Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
alakul a Real over is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
Inter 1-1!!! Remélhetőleg a 2. félidőt behúzzák!!!
PSG is nyerhetne !
pohár ott az overed
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #35356 üzenetére
ez gyorsan lejött, ja
már csak a 49ers kéne, a másik szelómra meg a PSG, bár attól tartok kicsitGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
49ers mérkőzést nézem viszont a madrid csúnyán elpicsázza a Valenciát.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
lowband
csendes tag
Aranyos ez a Real meccs. Kár, hogy ma nem raktam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Daniel Alves #35362 üzenetére
Nem gondoltam hogy ilyen sima lesz.
Szerintem a szelom megy is ezzel.
Nem latok golt a valenciaban.
Szerintem azt sem bannak ha vissza se kene menni nekik a szunetrolÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
GabN73
addikt
Amúgy ez lett volna a nagy szelóm mára.
pohár, nyugodtan kattinthatsz
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #35365 üzenetére
megnyugtattál
de akár be is teheted a kis thumbnailt is link helyetta friscoiak futhatnak az eredmény után, kurva jó...
legalább a PSG vezet, egy szelóm jöjjön már
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NyxNyxNyx
addikt
Ronaldo mesterhármas 2-es odds?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
válasz McCartman #35368 üzenetére
a 49ers hallgat a bányász becenévre, nem?
régen mintha olvastam volna valahol, kicsit villogni akartam vele, de mindjárt átírom akkor márááááá, látom már mire gondoltál
végre 1st down, el se hiszem
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz McCartman #35371 üzenetére
fagyhatnak végig is felőlem... csak a végét húzzák be a skacok
jjjja, meg a PSG ishuhúúú, na végre már
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
Real sima. Chelsea js hozta. MU nem bírt ki fél percet...
-
B-L-A-C-K
titán
Még isteni szerencse ma nem raktam, ezt akartam Mu első félidő/Chelsea első félidő/Psg/Real...Csak 123 jöhetett volna 5 ezerből...
Remélem a Psg elmegy...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Wilsonito88 #35377 üzenetére
Nekem meg elvannak mentve ezek a meccsek hogy ezeket néztem, de végül nem mentem le megrakni, így hidd el nyugodtabban alszom ha elmegy minthogyha bejön és te nyersz 3 ezret...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Wilsonito88 #35380 üzenetére
Shkiz0: Ha ennyi embernek már csak ez kell miért nem fogtok vissza? Főleg Így hogy vezetnek a visszafogásra barátiak az oddsok...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #35381 üzenetére
nekem is a PSG az utolsó mentsváram, a 49ers-t most nem számolom bele, inkább elkönyvelem bukónak előre
-
GabN73
addikt
Túl szép lett volna Ha nincs az a büntető első félidőben....
PSGvel még jöhet 8k, de viszont most hanyagolom a sportfogadás témát....
Daniel Alves: Az Inter elkezdett hajrázni, utolsó percekben is volt 3 mellélövésük Büntető után nyomták rendesen.... Megérdemeltek volna egy gólt. Na, mind1, valószínűleg majd csak a BL visszavágókon fogok ismét fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GabN73 #35387 üzenetére
Hát már ne haragudj de nagyon nagy buta vagy hogy ezt nem fogadtad vissza, simán nyerhettél volna minimum 200 ezret úgy hogy izgulni se kellett volna...Mivel a PSG-nél és az Internél is nagy oddsok voltak visszafogásra, 60 ezerből bőven visszatudtál volna fogadni hogy jó legyen...
[ Szerkesztve ]
-
Wilsonito88
csendes tag
Remélem holnap valami értelmes kinálat lesz mixen.. mondjunk Betre is tolok pénzt azt unlimited tennis match
-
McCartman
őstag
válasz Daniel Alves #35388 üzenetére
Szép lehetett volna.
Mondjuk egy időben kezdődtek az utolsó meccsek.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
GabN73
addikt
válasz B-L-A-C-K #35389 üzenetére
És miből fogadjak vissza?
B-L-A-C-K: Bocs, utálok tartozni
Plusz még annyira nem izgat, nem volt hivatalos a forrás. A whoscored se írt többet.
pohár: Én már csak a fejemet verem a falba, hogy nem a Nice-t raktam meg az Inter helyett.... Ráadásul arra egy jó 5,50es odds volt
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #35387 üzenetére
hogy jött a sinter győzelme? teli voltak ismeretlen ifikkel, bár én ettől függetlenül se teszek rájuk, veretem őket ahol lehet
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GabN73 #35392 üzenetére
Ha meg esetleg nemvolt pénz a számládon körbe kellett volna telefonálni aki tud segíteni, vagy akár itt is megkérdezhetted volna, pl Daniel Alves is segített volna biztos ha jattolsz neki egy keveset...Vagy is nem tudom ha én látom ez van 200 ezret nem hagyok úszni, azért ilyen hülye nem vagyok.
Plusz még azért is le kell hogy basszalak már bocs ( )...Az Inter tippedet miatt, mivel ha jól rémlik te linkeltél egy olyat hogy kik hiányoznak ma, és az inertből egy halam lényeges játékos nem volt...
Ú az ilyen amúgy nagyon felbír idegesíteni ha valaki nem gondolkodik, és maga hülyesége miatt nem nyer, itt konkrétan a visszafogadásra gondolok...Ha előre mondtad volna ez a szitu, még lehet én is tudok segíteni...(egy havert felhívtam volna)
(#35392) GabN73: Ezen kiégek, én is utálok tartozni, de ha ilyen van hogy 200 ezer lehetne a zsebembe leszarom hogy tartozok, plusz aki segít 20-30 ezret hozzá vágok alapból...
Na de mind1 nem idegesítelek ezzel, gondolom így is ideges vagy, de ezt el kellett mondanom...
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz GabN73 #35392 üzenetére
Ahogy B-L-A-C-K írta simán visszafogadtam volna neked
B-L-A-C-Knek is szóltam ,hogy ha kell akkor szóljon és szívesen fogadtam volna.Így ránézésre sima +100.000ft-ot simán ki lehetett volna csavarni ebből a szelvényből.
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
GabN73
addikt
válasz B-L-A-C-K #35394 üzenetére
Nem, nem vagyok ideges Pihenek most legalább, nem fog kattogni az agyam ilyesmiken.
Amúgy nem tudom, én bíztam azért az Interben (bahh, öreg hiba, egy digoban bízni?!), de hát na ez van. Mi van, ha jön?
Daniel Alves: Akkor legközelebb
B-L-A-C-K: Megbeszéltük.
PSGvel ha minden jól megy még azért jön 8k...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #35395 üzenetére
Milyen 100 ezer? 150-200 minimum...
GabN73: Ha jön, ha nem akkor is evidens hogy visszapörkölöd, ha máskor van ilyen itt írd be, ne legyél magad ellensége...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na most mar a PSG-n a vilag szeme, ha mar a retek sevilla nem birt egyet begyotorni
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Wilsonito88
csendes tag
Komolyan valaki magyarázza már el mi az a visszafogadás, mert Bet 365-ön fent vagyok de én ott csak meccs elött és csak teniszre szoktam fogadni 99%ban
Aktív témák
Hirdetés
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest