nincs ilyen érzésem.
- Az ANC nekem ok, de valószínűleg vannak ebben jobban teljesítő fülesek is. Az autók zaját jól elnyomja, az erősebb szelet viszont néha azért hallani.
- A telefonhívások esetében tökéletesen hallom a másik felet még nagy szélben is, engem szintén, bár szembe szeles futásnál azért panaszkodtak, hogy néha nem hallanak (gondolom ezt azért elég kevés füles oldja meg tökéletesen).
- Az érintéseket rendeben veszi mindkét oldalon.
- Nekem az app is tetszik, egész jól testreszabható vele a füles.Összességében nagyon elégedett vagyok, pláne azon az árom, amennyiért hozzájutottam.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi az általános tapasztalat az Anker Soundcore Liberty 3 Pro illeszkedését illetően? Az érdekelne különösen, hogy futás közben mennyire marad stabil? Továbbá megéri a felárat a Liberty Air 2 Prohoz képest?
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz <Adamsky> #9012 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ, sokat segített.
Egyelőre a saját JBL Live Free Nc+ fülesemnek adok még egy esélyt memóriahabos harangokkal, mert legalább vagy 6 fülesét kipróbáltam már hozzás, de egyikkel sem az igai futás közben, kicsit mindegyikkel kimozdul (még a Sony WF SB800N egyik harangja a legjobb nekem hozzá eddig). Aztán ha így sem lesz ok, akkor lecserélem és a Liberty 3 Pro, most nagyon megtetszett (csak nem szeretnék azzal is hasonló módon járni).[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Rison77 #9052 üzenetére
Én ugyanígy vagyok egy JBL Live Free NC+ fülessel. Rendeltem hozzá memóriahabosat, ma teszttel, de ugyanúgy jártam, mint a sima gyári szilikon harangokkal. Ja és a pontosság kedvéért nekem futás közben csinálja ezt a fülem, úgy látszik, hogy mindenfajta dugóval
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz gyenesmartin #9273 üzenetére
Annyit valószínűleg bőven megért, de tudomásom szerint csak vasárnapig volt akcióban az alzán. Egyébként a legtöbb tesztben referenciként szerepel a Bose Quietcomfort mellett a zajszűrést illetően.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok!
Korábban említettem, hogy vettem egy JBL Live Free NC+ fülest, azonban futás közben sehogyan sem sikerül a fülemben maradásra bírni (pedig a hangzását nagyon szeretem). Emiatt nemrég beszereztem egy Jabra Elite 7 Active-ot, amit már szintén nézegettem egy ideje.
Hát a helyzet az, hogy elsőre is a Jabrát kellett volna, annyira szuper. Szóval, aki sportoláshoz keres nagyon kényelmes, könnyű, jó hangzású (tesztek szerint mélyorientált, de szerintem nem, bár én szeretem a basszust ), nagyszerűen kezelhető (nagyon praktikusak a nyomógombok) fülest, annak kifejezetten ajánlott. Igaz, nem a legolcsóbb, de tényleg fantasztikus véleményem szerint minden szempontból."Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Nézegettem azokat is, és bár nem létszükséglet az ANC, de valahogy mégis olyat szerettem volna, ami tudja. Plusz a JBL-es fiaskóból okulva a másik szempont a lehetőség szerinti legnagyobb kényelem és tartás volt, és ezeket végre mind megkaptam. Elsőre azt hittem, hogy csak marketingfogás, hogy több mint 60.000 fülforma tanulmányozása után alakították ki az ELite 7 Active-ot (és lehet, hogy tényleg az is ), de egyszerűen csodálatosan ül a fülben.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Stukker1987 #9485 üzenetére
Nálam is nagyon sokáig versenyben volt a Liberty Pro 3, de a külömleges formája miatt végül nem mertem bevállalni.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Stukker1987 #9488 üzenetére
Nekem a mostani az első Jabrám, de szerencsére ezeket a problémákat eddig nem tapasztaltam (remélem később sem fogom). De abszolút megértem, amit írsz.
És a Liberty egyébként nekem nagyon tetszik (pont azért, mert más mint a többi), csak mivel számomra a legelső szempont, hogy futás közben ne kelljen percenként igazgatni, ezért nem mertem megvenni."Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz trew094 #9490 üzenetére
Bár nekem 7 Active van, és imádom, ahogy szól, de mégis belenyúltam az eredeti hangzásba, mert nem volt elég mély a gyári beállítás (ahogy olvasgattam a pro is hasonlóan szólhat). EQ megoldja ezt a problémát szerintem. A 75t-vel végképp semmi tapasztalatom sajnos.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz trew094 #9497 üzenetére
Nálam a Soundcore Liberty 3 Pro és az Edifier Neobuds Pro játszott leginkább. A Liberty-t a kialakítása miatt vetettem el (a JBL-em nagyon hasonló, és futásnál nem elég stabil nekem), Neobuds pedig azért nem lett végül, mert elsősorban nem száras kialakításút akartam (QCY T5-m olyan volt). Ráadásul régóta van valamilyen megmagyarázhatatlan vonzódásom a Jabrák felé, csak mindig sokalltam az árukat. De aztán mindenhol nagyon jókat olvastam a 7-es szériáról és gondoltam, belevágok. Eddig egyetlen pillanatra sem bántam meg. Kicsi, kényelmes, könnyű, átlátható az app, a hangzás pedig EQ-val testreszabható (bár a gyári sem rossz, de az én beállításaimmal nekem még sokkal jobb). Futások során egyszer sem kell megigazítani, szóval nekem tökéletes még úgyis, hogy nem tudja pl az aptx-t (de nálam annyira ez nem is lényeges).
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz pècsimunkás #10651 üzenetére
Bankkártyás fizetésnél csak a 4285 Ft-ot vonta le.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Csongor Oszt #10695 üzenetére
Nekem is, de ahogy látom, szinte mindenkinek.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz koxminator #10819 üzenetére
Nekem Elite 7 Active van és imádom. Igaz csak futásra használom, de nagyon bejött minden téren (hangminőség, kényelem, testreszabhatóság, telefonálás). A többi, általad sorolt fülessel nincs ugyan tapasztalatom, de nekem nagyon megérte a 7-es.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok, sikerült jó áron venni egy Jabra Elite Active 75t-t. Mikor kibontottam, a fülesek és a tok is le voltak merülve, ezért töltőre tettem. A jobb oldali füles 100%-ra töltődött, a bal viszont nem jelez a tök nyitására és a Jabra appja sem érzékeli (szürke színű a bal füles ikonja, mintha az ugye nem is létezne). Mit lehet ilyenkor tenni? Van valamilyen praktika? Vagy küldjem vissza gariztatni? Van egy Elite 7 Active-om is, ott semmi probléma nincs és nem is volt lassan 1 éve. Köszönöm előre is a segítséget.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Danii26 #13472 üzenetére
A felsoroltakat ugyan nem ismerem, de nekem Jabra Elite 7 Active van és én is kizárólag futáshoz használom. Formára, méretre kb olyasmi, mint a 4 Active. Szerintem nagyon kényelmes, jól illeszkedik, nem esik ki és szerintem szépen is szól (igaz, futás közben ennk én személy szerint nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget ), jól testreszabható a hangzás is és a különböző beállítások is az appban. Vélhetően a 4 sem marad el sokban tőle és én amúgy is Jabra párti vagyok.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok!
Olyan (lehet, hogy elég furcsa ) kérdésem lenn, hogy a BT fülesek kb. milyen élettartammal rendelkeznek? Tudom, hogy ez millió összetevőtől függ, de van azért esetleg valamilyen átlagosnak mondható tendencia?
Kicsit konkrétabban: 2 éve használok egy Jabra Elite 7 Active fülest általában 2 naponta futáshoz, átlag 1-2 óra időtartamban. Közelíthet már a végéhez?
Tudom, hogy egzakt válasz nem adható a kérdésre, de azért előre is köszönöm a segítséget."Együtt vagyunk senkik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest