- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis #292 üzenetére
Egy cikkhez kértek tőlem infókat - akkor írtam a gyárnak - és kaptam válaszokat.
Képem nincs - szét pedig nem szedtem.
''Az elmélet után lássuk a gyakorlatot, vagyis nézzük meg milyen csöveket használnak a Thermalright hűtőiben. A cég szakembereinek tájékoztatása szerint az általuk használt hőcsőben 3-5 köbcentiméter tiszta vizet találnánk, ha azt szétfűrészelnénk. A csőben légritka tér, majdnem teljes vákuum van. Nagyon érdekes adat, hogy a Thermalright mérnökei szerint csövük munkahőmérséklete 0-250 Celsius fokig terjed. Ez azt jelenti, hogy ebben a tartományban képes a hő szállítására. Mit jelent ez? A nulla fokot szerintem nem kell magyarázni, ez a víz fagyás pontja, vagyis e hőfok alatt nem fog beindulni semmilyen folyamat. Ami érdekes, hogy nulla fok felett már működik a cső! Ennek mikéntjére sajnos nem kaptunk választ, de érdemes belegondolni, hogy a hőszállításhoz párolgás, illetve gőz lecsapódása szükségeltetik, és ez már 1 Celsius foknál megtörténik. A felső hőmérsékleti adat is érdekes számunkra. A 250 Celsius fok valószínűleg azt a hőmérsékletet jelöli, amikor a.) olyan gyors a párolgás, hogy az összes folyadék légneművé válik, b.) a cső belsejének légnyomása a felgyülemlett gőz miatt annyira megnövekszik, hogy leáll a folyamat. Sajnos mind a két válasz helyes lehet, így annak eldöntését, hogy melyik fedi inkább a valóságot nem merjük magunkra vállalni, a pontos okról pedig, ismét csak nem kaptunk felvilágosítást.''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest