-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
KIHAjoLNI VESZÉLYES!
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #36068 üzenetére
Na, Japán kilocsolja a banánlevet!
Nemhogy kilőnék a "zűr"be. Ott senkit nem zavarna. ha pedig a rakéta felfelé menet felrobban valamiért akkor szétporítja az egész Föld fölött és jöhet a zárcsökkentés.
A rádióaktív kozmetikai termékek után, még lehet lenne aki fizetne is ilyen vízért.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #36036 üzenetére
Az görög és nem Ciprusi.
Bonyolult ez ám, mert Ciprus fele görögül bezsél, és görögnek mondja magát, majd a következő pillanatban simán kijelenti, hogy ő nem görög hanem Ciprusi ... (most figyel) görög ciprióta.
A félédes kenyér meg pocsék...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #36032 üzenetére
Van pedig, ott is ettem már Halva-t
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #36029 üzenetére
Na én meg azokat nem kóstoltam még.
ha Cipruson jársz, ne hagyd ki. A loukoumades és a soutzoukost se hagyd ki.Én jobb szeretem a sós kajákat, ajálani tudom a mixed meze-t, souvla/souvlakit, sheftalia és a halloumi is remek (A halloumi-t lehet itthon is kapni, mivel az csak egy sajtféle, amit grillezve érdemes fogyasztani).
A koupepia viszint annyira nem nyerte el a tetszsemetInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Fogalmatok sincs milyen nehéz néha rollnak lenni ...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #36014 üzenetére
Én azt hiszem az eddig általam átélt legnagyobb viharhoz volt szerencsém.
Este 20:30 körül kezdtek a jelek jelentkezni, baljós, szinte apokalyptikus fellegek gyülekeztek, nagyon hamar félelmetes sötét félhomály ereszkedett le, erős szél támadt fel, és a távolban folyamatos villogás kezdődött.
20:40kor kikapcsoltam a gépet, bár még akkor is úgy tűnt, hogy elkerülhet minket a hosszú viharlánc, de jobbnak láttam óvatosnak lenni.
20:50-re egyértelmű volt, hogy jól döntöttem. Majd nem csak Szoboszló felől de északi irányból és Debrecen felől is jöttek a villámok, végül már felettem is, majd délről is. Mindez erős viharos széllel és esővel járt, viszont szerencsére északi szél volt, így nem ázott be a tetőm
A szél is csak a kukát borította fel, ettől még nem volt népünnepély
Békéscsaba magasságában folyamatosan gyártódtak a viharok és futószalagon jöttek felénk, igazából le sem csengett az előző jött a következő... nagyon Karibi élmény volt.
Rengeteg felhő villám volt benne, de ami lecsapott eléggé durva volt, hatalmas vörös, fehér, kék villámokat láttam, némelyik még szikrázott is.
Gyakori volt, hogy stroboszkóp, majd stormshadow rakéta becsapódása a közelbe. Gyakran megremegtek az ablakaim is, akkorákat csapott valahová. Volt olyan, hogy vagy 2 percig folyamatosan morajlott és villogott. Mindeközben legalább 10mm eső leesett néha vízfüggönyként omlott le ránk, néha csak szemelkélés volt, de ez is órákig tartott.
Hajnal 1:30kor még volt, hogy majd leestem az ágyról, olyanokat csapott.
Végül nem tudom pontosan mikor fejeződött be, de hajnal 2:10 körül még dörgött és villogott itt (a radar szerint 3 és 4 között tűnt el), ami egy 20:40-es kezdéshez nézve, legalább 6,5 órás vihart jelentett, ezzel közel megtriplázva, a 2007-es csúcstartó 2,5 órás vihart.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Koshmar : Tegnap nálatok is volt vihar?
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #35991 üzenetére
Az oroszok már a spájzban vannak.
Szívesen
Berlinben vettem az Edekában, megjegyeztem most, hogy ilyet még hozni kellInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #35986 üzenetére
Igen, tudom, ezt én is.
Görögül meg : páfsi! (nem felejtem el egyhamar, mikor betévedtem Cipruson a War Zone-ba)De igen, nem árt ezekkel tisztában lenni, még akkor sem, ha mostanában nem volt hadifogoly, mert sosem tudni.
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #35976 üzenetére
Ebben egyetértünk, leginkább a magyar az emberi nyelv számomra is, meg esetleg az angol és a francia. A többiből (görög, török, svéd, szlovák, spanyol) túl keveset tudok ahhoz, hogy hosszasabb érdemelges diskurzust tudjak folytatni.
-
KROK640
nagyúr
válasz somogyib #35977 üzenetére
Vizet? az fürdéshez kell, meg főzéshez. Bár ezutóbbihoz sem feltétlen
Most eszembe jutott egy régi eset, amikor házibuli volt, és slambucoztunk. Persze valamelyik kedves résztvevőnek eszébe jutott, hogy milyen vicces lenne vodkában megfőzni a kaját, ezért a vizet jelentősrészben vodkára cserélte.
Az eredmény valami elképesztő volt, előszöris szörnyű lett a kaja, viszont frankón lehetett érezni a fejcsiben, csak úgy, hogy kajált az ember nem is vott mellé.
A másik amin elképedek, hogy belegondoltam, hogy ez az ominózus buli a napokban volt 23 éve... Huszonhárom éve! Te jó ég! Koshmar talán összesen nincs annyi idősInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #35953 üzenetére
Végül mi lett a vacsi? (nekem subwayes szendvics - cheddar sajt, gyros hús, paradicsom, uborka, kukorica, BBQ szósz)
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #35953 üzenetére
Nekem egy kis duna-tisza közi fehér van, de már lecsúszott egy liter belőle, már csak pár korty van
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #35951 üzenetére
Egy felest is mellé, mert úgy az igazi.
Én bort nyitottam Sajttal megy a Just Cause 3 melléInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #35921 üzenetére
De a dénár is csak szigorúan akkor, ha úgy néz ki mintha valami jugoszláv album borítón lenne.
-
KROK640
nagyúr
Mekkora az esély erre???
20 éve egy másik fórumon relative sokat dumáltam egy arccal, majd egyik napról a másikra eltűnt a ködben.
20 évvel később tegnap egy random PH-s hír alá valaki kommentelt ugyanazzal a nickkel. Ráírtam, és kiderült, hogy ő az, akivel 20 éve egy másik fórumon sokat dumáltam. (annyira 20 éve, hogy ilyen 2003 és 2004 eleje)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #35906 üzenetére
Nekünk is van pár kg vashulladék, de sandásan annyiba kerülne bérelt autóval kivinni mint amennyit kapok érte. Azért majd költöztetős havernak megemlítem, de akkor nem most, mikor ilyen alacsonyak az árak
-
-
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Szerintetek megint olyan kedd van, ami után egy szerda következhet?
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #35876 üzenetére
Nekem spagetti volt oregánóval, mexikói és gombás mártással, horribilis mennyiségű sok-sok reszelt sajttal. Van még mellé némi (3,5Liter) fehérborom, meg összesen kallódik itt vagy 6-7 liter különféle német sör is fél literes dobozokban...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #35873 üzenetére
Ez egy remek ebéd/uzsonna
-
KROK640
nagyúr
válasz somogyib #35865 üzenetére
Neked az új szülötted, úgy zülütt el,
hogy tíz héte át dzsóra kézetttem,
de nem ez én érdemem,
hiszen megvan a készletem?A színvonal száz százalékon szól a szubból,
szavak szakadnak a szó szóró szekcióból,
szabályokat szegő szigorú szakember,
szabadlábon sztrikkel számos személlyel,
szavaimmal szedlek szanaszészét,
sztájlom szmoggal szárítja a szél...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #35838 üzenetére
Vigyázni kell már ilyenkor.
Tavaly nekem Obermehler-nél sikerült az egyik fesztiválon pecsenyevörösre sülnöm, rögtön a legelső nap. (pedig alig-alig sütött ki a nap)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest