Hirdetés
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ez Meg Claudio nyilatkozata:
Claudio Ranieri bevallotta, a Roma számára az Olasz Kupa nagyon fontos és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megnyerjék a kiírást.
A Roma az Udinesét fogadja a kupa elődöntőjének első mérkőzésén és a hazaiak számítanak favoritnak, hiszen 17 meccs óta veretlenek, az Udinese pedig csak szenved a bajnokságban. Ranieri szerint azonban a Roma nem mehet biztosra az észak-olasz csapat ellen és nem szabad lebecsülnie az ellenfelet.
"Az Olasz Kupa egy tekintélyes és fontos sorozat, ezért azt szeretném, ha a játékosaim a maximumot nyújtanák. Most csak a holnapi meccsel foglalkozom."- kezdte nyilatkozatát Ranieri.
"Az Udinese remek játékosokkal rendelkezik és nem is értem, hogy miért nem megy nekik a bajnokságban. Jól játszanak, kreatívak, biztos vagyok benne, hogy most is gólratörően fognak játszani."
Sokan kritizálják a sorozatot és úgy vélik, hogy a nemzetközi kupák és a bajnokság mellett senkit nem érdekel az Olasz Kupa.
"Szerintem ez csak kultúra kérdése. Olaszországban a bajnokság sokkal fontosabb, a kupa pedig emiatt kicsit más. Azonban több tiszteletet érdemel már csak amiatt is, hogy a sorozat megnyerése egy nemzetközi kupahelyet biztosít."
Francesco Totti felépült és nagyon szeretne pályára lépni, azonban amíg a Roma csapatkapitánya játszani akar, addig Ranieri kicsit óvatosabban áll a dolgokhoz.
"Tottit az orvosok felügyelik, ő mindig azt mondja, hogy már jól van és játszani akar, de ez sokszor rizikós."- tette hozzá a Roma mestere.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?