Hirdetés

Aktív témák

• sniper elite

senior tag

válasz B-L-A-C-K #30167 üzenetére

Pedig érdemes gólokra is rakni, akár félidő 0.5over 1.5over akár kombiba összeraksz 2-3 várhatóan több gólos mérkőzést. Én 2.5 overeket szoktam rakni FullTime.ban általában ha nagyon érzem az éppen aktuális meccsen lesznek találatok, persze az is előfordul, hogy baxnak rúgni csak megy az idő és olyankor persze idegeskedés is megy bőven. Amúgy általában 20-25k pluszt összeszoktam szedni hetente de volt, hogy nagyobb tétekkel fogadtam és összejöttek szép nagy összegek is, de nálam a minimum összeg 5k amit felrakok meccsekre vagy meccsre. A legtöbb az eddig 280k volt, de nem szeretek idegeskedni tehát próbálok általában 5k-nál maradni. Igazából nehéz megmondani mennyire állok pluszban, sose számoltam össze nehéz is lenne hiszen több ezer fogadásom van már, ráadásul 2 fogadóiroda között szoktam váltakozni (sportingbet, unibet) ezek a legjobbak kínálat és oddsok tekintetében azok közül akiknek van Magyar bankszámlájuk.Régen még 3 évig csak Bwin-en fogadtam de egy idő után besokalltam tőlük. Szóval a lényeg, hogy aki fogad tippmixen kívül másmilyen formában is az szerintem figyelje a gólokra adott oddsokat is mert megéri, főleg ha háromesélyben nem egészen fix mondjuk egy hazai és nagyobb az odds gólokért. Olvastam, hogy valaki panaszkodott szögletfogadás miatt, hát azt nagyon ritkán szoktam rakni mert iszonyat kiszámíthatatlan szerintem. Olyan nálam is volt, hogy 10.5 overt benyomtam angol meccseken vagy németen esetleg olasz mérkőzéseken aztán néztem mint hal a szatyorban amikor összehoztak 7-8db-ot. Szóval persze ezt is ésszel kell csinálni mint a háromesélyest, csak anno én amikor kezdtem a fogadást 18-19 évesen akkor szinte csak háromesélyben mertem gondolkodni mivel féltem gólra rakni aztán jöttek a meglepik az utolsó perces gólok meg a nagy gólparádék aminek a vége sose az lett amit én megraktam.Aztán elgondolkoztam rajta, hogy mi lenne ha másban is gondolkodnék és tessék jöttek is a pénzek jobban... Röviden ennyi, amit hozzátudok tenni, amúgy statisztikákat híreket érdemes napi szinten olvasgatni mert hasznos lehet főleg aki naponta játszik és nyereséges akar lenni. Sok szerencsét kívánok mindenkinek! :)

Aktív témák

Hirdetés