- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Remelem sikerul megoldani es tobbet nem kell vele foglalkozni.
Az egyik legszornyubb egy talan elso eveben jaro Asus notebook volt, fullos amd (markahuseg miatt en is ilyesmit akartam), 300K felett , aminek a boritasat siman benyomtad (mint egy tejfolosdoboz), es a nyitogatastol megrepedt a boritas. Nem ertem hogy sporolhatnak egy ilyen draga gepnel ennyire az anyaggal, egy sorosflakonban tobb fem van.
Egyebkent ez vaio is egy csoda. Eleve piciny varosunk pora nem kepes kicsinalni. Nem volt pucolva miota megvan, es a venti tovabbra is hangtalan. Lakasfelujitas miatt nagyszuloknel nomadkodtam, es olyan hideg helyen volt hogy egy ora alatt majdnem lejott az akksirol a toltes, persze sokszor naponta buszon hurcbalas, miegymas. Es birja.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest