Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Mivel már nincs Unifi Network app, és a jelnlegi Unifi app kötelez egy console beállítására, így nem tudom, hogy pontosan mit próbálsz. Ha csak csináltál egy üres consolt, amiben nincs semmi, akkor mihez kapcsolódjon az Extender? Milyen kontrollered van?
BT alatt nem tudom mit értesz. A BT egy beacon jelet küld, amin megkapná az app a Wifi logint és hozzáadná a hálózathoz. A QR kód pedig csak a MAC és a wifi jelszó.
Ha nincs Unifi hálózatod, így az ég világon semmihez nem tudja hozzáadni az alkalmazás. -
user12
őstag
Ha nem kapcsolom hozzá unifi ap-hoz (ssid és jelszó), akkor hogyan tudnám felvenni a kontrollerben?
Szvsz sehogy mert legalább egy Unifi AP-ra van szüksége, mint uplink. Uplink nélkül meg nincs mit kiterjeszteni, ergo úgy veszi, hogy nincs WLAN hálózatodRendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest