Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Remelem sikerul megoldani es tobbet nem kell vele foglalkozni.
Az egyik legszornyubb egy talan elso eveben jaro Asus notebook volt, fullos amd (markahuseg miatt en is ilyesmit akartam
), 300K felett , aminek a boritasat siman benyomtad (mint egy tejfolosdoboz), es a nyitogatastol megrepedt a boritas. Nem ertem hogy sporolhatnak egy ilyen draga gepnel ennyire az anyaggal, egy sorosflakonban tobb fem van.
Egyebkent ez vaio is egy csoda. Eleve piciny varosunk pora nem kepes kicsinalni. Nem volt pucolva miota megvan, es a venti tovabbra is hangtalan. Lakasfelujitas miatt nagyszuloknel nomadkodtam, es olyan hideg helyen volt hogy egy ora alatt majdnem lejott az akksirol a toltes, persze sokszor naponta buszon hurcbalas, miegymas. Es birja.
Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), 300K felett , aminek a boritasat siman benyomtad (mint egy tejfolosdoboz), es a nyitogatastol megrepedt a boritas. Nem ertem hogy sporolhatnak egy ilyen draga gepnel ennyire az anyaggal, egy sorosflakonban tobb fem van.