Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
p87
senior tag
Mocskos húzás ez az RTL-től amit Olival csinál, miért nem bírják már megmondani a büntetését?
De mit is vár az ember ettől a csatornától.Nagyon szar így látni Oli-t, remélem kiheveri, holnap megnyeri a párbajt és újra a régi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
na ma is jo volt a müsor :
-Oli idegbeteg lett már nem is akar vissza jönni
-Szandi OFF
-Alek hozta a formáját mint mindig -
deniro2
senior tag
Ez a Béla tényleg olyan jó csávó, mint, ahogy mondjátok? Én nem értek hozzá, de nekem ilyen egyen romulánnak tünik... 22 éves, így még nincs hordóhasa és van haja, meg foga, de más különbséget nem látok...
-
Motion_Blur
félisten
Nem tudom eldönteni hogy ez tudatos taktikázás-e Oli részéről, vagy szimplán csak egy idegbeteg állat. Bármelyik eset is az igaz, az eredmény =>Oli go home!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Dyno
veterán
Milyen lesz ez a műsor Oli nélkül????!?!?!??!?!?!????????????
Alekosz is elfog így tünni és még a végén tényleg az egyik szöröstalpú mocskos rácz nyeri emg, vagy az a agyon iskolázott dzsezi....
Ezek hárman sajnáltatják ugy igazán magukat, hogy mekkora szükségük vana pénzre....megne egye a nép mint a milokánál is anno.dikát meg jól felpofoznám, undorító, ilyenre nincs is szükség...most ő a barbár...
Alek a gigről jól beszélt a jakucciba.....szörös, vastag kis mellű
[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
A mai adas a tegnapi esemenyeket adja le ha nem tudnatok!Este ott jakuztak,minden rendbe volt Olival.Mit kell ennyire felfujni amit tegnap delutan mondott Mai naprol még nem sokat tudunk,ma este parbajra felkeszites lesz remelem.Alek sunázzad neki
[ Szerkesztve ]
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
deniro2
senior tag
válasz darál0w #15561 üzenetére
Nem a matekkal van a gond nálam, csak nem magoltam be az összes vv f@sz biográfiáját és 88 rémlett a Béla születési évével kapcsolatban (ami alapján akár 23 éves is lehetne, de 1,5-10,5 arányban a 22 nyert nálam) és nem volt kedvem utána nézni... A lényegen nem változtat.
15567: Ígérem legközelebb alaposabb leszek
[ Szerkesztve ]
-
pro70
senior tag
válasz darál0w #15567 üzenetére
Tudjuk persze.....tanulmányoztad Te mindegyiket.....csillagjegy...biography... ...Én meg itt osztom neked az észt, csinálod a hülét, többet tudsz mint Én......................közben nevecc rajtam...
Fel fox idegesíteni, megnyitom a nagy nagy nagy horoszkop topikomat...
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
kpal, láttad a NekedValót?
"Vastagbél, tíz-húsz-harminc..."
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
Kezdem elhinni, hogy Oli tényleg nem megy vissza a Villába.
-
pro70
senior tag
válasz cirmiiii #15569 üzenetére
Szia Te bundás Kismacska...
(#15572) Tibii91:... Te meg ne legyél már ennyire pesszimista....
(#15576) Tibii91: Na ezt jól mondtad..........sava-borsa....ennyi sajnos...ill. még azt is írhattad volna hogy szálka meg tüske...
(#15577) F34R: Lebuktam...
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Nekem nagyon gyanús ez a nemakarokvisszajönni dolog.
Oli pedig milyen erős meg minden, oszt erre ilyeneket mond...Szerintem szedjünk össze minden embert a VV topikból, aztán lázadjunk fel, hogy mi ez mááááá, ami ottan folyik...
-
koshmar
addikt
-
aktív tag
"itt Olinak kell visszamenni , mivel ide showman-ek kellenek és nem háttérbe vonuló cigybűnözők ! Aki játssza bent a szende kisfiút kint meg rendőrségi ügyei vannak vagy voltak ...Ha Oli nem lenne bent akkor a műsor nézettsége drasztikusan visszaesne , mert nem történne bent semmi . És ezt a retek klub is nagyon jól tudja"
Ezt egy másik fórumból másoltam, remélem többen is így vélekednek.
[ Szerkesztve ]
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
runner 125
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest