Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz kabelmania27 #47765 üzenetére
Még egy apróság. Két napja kaptam meg a Compalt, tegnap le is adtam ugyanott a régi Ubee-t, ehhez képest a My UPC oldalam szerint még mindig az Ubee van nálam...
Eléggé felesleges egy olyan adatbázis, ami nem naprakész. Vagy akkor inkább ne legyen publikus, hogy ne bosszankodjon rajta az előfizető.
Amúgy az lehet a probléma, hogy amikor szerdán odaadta nekem az ügyintéző csaj a Compalt, akkor én előtte még igényeltem nála egy mediacardot is, de azt a szülem előfizetésére. Amikor ezt az ügyet lezártuk, akkor tértem rá a saját modemes problémámra, de egyértelműen jeleztem, hogy most egy másik előfizetésről lesz szó, és meg is adtam hozzá a saját ügyfélszámomat, aminek alapján meg is talált engem a csaj a rendszerben, vissza is mondta az adataimat. És akkor ezután adta oda nekem a Compalt, hogy cseréljem le magamnak otthon az Ubee-t erre.
Viszont valamit mégis félreadminisztrálhatott, mert én semmilyen dokumentumot nem kaptam e-mailen a cseréről, viszont a szüleim nem csak a nekik pluszban igényelt mediacardról kaptak dokumentumot, hanem egy modem-cseréről is, ami ugye nem náluk történt, hanem nálam...
Tanulság: ne akarj egyszerre, ugyanannál az előfizetőnél elintézni két külön előfizetéshez tartozó dolgokat, mert abból könnyen kavarodás lehet.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Napelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest