Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zsolt_64
üzenetére
Nem tudom, hogy a freshtomato vonal, hogy áll most ax szériára, de szerintem lényegi előrelépés nem történt. Ugyan létezik Tomato néven futó fw a TUF-AX 3000 v2-re, de amennyire én tudom, abban még az ASUS GUI van, csak néhány apró extra ficsört kapott pluszban.
Amúgy én hol ajánlottam azt? Valami olyasmit mintha írtam volna róla korábban, hogy hardveresen nem rossz, és elindult rá a tomato fejlesztése, így talán érdemes figyelni rá. A bajom csak pont az vele jelenleg, hogy ez a fejlesztés megragadni látszik.
Amúgy igen, tudtam róla, itt írtam is erről vagy két éve. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tjsz