Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Remelem sikerul megoldani es tobbet nem kell vele foglalkozni.
Az egyik legszornyubb egy talan elso eveben jaro Asus notebook volt, fullos amd (markahuseg miatt en is ilyesmit akartam
), 300K felett , aminek a boritasat siman benyomtad (mint egy tejfolosdoboz), es a nyitogatastol megrepedt a boritas. Nem ertem hogy sporolhatnak egy ilyen draga gepnel ennyire az anyaggal, egy sorosflakonban tobb fem van.
Egyebkent ez vaio is egy csoda. Eleve piciny varosunk pora nem kepes kicsinalni. Nem volt pucolva miota megvan, es a venti tovabbra is hangtalan. Lakasfelujitas miatt nagyszuloknel nomadkodtam, es olyan hideg helyen volt hogy egy ora alatt majdnem lejott az akksirol a toltes, persze sokszor naponta buszon hurcbalas, miegymas. Es birja.
Aktív témák
- EliteBook 640 G10 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer gamer notebook (i7 10.th, 12 GB , Geforce mx250, FHD) akció!
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Lenovo Legion 5 16IRX9-Type 83DG
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), 300K felett , aminek a boritasat siman benyomtad (mint egy tejfolosdoboz), es a nyitogatastol megrepedt a boritas. Nem ertem hogy sporolhatnak egy ilyen draga gepnel ennyire az anyaggal, egy sorosflakonban tobb fem van.