Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz whitezo88 #15313 üzenetére
..itt mindenki ilyen komoly szankciókra számít, szerintem lófsz nem lesz belőle. Kb. olyan szintű, mint amikor Gigi meg Erzsi meg mehetett egymáshoz 2 méternél közelebb.
S, ők kamerákat takartak, ez sem volt egy cseppet sem súlyosabb.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
mephi666
nagyúr
válasz runner 125 #15354 üzenetére
egyébként azt nem értem, hogy ezzel a "nem mondhatod el, kit akarsz kivinni" dologgal mit akarnak palástolni? ha bent van 2 ellentét és az egyiket kiválasztják... szerintem elég valószínű, hogy azt vinné, akit rühell? vagy nem jól gondolom? ha nem mondja ki a nevét, akkor is le lehet vágni kis emberismerettel a döntését már előre... mire kell akkor a színjáték?
ui: a kamerás dolog is könnyen lehetett megjátszott... a show része
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
runner 125
nagyúr
válasz mephi666 #15355 üzenetére
Az hát, kamu volt az az egész _forgatás_ is.
Nem véletlenül tűnt el akkor az élő, amikor Gigi belépett, és kimondta, h "akkora kamu volt az egész!"...
De mér' rakod offba magad? Témáról szól.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
mephi666
nagyúr
válasz runner 125 #15356 üzenetére
ja, tényleg egyébként lehet, hogy giginek ez a "titkos büntetése/küldetése", hogy félpucéran kell fotózkodnia
#15357: pandacsöki boborján után szabadon: "pedig, de!" jó hülyék vagyunk mi is, hogy nézzük...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
runner 125
nagyúr
válasz kukinyo #15357 üzenetére
Szerintem ez megint csak kezd "sztereotípiává" válni, h "népbutítás" zajlik.
Ha, az embernek van egy kialakult értékrendje, akkor baromi egyszerűen meg tudja szűrni a dolgokat.
Pl. Attól, h a Béci gyerek így beszél - én nem fogom átvenni a stílusát, viszont most leszögezem, h sok kisiskolás "olyan akar lenni". - Ez meg a szülő hibája.
Lehet nem a legjobb példa, ma amúgy sem vagyok a helyzet magaslatán, de remélem érthető, h mire célzok.
Azt a részét kell befogadni", ami számodra szórakoztató, s attól, h szórakozol még nem leszel ostobább, nem leszel kevesebb."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kukinyo
addikt
válasz runner 125 #15359 üzenetére
Nem is szó szerint kell érteni amit írtam.Nézz a szavak mögé.
Egyébként teljesen osztom a véleményed.
Nemsoká jövök addig is pá.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz runner 125 #15359 üzenetére
Így van, úgy kell felfogni mint egy pop-corn olcsó szórakoztató műsor. Soha nem értettem mit verik egyesek a nyálukat, hogy mennyire káros. Nem kell nézni, van ezer más csatorna, van OFF gomb a távirányítón. Mintha kötelező lenne az embereknek esténként retekklubbot nézni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
darál0w
Jómunkásember
Mintha kötelező lenne az embereknek esténként - ezért nem is értem miért jön ide a sok minek nézzük, nézzünk mást, ne nézzük, olcso-szar műsor, manipulatív szutyok és hasonlo f*szságokat áraszto troll...kérdem én...honnan tudja, ha nem nézi? illetve ha ezt gondolja, minek nézi? vki pisztolyt tart a fejéhez?
1 ember meg is maradt bennem, aki írt...
lehet nem szo szerint lesz...
- azt, kell nézni, ahogy isznak...
- te nem szoktál inni?
- de, de nem kell nézni másoknak a TVben
mintha vki kényszerítené rá az emebreket, illetve őt...érted
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
tegnap esti felvételek? vkivek?
mer'hogy beregeltem a szutyokra, erre nincs fent.
-
koshmar
addikt
Tegnap este Fábry megint odatette magát:
VV Ptolemaiosz...Kicsi Leodinászt meg a Fúkuszban mutogatták.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
kukinyo
addikt
Úgy látom hogy félre értettetek.
Én nagyon szívesen nézem ezt a műsort.Jókat derülök,jól szórakozom rajta.
Csak kezd kialakulni bennem egy negatív vélemény a retekről.
Nem hiszem hogy ti szívesen járnátok olyan meccsre aminek előre tudjátok az eredményét.
Ez nem azt jelenti hogy ezek után nem nézem.Dehogy nem (sőt,most kezd izgalmas lenni hogy mit kavarnak még) .Talán csak egy kicsit más szemmel.[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Nekedvaló lassan kezdődik
-
kukinyo
addikt
válasz darál0w #15368 üzenetére
Persze
Csak az hogy itt is manipulálnak nekem csalódást okozott,nem úgy mint nektek.
De hát nem vagyunk egyformák.
"Az ujjunk sem egyforma"mondá Gombár úr.
Nem is tudom mit vártam?
De most olyan lelki állapotba kerültem e miatt hogy ízibe szalajtottam az asszonyt egy nagy butykosért. -
darál0w
Jómunkásember
#15376) kukinyo TV....mindig a manipulálás...engem nem lepett meg...
de azt a Gombi mondatot nem értettem
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
Megjött a butykos
Mindjárt "jobban" leszek -
Diego!
senior tag
Szép napot
Ha itt vagyok, azt jelenti, h nem látom az összefoglalót...minden más esetben igen(#15377) darál0w: ...már félelmetes
(#15385) kenwood3:
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Nézzétek kit találtam: [link]
Na jó leültem...fárasztó vagyok. -
pro70
senior tag
válasz Boxer001 #15397 üzenetére
Apám mindig azt mondta nekem, "akkor igyál fiam ha jól esik"...........ettől függtelenül Én száraz időben is bemálnázok mindig...
Diego Drágám, leírod nekem pár sorban a méreteidet és ha már úgyis benne vagy, csatold hozzá mindjárt a csillagjegyedet is...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest