Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha az ntfs-3g csomag fent van (alapból úgy tudom nincs), akkor jó, kivéve umask (lásd lentebb). Azt hiszem valamiben újabb/fejlettebb a sima ntfs-nél, neten rákereshetsz, nem tudom pontosan miben.
Az umask 777 biztos nem jó, az umask úgy működik, hogy amiket utána megadsz, azokat _nem_ engedélyezi a fájloknak. Tehát ezért általában a default umask 022, vagyis neked minden, a csoportnak és a többieknek meg nincs írás joga. Nekem amúgy nemes egyszerűséggel "defaults" van az ntfs-3g után írva, semmi más (talán - korábban már bemásoltam), működik így is...
A /dev/sd? tudtommal változhat, legalábbis nálam volt, hogy így mountoltam, egyik esetben ment, máskor nem, mert néha más eszköz kapta meg az adott nevet, nem tudom miért, vagy minek a hülyesége ez... Az UUID egyedi, ha a partíciót nem állítod el, nem változik.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest