Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Atomantiii #13303 üzenetére
Szia!
Itt van:[link]
-
Multibit
nagyúr
válasz Atomantiii #13421 üzenetére
Még soha nem vettem laptophoz utángyártott aksit, csak telefonhoz - régebben. Akkor nem volt vele jó tapasztalatom. Sokkal gyatrább volt, mint a gyári.
Most, a régi laposomba eredeti - és drága - akku került, persze semmi baj vele, remekül működik. Egyébként sem vagyok híve a mindenáron való spórolásnak. Ha valamire nincs pénzem (és csak gagyit tudnék venni helyette), akkor inkább nem veszem meg. -
Janou
Topikgazda
válasz Atomantiii #13421 üzenetére
Szerintem billentyűzetet és GYÁRI töltőt minden további nélkül de utángyártott akksit semmiképp.
-
Multibit
nagyúr
válasz Atomantiii #13427 üzenetére
Amennyiben a 48 Wh-ás akkumlátor által igényelt feszültséget adja le, akkor jó a 75 W-os töltő.
-
Multibit
nagyúr
válasz Atomantiii #13429 üzenetére
Igen, ha minden más paramétere egyezik (feszültség, fizikai kialakítás).
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #13437 üzenetére
Bár max áthidalom a kettőt ha mégse akar jó lenne, sok vesztenivaló nincs vele.
-
madve
tag
válasz Atomantiii #13438 üzenetére
Szia,
Sikerült megoldanod? Érdekelne engem is...
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
madve
tag
válasz Atomantiii #13455 üzenetére
Szia,
Köszi az infót!
Találtam hozzá, az Acerekekben található aljzatot, ami ugyan ilyen e 4500 Ft /db... Azt hittem rosszul látok.... De inkább beleeszkábálok egy másik aljzatot és átkötöm én is...
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
mr_ricsi
veterán
válasz Atomantiii #13595 üzenetére
Atomantiii
"Akkor senki sem tudja megmondani mi a pontos neve annak a kamerás programnak ami a bal oldalra navigálva jön elő?"Webcam Driver a neve.
bicajoskema
"Adott egy Toshiba C50-A-1JV laptop, és nem tudom rajta a fényerőt váltotatni."A Value Added Package-ből a Toshiba Flash Cards progit kell telepíteni.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
válasz Atomantiii #13598 üzenetére
Lehet hogy azért, mert telepítés után fent középen van, és át kell húzni, hogy oldalt legyen? (Én nem használom, ezért telepítve sincs, ezért nem emlékszem pontosan, hogyan műxik.)
-
mr_ricsi
veterán
válasz Atomantiii #13603 üzenetére
A 2,66GHz-es (2,5x1066) proci 2,00GHz-en (2,5x800) fog működni, ezért nem nyersz vele semmit. 800FSB-t kellene keresned.
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #13605 üzenetére
Úgy látom a legnagyobb ami létezik 800-ason az T9500-as 2.6 GHz-es, ezt már jobban megérné kipróbálni benne.
-
kukeszka
újonc
válasz Atomantiii #13625 üzenetére
néztem már ebay-en (csak marha drága postával együtt kb20e lenne!)
-
kukeszka
újonc
válasz Atomantiii #13627 üzenetére
köszi!
-
fcc
aktív tag
válasz Atomantiii #13647 üzenetére
Az AIDA-ban is látni, így tudtam hogy a kártya olvasó és a bluetooth az ami hiányzik. Csak bluetooth-ból van 4 filter driver, 1-1 stack és monitor a toshiba oldalán, és nem tudom ezekből mire, és melyikre van szükségem. A wifit is találomra tettem fel, működik, de az sem lehetetlen hogy a másikat kellet volna. Majd otthon megnézem amit mondtatok.
[ Szerkesztve ]
-
Janou
Topikgazda
válasz Atomantiii #13647 üzenetére
Tudom, én is így szoktam csinálni, de az általam javasolt módszer "felhasználóbarátabb".
[ Szerkesztve ]
-
sirzollee
tag
válasz Atomantiii #13708 üzenetére
nagy nehezen sikerült megtalälni-probléma megoldodott-van új bizt.-i mentés
-
megint én
őstag
válasz Atomantiii #13723 üzenetére
Quick boot ki van kapcsolva, F12-re sem csinált soha semmit. Se ha nyomogattam, se ha hosszan lenyomva tartottam, pedig az F2 egyszeri lenyomására rögtön betölt a biosz... Tényleg sehogy sem sikerült eddig. Ráadásul, az EREDETI, recovery partícióról visszaállított windows 8 is azt írja, hogy nem jogtiszta!
[ Szerkesztve ]
-
titus26
tag
válasz Atomantiii #13724 üzenetére
Szia!
Bocsánat. Nem a SATELLITE P70-B-10U-s van, hanem a SATELLITE P70-B-10T-s. Abban pedig DVD író van csak. Kivettem a régi írót, lemértem a vastagságát, 9,5mm. Pont ez a baj, hogy ritka mint a fehér holló.
Üdv titus26
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #14073 üzenetére
Közben megoldódott, kivettem az akkut és visszatettem és helyesen működik.
-
Janou
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- HP 650 i5 laptop 8gb DDR3/SSD/15,6" FULL HD , dupla VGA - posta is
- DELL Latitude 5590 (Core i7-8650U / 16GB / 512GB / 15,6" FullHD IPS) Szép állapot, ÁFA-s szla
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe magyar
- 17" HP ProBook 470 G5 (Core i5-8g / 16GB / 120GB/ 17,3" FullHD IPS/ GeForce 930MX 2GB) ÁFA gar
- Egyszerű használatra laptopok eladóak
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest