Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
vctf-ben. tegnap éjszaka még benéztem, látszott, h hulla vagyok. Gyorsan le is léptem, a szemem alig bírtam nyitva tartani. Tisztára mint a sportolás, ha fáradt vagy nem megy......
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Ferdzsoo
addikt
edgR-nak van jónéhány demója, szerintem van neki olyan is amit velem jáccott...
De edgR szokott nagyon durva prókkal is jáccani nah azokból lehet tanulni igazán...
A faxom hogy ma is dolgozok és szétb@sz az unalom...
Szal ma én leszek az ügyeletes itt..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
"pályák nevei" csak nem a vegyiveszélyre meg a rettenthetetlenre gondolsz? esetleg kapualj? OMFG nekem direkt teccik!
de az awardok is jók.: "brutális állat a pályán" alias mega kill...
vagy a "Halál, halál halál!!!" alias ultra kill? Összef*stam magam mikor először megláttam."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
faevike29
tag
-
old gray
addikt
Van benne egy érdekes rész, amikor nem is látja az ellenfelet és lightning gun-al mégis elintézi. Utána lassítva is mutatják, én nem látok ott semmit. Ez azért érdekes.
Vagy K1NG tényleg egy elismert és pro játékos vagy egy fantom-személy aki sztárolja magát?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
Nincs igazad, egy 6400+ BE-t nem lehet jól tuningolni! +2-300MHz amit max. kihajthatsz belőle, egyszerűen technológiai határba ütközöl.
Ha már tuningolni akarsz és / vagy nem akarsz sokat költeni:
5000+ BE : u.azt érheted el vele mint egy 6400+ BE-al.
Ha nem akarsz tuningolni:
Phenom. Egyértelmű. Ha most veszel egy 6400+ BE-t, később nagy bukás lesz eladni, piacon a 3magos AMD proci, le fog csúszni az ára. U.akkor egy Phenom hosszú távű befektetésnek jó, nem csúcsteljesítmény de csak az Intel quad cpu-khoz viszonyítva.
-
old gray
addikt
Ez a tegnapi DM v.mi rémálom volt, a legtöbbször csak enforcer-el tudtam nyomulni, a pályákat sem ismerem és a Razor egerem is csak holnap érkezik, szal lesz mit és mivel gyakorolni.
A VCTF-be kezdek beleunni, egyre több seggarc van, folyamatosan felb@szom magam idegileg más hülyesége miatt.... Sokszor nem is azzal foglalkoznak, h pl. nálam a zászló és esetleg segíteni kellene biztosítani a "hazautat" vagy ami a legdurvább volt tegnap többször is jump boots-ra vártam és 2 tag foylamatosan hoverboard-ra pattanva ellöktek a helyszínről, hogy nekik kell. Csapattagok!!! Másik tegnapi történés: szintén zászlót cipelve húzok hazafelé, jön egy "segítő" szándékú tag raptorral, nyomnám a dodge wall-t, persze nekem jön és leestem a hídról. Ott meg levadásztak sniperrel.
Szal magam ura leszek, így max. magamra haragudhatok ha béna vagyok.
-
bozsik84
tag
Még nincs meg a game, azon filózom, hogy érdemes-e megvennem...arra hajlok, hogy nem
Nem vagyok nagy online játékos, az ut 3 demójában a botok ellen sem vagyok nagy penge (skilled-re állítva már erősek nekem ), emberek ellen gondolom még gyengébb lennék, sajnos nincs annyi időm játékra, hogy ebbe beletanuljak.
psn id: zsonom
-
old gray
addikt
Razer Krait Atomic Red lesz, délelőtt angolosan távozok melóból egy órára és megyek érte.
Igen, Krait és nem DA, nem MX518 és hasonlók, egyszerűen nem látom értelmét 1xk-t kiadni egy egérért, nekem senki ne mondja, hogy pl. egy Krait és egy DA között fragban mérhető kül. van. És csak optikai egér jöhetett szóba, lézeres kizárva. De látom, hogy neked is jó cuccod van, Sidewinder. Hogyan műxik?
-
old gray
addikt
Ki kell tapasztalni, egyénre szabott az egész. Ebből felesleges vitát indítani, embere válogatja. Amúgy is a flak közelről nagyon szaggat, minek hozzá xk dpi?
Am. tegnap észrevettem, hogy új egeret használok, 2 blue streak, 2 flak master +1 big game hunter volt a Razer eredménye. De akkor is qrva szokatlan, kicsit darabosabb mozdulatokhoz vagyok hozzászokva. Ebből a ..... enemydown stat 1-et jegyzett. Rakás .... az egész. Jahh, ha v.kinek úgy tűnt tegnao, hogy nem ragadtam le 1:1-ben lövöldözni, az lehet azért volt, mert a csapat érdeke fontosabb mint az egyéni.
Most felnézek, összevesztem b.nőmmel és 1/2 hulla vagyok "örömömben", lesz ami lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest