Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
ezek a gyári beállításai:
http://192.168.0.1/
username: admin
password: adminha reseteled, akkor ezek lesznek..
vagy újabb firmware-nél lehet 192.168.1.1-re változhat..cimabue: switch csak router után megy upc-nél, külön-külön nem lehet felcsatlakozni, mint invitelnél..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #14409 üzenetére
tudom, hogy te voltál.. mesélj!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Male
nagyúr
válasz helkis #14403 üzenetére
Azonos MAC mondjuk? ...bár az utolsó mondat alapján ("Haver hozta a laptopját, átraktam neki az egyik kábelt és ment a net.") lehet, hogy más trükk van.... bár sok ötletem nincs, mert az olcsó switcheken semmit sem lehet állítani.
Szerk: Inkább a modemre gyanakszom, hogy ott történt valami
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #14414 üzenetére
Némi motiváció kéne még... mit nyer, aki eltalálja?
Amúgy kb két órára ma elment a net... nem tudom mi volt, de újra megtapasztalhattam a felhő előnyeit: ha nincs net, akkor megáll minden.
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #14416 üzenetére
Hmmm... megfontolandó
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #14416 üzenetére
Hmmm... megszűnt a MAC szűrés talán?
Ment privi!
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #14419 üzenetére
A modemen állítgatás tipp sem?
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #14421 üzenetére
Pedig több ötletem már nincs... egyelőre.
-
Aki egy olcsó, de jó fotómasinát keres, annak tudok megolással szolgálni.
FoBCRaistlin: Cégesként regelted, be, és ott elfogad több mac címet? Vagy klónoztad az egyik kártya mac címét, és mind1ik portora elküldi ugyanazokat a csomagokat.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
FoBCRaistlin
őstag
Na jó elárulom, mert már eleget röhögtem.
Egy sima mezei gbites 4 portos switch kell, meg minimum egy 30Mbites net...
Mivel a fiber 30 és fölötte csomagokhoz 3 IP jár. A regelés automata, csak max egy eszköz restart kell. Egyszerre 3 gépet 3 publikus IP-vel kiszolgál... csókolomTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #14426 üzenetére
na erre nem gondoltam..
-
Denniss
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen véletlen botlottam a lokálba, és ha már itt vagyok, és látom hogy vannak régiek még, szólok hogy újra működik a Sufnibót!
Most pl vannak 320-as WD noti HDD-im 8 200-ért.Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Male
nagyúr
Szerintem azt nem lehet... már régen tanultam, de ezeknek az egyszerű switcheknek nem is vagyok biztos benne, hogy egyáltalán van MAC címük... de ha van is, az nem kerül bele a keretekbe (nem cseréli le a forrás MAC-et), csak átdobják őket a megfelelő portjukra, és ennyi.
Közben akkor ki is derült a dolog
Ez alapján simán át is dugdoshatom két gép között a modemet, nem lesz kavarodás? -
FoBCRaistlin
őstag
Maximális letöltési sebesség 30 Mbps
Maximális feltöltési sebesség 3 Mbps
Garantált leltöltési sebesség 10240 kbit/s
Garantált feltöltési sebesség 1024 kbit/s
Hálózatra köthető számítógépek 3
3 MAC-et regelhetsz be, és ha azokat bármikor átdugod azonnal van neted gond nélkül.
4. MAC esetén kell a reg ami automata, csak modem+eszköz restart kell...[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #14430 üzenetére
Köszi!
Na, ez jól jön, akkor ha kell, a notit simán rádughatom direktben is a modemre.
(Nem megy az MSN-es távsegítség, nem bírok csatlakozni a gépekhez vele... sajnos ugyan azt a portot használja, mint a távoli asztal, amit viszont egy másik gépre kell forwardolnom... legalábbis valószínűleg ezért nem működik.) -
_kovi_
aktív tag
512 DDR 400 ramot vennék.
-
-
-
oregcsóka
őstag
Eladó bontatlan csomagolásban SanDisk Cruzer Blade 16GB-os pendrive, 5000FT-ért. Gari: három nap. Privátot küldjél, ide ritkán nézek be.
[ Szerkesztve ]
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
t1
addikt
Aki tud kiadó garzont Veszprémben, vagy szobát 2 fő részére Csopakon és Paloznakon dobjon pls egy privit!
-
ballington
addikt
Veszprémben hol lehet WDTV Live-t venni normál áron? Komplexba 28e+, neten 22e + max 2e a szállítási ktsg.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Male
nagyúr
válasz ballington #14439 üzenetére
Tominál esetleg rákérdezhetsz... 26-ért látom nála, de hátha lesz az kevesebb is
-
-
Male
nagyúr
válasz _kovi_ #14441 üzenetére
Legalább rendes boltos Amikor a Riva128 még új kártya volt, azt már nála vettem (igaz, még máshol volt a bolt), és azóta lassacskán már csak nála vásárolok.
Drága... mihez képest Veszprémben szerintem nem az. Nyilván drágább, mint egy pesti bolt, vagy egy webshop, dehát ez van... szállítani kell, boltot fentartani, stb.
Jah, hát ott elég húzós bérleti díj van tényleg
-
_kovi_
aktív tag
Akkor az nemrég volt(Riva128)
Komolyra fordítva a szót, nyilván itt valóban sok költséggel kell számolni, csak megnéztem pár gyakran fogyó slágerterméket, és kicsit meglepődtem.Tudom hogy a webshop-ok írdatlanul olcsók, sőt 1-2-t be is záratnék mert rontják a kiskeresek piaci versenyképességét. Hiszen egy webshop nem feltétlenül üzlet!! Gyakorlatilag nagykerből postáztathatsz közvetlenül a végfelhasználónak (pl laptop).
Akkor túl olcsók a füredi árak...
De jó látni azt, hogy valaki nem igen foglalkozik a webes árakkal, nekem meg több ügyfelem úgy jön hogy: ennyiért meg annyiért láttam a neten, ilyenkor fordítok a monitoron és megmutatom neki a legjobb nagyker árat, s akkor meglepődik, hogy ezen csak ennyit kerestek?? - [jah, hát nem ruhás bolt... ] (már belefáradtam a bizonygatásba, hogy valamiből élni kell... )
-
_kovi_
aktív tag
512 DDR 2 667/800 valakinek??
Ball. -> Veszprémben. Miért?
-
Male
nagyúr
válasz _kovi_ #14444 üzenetére
Jaja, szinte pár napja
Igen, azért a webshopokban vannak "érdekes" dolgok... amikor pl egy proci olcsóbb, mint a gyártó által 1000db-os tételre megállapított ár... persze pár év múlva csődbe is szoktak ezek menni, pár milliárdos tartozást hátrahagyva, mert a cég tökéje meg 50.000 Ft, a tulaj meg a 90 éves nagymama.
Melyik bolt? Én ott csak a Byteline-t ismerem.
Foglalkozom vele, de több okból is inkább itt veszem (hacsak nem olyan hatalmas a különbség). Egyrészt mert inkább egy helyben adózó bolt, másrészt pedig ha gond van, nála tudom, hogy sima ügy (mivel ennyi ideje nála vásárolok, néha csak annyi a gari, hogy beadom, hogy rossz, meg sem nézi, csak adja az újat...), és nem kell postázgatni, meg heteket várni, aztán néha még vissza is dobják, hogy márpedig az jó szerintük...
Mondjuk netes árat én is szoktam néha.. van, hogy webshopból küldöm a linket neki, hogy be tudja-e szerezni, és mennyiért .
ballington: szerintem kérdezz rá, aztán kiderül... egy e-mailt megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest