Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
umek7
őstag
Kár hogy gyáva voltam bepróbálni a Románokat ha már leírtam hogy van esélyük a meglepetésre, sima lett bizony.
A Betis +1.5 mellett egy Köbenvhavn - Nordsjaelland mindkét csapat szerez gólt játszok még, a mai napból ennyit látok jónak. Illetve ha fordítani tudnánk Montenegró ellen akkor megpakolnám hogy kikapunk mégis (élő).
-
umek7
őstag
Mit szívtak a bukik amikor kitalálták hogy a Svéd csajokat 3-as szorzóért kell adni? Ahogy a Spanyol - Román meccsen is gondoltam az esélyeket, az itt most nyomatékosan igaz, ennyiért nem hagyom ki..
-
umek7
őstag
Mára egy tippet játszok, plusz megy egy kami
Panserraikos - Ergotelis
DNB Ergotelis @ 1,91 6/10 -
umek7
őstag
-
umek7
őstag
válasz janos1988 #28352 üzenetére
BetClic
- 11e ft max.
- nincs fogadásra való megkötés
- nem kell forgatni a nyereménytSportingBet
- 15e ft max.
- van megkötés (minimum 1,5-ös szorzó, gyűjtőfogadásban is, annál kisebb szorzó nem érvényes)
- forgatni kell a teljes nyereményt (lásd előző feltétel)Én elsőnek az BetClic-et választanám.
-
-
umek7
őstag
Kaptam egy "fülest", a szokásos elemzést most kihagynám, a szorzó elkezdett esni.
Qatar SC - Al Gharafa
DNB Al Gharafa még 1,80 bet365-ön, de van ahol már csak 1,66-ért adják.
Nem 10/10, de erős. -
umek7
őstag
Srácok lehet nem lesz túl szimpatikus vélemény, de aki ma pakolja a MU-t 1.20-ért az meg is fogja érdemelni hogy elmenjen neki. Minden site-on azt látom hogy MU 10/10, -1, -2, sőt még -3 ról is mehet giga téttel, de a WHU ellen is ezt írták, 1:0 lett mindössze. Egy bevállalós tippmix kombiba behúzom ikszre, úgy sem volt még idén...
-
umek7
őstag
A holnapi Veria - Pana meccs tippmix kódját megtudná adni valaki? Köszöntem.
-
umek7
őstag
válasz Vangelis #29577 üzenetére
Ha nem ma legkésőbb holnap hívni fognak. Ők is emberek, nyilván valamit benéztek, de az ő supportjuk a legkiemelkedőbb mind közül. Gondolom mélytorkos szopásban még nem volt részed fogadóirodával kapcsolatban, hidd el, 1-2 napon belül vígan fogadhatsz.
Az pedig miért lep meg hogy akkor zárolták a számládat amikor éles lett? Ezt nem értem, ahogy a nagy felháborodást sem, de ahogy érzed.Ma a Lens - Guingamp over nekem nagyon adja magát, 200$-al meg is kínálom.
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #29589 üzenetére
Ha bankkártyára kéred az mindig lassabb, de 1 hétnél nem tart tovább.
-
umek7
őstag
Élő fogadásra egyértelműen bet365, meg amúgy másra is( )
-
umek7
őstag
válasz Vangelis #29608 üzenetére
Az élő chat opciót igazából nem erre találták ki. Kb. 10/1-szer tudja majd megmondani ilyen vagy hasonló jellegű problémánál a supportos a megoldást, többnyire azért mert nekik nem ez a feladatuk. Ide inkább olyan tipikus kérdéseket várnak, mint pl: "Mennyi a minimum befizetés?"....
-
umek7
őstag
Ott szopjon le a Lens és a Guingam is ahol tud hogy nem bírtak még egy szaros gólt összehozni.
-
umek7
őstag
válasz Vangelis #29761 üzenetére
Biztos hogy a 365 is követ el hibákat és nem tökéletesek de a sztori már kezd nagyon érdekes lenni. Felhívtak telefonon és mi történt?
- Üdvözlöm Ferenc vagyok a bet365-től.
- Én is, már vártam a hívásukat.
- Nem tudjuk miért zároltuk a számláját kedves X.Y.
- Értem hogy a tályog ölje meg, köszönöm, viszlát
- Viszont hallásra![ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz Vangelis #29768 üzenetére
Tudom, én konkrétan a telefonbeszélgetésre voltam kíváncsi. Most komolyan nem kérdezted meg hogy akkor miért nem nyitják ki újra, vagy hogy mi a f*sz lesz?
Egyébként érthető az elkeseredettséged, én már ma is elküldtem volna azt az emailt, frissítve a tényekkel (telefonbeszélgetés....) Zargatni kell őket.
Ui: Továbbra is mondom, egy számla akkor kerül az irodák szemében aktív állapotra amikor pénz kerül rá, hidd el. A belépés-kilépésnek semmi köze hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz Vangelis #29778 üzenetére
Megértelek, a bet365-höz nem hű ez a fejetlenség. Évek óta fogadok online, sok tapasztalatom van az irodákkal, illetve magyar/külföldi fórumokon mondhatom hogy képben vagyok és elhiheted, a legkevesebb panasz rájuk van. Sőt mi több, a legjobb osztályzat az övék. Ez így persze most hülyén hangzik, meg gondolom a jó isten se fog már téged meggyőzni az ellenkezőjéről, de inkább úgy fogd ezt fel mint egy 1000 esetből előforduló 1 peches véletlen. Személy szerint kb. 10-15 apróbb dolgom/kérésem/félreértésem akadt már velük, mindet nagyon gyorsan könnyedén sikerült megoldani.
-
umek7
őstag
Ha a Brighton - Milwall és a Bury - Preston (mindkettő 0:1, 54. perc) lejönne ikszre akkor minimális (200 huf) tétből jönne 136 ezer, szóval gyertek döntetlenek.
(#29817) Kindom1
Azt jelenti hogy a hazai csapat pontosan egy góllal nyer (pl: 2:1, 3:2 stb). Ha 1-0 D-t raksz akkor pedig a vendég csapat nyer pontosan egy góllal. A lényeg hogy nyerniük kell, és pontosan egy góllal...
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz juliabrilke #29821 üzenetére
1:2 és 1:1, szóval még nem teljesen esélytelen a dolog, de majd a végén lesz érdemesebb megnézni. Köszi!
1:2 1:2, így már esélytelenebb
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
A nyertes szelvény (képet holnap mellékelek)
Bury - Preston X 3,10 OK
Brighton - Milwall X 3,25 OK
Niort - Sedan V 3,20 OK
Eibar - Malaga 2,5 gól alatt 1,86 OK
Davos - Servette V 2,80 OK
Lahti - Hämeenlinna X 4,05 OK200 ft --> 136.005 ft
-
umek7
őstag
A Napoli-val csak óvatosan, azon kívül hogy kupa azt írják gondok vannak házon belül. Persze a Bologna-ra sem tennék.
-
umek7
őstag
Egy ismerősöm nem tud feltölteni tippmaxra lóvét, mert ezt a hibaüzenetet kapja:
"A terhelendő kártya az üzletági követelményeknek nem felel meg."
Junioros MasterCardja van, de fizetett már be vele pl. bet365-re is, nem volt belőle gond. Szerintetek mi lehet a probléma?
-
umek7
őstag
Úgy felbátorodtam a tegnapi után hogy toltam egy ilyet:
Göppingen - Magdeburg X 8.20
Udinese - Fiorentina X 3.20
Moreirense - Académica X 2.95Tét: 1500 Ft
Várható: 116.110Ft[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
-
umek7
őstag
válasz juliabrilke #29877 üzenetére
Szerintem több. És az is igaz hogy a kevesebb meccs több esélyt lehet, úgymond.
-
umek7
őstag
válasz Vangelis #29879 üzenetére
Nálam a "tényleg csak szerencse" fogalma sokkal inkább kimerítené azt, hogy ha valaki fejből felír 5 tippmix sorszámot a szelvényre, feladja és nyer. Azt azért kijelenthetem hogy én ennél tudatosabban csinálom, de még mielőtt félreértés esne nem, nem azt állítom hogy tudtam hogy ezek lesznek az eredmények és hogy nem kell a szerencse..
@Vangelis:
Bizony, már küldjed is rájuk az emailt
@giigz
Bizony, tegyük hozzá hogy azért próbálkozom rendesen, bár vannak kihagyások..
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz Vangelis #29908 üzenetére
Mondom, hagyd a chatet a picsába, ha kell küldj egy nap 3 emailt is. Elég sok dolog történt már ahhoz hogy azonosításokkal kelljen szarakodni, bemásolod nekik kerek perec mindig a sztorit, telefonos beszélgetésre is hivatkozol, bármire, csak nyissák már ki a számlád.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
A Digisport adta, félszemmel nézegettem, nekem nem úgy tűnt.
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #30108 üzenetére
Sok sikert, csináltam én is egyet:
004 KalPa - SaiPa H 1.77
021 Besiktas - Efes V 1.83
032 Filisz vagy Veria jut tovább V 1.41
091 Cagliari - Juventus 2,5 gól alatt H 1.85
107 Cambuur - Volendam X 3,25
124 Almería - Alcorcon H 2.00
145 Newcastle - QPR V 3.20
148 West Bromwich - Norwich H 2.00
177 Malaga - Real Madrid V 1.65
222 Cittadella - Empoli D 2.95Tét: 5*200 Ft
Várható nyeremény: 5*342 170 Ft -
umek7
őstag
válasz juliabrilke #30240 üzenetére
Laval szerintem ordenáré nagy döntetlen.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest