Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
válasz bossvico #2771 üzenetére
Modecomot nem ismerem, de ha a Mercury bírta, ami kb. 200W valós teljesítményt bír, akkor a 350-es FSP (ami 350W valós teljesítményt bír, mondjuk nem mindet a 12V-on) bőven elbírja. Egyébként klasszisokkal jobb, mint a Mercury, és megaolcsó.
De ha megnyugtat, vegyél 400-as FSP-t, bajod nem lesz tőle csak a konfigodhoz bőven elég a 350-es is.Egyébként egy jótanács: ne a tápra sajnáld a pénzt, mert a táp az egyetlen olyan alkatrész, aminek a meghibásodása az EGÉSZ konfigodat tönkreteheti. Én tudom: én már megjártam. Ráadásul egy tápot ritkábban cserél az ember, mint a gép többi részét.
De egyébként nyugodtan írj a "Melyik tápegységet vegyem?" topicba, ott is ezt fogják mondani.
Ja... élettartam: a tápban lévő kondik mindenképpen száradnak, így veszítenek kapacitásukból, ezért 3 évente ajánlatos lehet újrakondiztatni őket. Ez persze az olcsó tápokban alkalmazott olcsó kondikra fokozottan igaz. Lehet, hogy több ideig is bírja, mint 3 év, de a stabilitás miatt megéri azt a pár ezrest.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Hequila
őstag
válasz bossvico #2816 üzenetére
Gondolkodtam azon, hogy a Te stílusodban fogalmazom meg a választ, de az több időt vett volna igénybe.
A +4 tű csatlakozói elvileg galvanikusan rendre össze vannak kötve a 20 tűs résszel -> semmit nem szabad, hogy változzon, ha rajta van a 4 tű, vagy ha nincs.
Fagyás jellemzően NEM táphiba. Én inkább memóriatájon néznék szét.''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest