Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én használok UDR+G3 flex-et két Reolink kamera+Syno Surveillance mellett. Meg vagyok elégedve vele, bár az UDR kicsit kevés a Network és Protect együttes futtatásához, néha belassul egy-egy felvétel visszajátszásánál, de egyébként használható. Nekem csak "motion-only" felvétel lehetőségem van(nem tettem plusz SD kártyát az UDR-be még) de nagyon jól működik, számomra sokkal egyszerűbb visszakeresni egy-egy eseményt, mint a Syno-n.
-
bon
őstag
IIthon , clud key gen2 plus és 1db g3 flex, teljesen jó, évek óta megvan, teszi a dolgát. Egy cégnél 5db g3 bullet és egy Network video recorder (UNVR-EU) mert az előd támogatása megszűnt. 5 kamerából, kettőnek az éjjel látó része elszállt a többinek jó. Jó pár éve mennek.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Bathalsar
aktív tag
Nálam Cloud Key Gen 2 Plus van, 4 db G3 Flex és 1 db G3 Instant. A Flex-ek kültérben vannak, a rájuk való házban, nagyjából 1 éve. Minden jól és szuperül működik. (Kopp-kopp.) Ha kívánhatnék, akkor a G3 Instant-nak jobb two-way audio minőséget, a CKG2P-nek külső tárhely támogatást kérnék.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest