Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
umek7
őstag
Kíváncsi vagyok holnap király szorzóért a Sociedad nyer-e idegenben vagy a Waalwijk. Valamelyiknek illene besülni.
-
umek7
őstag
Ma a Cork overen kívül (2.05x100$) még megjátszottam az Inter - Bologna over 2,5-t is ugyan ekkora téttel. Az Inter bravúrkapusa Handanovic nem játszhat, azt írják a szurkolók hogy nélküle meccsenként 1-2 góllal biztosan többet kapnánk, a csapat legjobb játékosa és óriási formában van. Igaz, szerintem a Gilardino-Diamanti-Gabbiadini hármas egyszer egyébként is túljárt volna a védelem eszén, de így meg pláne. A milánóiak pluszban ma ünneplik a 105. születésnapjukat, offenzív, előre futballt fognak játszani. Minden adott ahhoz hogy szülessen legalább három gól, a szorzó nem extra (1.80), de még mindig jobb mint egy Real/Barca/MU meccsen adott overre.
-
umek7
őstag
Na nem bánnám ha az RSO kibekkelné ezt a pár percet, akkor sikerülne minimális bukóval befejezni a napot. Az RKC vagy az RSO meccsre vártam a meglepit, kár hogy a hollandok nem így gondolták. Az elmúlt 1-2 napban ez van, de nem lehet mindig nyerni.
-
umek7
őstag
50 dodó ment a az Olympiakosz Pireusz -1.5-re, az 1.80-as szorzó nagyon baráti.
-
umek7
őstag
Olympiakosz b+, így bukni is ritka.
-
umek7
őstag
Mára:
NK Zagreb - NK Lokomotiva Zagreb
NK Zagreb @2.00 100$Plusz egy megfontolandó ajánlat vasárnapról:
Kerkyra - Olympiakosz
A Kerkyra elnöke hatalmas Olympiakosz fan, amikor megnyerték a bajnokságot együtt ünnepelt velük, a két klub között baráti kapcsolat van. Bajnoki cím már a zsebben van és nincs már miért hajtaniuk, míg a szigetlakóknak annál inkább fontos lenne ez a 3 pont hisz az utolsó helyen tanyáznak. Tavaly is megtörtént a "csoda", a szorzó pöpec, kis téttel de meg kell próbálni.
Kerkyra @9.00 bet365
-
umek7
őstag
válasz Shkiz0 #44090 üzenetére
Nem fedi le a "nincs fogadás döntetlenre" a hosszabbítást, vagyis, ha a rendes játékidő iksz lesz, akkor szimplán visszakapod a tétet. Szerintem.
Azt megtudnátok mondani (mindig elfelejtem...) hogy tippmixen 5/7 kombinációba mennyi lehet a max. várható nyeremény? 21x400, igaz?
-
umek7
őstag
Nagyobb pénzzel semmi sem ment, volt 1-2 próbálkozás de semmi kiugró. Vékony mínuszban vagyok továbbra is. Most nem is igazán bízok egy tippben sem, ezért bepróbálok egy több meccses kombit kisebb téttel, nem árt a változatosság:
FC Flora Tallinn - Tallinna Infonet 1 @1.16
K Sillamae Kalev - JK Nomme Kalju 1X @1.87
Bröndby - FC Midtjylland X2 @1.55
Nanterre - Dijon 1 @1.35
Aston Villa - Queens Park Rangers Az 1-es csapat nyer 0-ra? Nem @1.22
Widzew Lodz - Zaglebie Lubin DNB Widzew @1.75
Kerkyra (Korfu) - Olympiakos A 2-es csapat nyer 0-ra? Nem @1.70Tét: 25$
Várható: 411$ -
umek7
őstag
6/7 kaminak meg ezt adom fel szerintem:
Kuban Krasznodar - Dinamo Moszkva D 3.00
Middlesbrough - Birmingham D 3.10
Aston Villa - QPR V 3.00
Sochaux - Valenciennes D 2.95
Sporting CP - Setúbal D 3.40
Szeged - Kielce H 2.80
Kerkira - Olympiakosz H 6.65 -
umek7
őstag
Osman akkor gólt rúgott hogy azt öröm volt nézni. Az Everton nagyon ritkán nyer nullára, kíváncsi leszek ma borul e a "papírforma"..
Nem nagy szorzó, de bwin-en lehet arra tenni hogy Button benne lesz a TOP 6-ban 1.75-ért. Most hogy átböngésztem a várható erőviszonyokat, eredményeket az eddigiekkel kapcsolatban, azért meglepő lenne ha mégse..
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Igen. A szakértő bloggerek szerint.. a lényeget kiragadva: "Az előjelek nem túl bíztatóak, de valahogy mégsem tudjuk elhinni, hogy akkora probléma lenne Wokingban, amekkorát kifelé vetítenek."
Jenson egyébként is nagyon jól megy az Ausztrál pályán, a legutóbbi két versenyt ő nyerte itt, és az egész mezőnyből ő tud a leggyorsabban alkalmazkodni a kocsi változásokhoz (tavaly erre sok példa volt). Dobogóra nem tenném fel, de szerintem a TOP6-ból nem fog kicsúszni, annak fényében, hogy sem a Ferrarinak, sem a Mercedesnek nem ez a "kedvenc" pályája.[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Persze, elméleti alapon bármi lehet, de a jég hátán is megélő Button szvsz vállalható 1.75-ért a TOP6-ba, nyilván a házat nem tenném rá én sem..
(#44382) sch_a
Ebbe a vitába nem akarok belekezdeni sem mert laikus vagyok. Én ehhez nem értek, csak azt tudom amit a téma gurujai leírtak.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Az Everton egyébként 3 nagyon szép gólt rúgott, az egyiket nem adták meg jogtalanul.
-
umek7
őstag
Irreálisan magas oddsot adnak az irodák holnap a Fulhamre. Egy okot tudok elképzelni, még pedig azt, hogy az elmúlt években 0 sikerélménye volt a Fulhamnek Londonban. +1.5-ös hendit 2-es szorzó fölött dobálnak az irodák, a 0:2 vendég opció pedig bwinen 1.60-ért van. Szerintem ezek nagyon korrekt árak.
A Spurs 3 napja 120 percett szopott Olaszországban majdnem a legjobb kezdővel, szinte mindenki játszott aki fontos (van aki nem is keveset) kivéve Bale-t. Előfordulhat hogy a walesi nagyot játszik majd és lő mondjuk 2 gólt (bár én ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, szerintem közel sem olyan jó játékos mint amilyen idényt fut számokban), de ha a védelem szintén kapni fog annyit akkor ez szart se ért.
Összegyúrva ezeket az infókat én úgy gondolom hogy a Fulham sikertelensége holnap megszakadhat, nincsenek rossz formában, nincs a lábukban egy 120 perces meccs + utazás, szóval minden adott ahhoz hogy legalább egy tisztes helytállásra jók legyenek. Ha Bale-t leveszik az már fél siker, meg megmondom őszintén, én egy csapatban sem vagyok érdekelt a PL-ben szóval független a véleményem; A Spurs szerintem semmi extrát nem tud. Ha lenne egy jó Arsenal, Liverpool, Chelsea (csak hogy a nagyobbakat említsem) akkor kb. "sehol" sem lennének, na de ennyire nem akarok eltérni a témától. Extrémebb tippen a vendég siker lenne.
Mindenesetre a bwin által adott 0:2-es V opció (szóval még akkor is jó a tipp ha kikap a Fulham, igaz, csak egy góllal kaphatnak ki) szerintem abszolút megjátszható, nálam egy kis tétes kombiba biztosan szerepelni fog.
Ui: A Szeged +4,5 gól is menni fog, azé' itthon 5-el nem kapunk ki.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Kár hogy tegnap még erről nem volt infó mert akkor belelököm a kis tétes kombiba, de a mai Torino - Lazio meccs erősen hanyagolható, vagy vehető 1X-be:
Brocchi, Konko, Dias, Floccari és Klose sérült, Hernanes pedig eltiltott. Klose a házi gólkirály, Hernanes a második legjobb gólszerző, Floccari a harmadik... A többiek pedig a védelemben alapemberek.
-
umek7
őstag
Megtoltam a mai tuti tippmix kamikazet, Fulham győzelem és egyéb nyalánkságok.
-
umek7
őstag
válasz Shkiz0 #44823 üzenetére
Hamar szoros lesz szerintem. Én kb. ikszet várok, de tényleg nagyon nehéz megmondani mi lesz az utolsó pár percben..
(#44824) Vangelis
Mégis mit vártál attól a csapattól aki 25 forduló után 29 pontot szerzett a bundesligában, ráadásul úgy hogy csütörtökön EL-eztek? Trágyák.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Rég jártam erre, van mára két tippem amiben elég biztos vagyok, kombiban mennek 300 dodóval.
Füchse - Atletico Madrid
Tipp: BM. At Madrid +3,5 @1,57
Ferencváros - CFR
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1,72 -
umek7
őstag
Sziasztok!
A BetDoctor nyílt hónapot tart, azaz teljesen ingyen adják ki napról-napról az amúgy pénzbe kerülő tippjeiket áprilisban. Regisztráció szükséges.
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest