Keresés

Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz Shadowfax #1388 üzenetére

Nem én vettem :) ''Alkalmam nyílt lecserélni.'' Vagyis munkahelyi beszerzés volt, és az Acert lepasszoltam egy kollégának. :) Passzolhattam volna a T-t is, de gondoltam bakker, itt az alkalom, hogy legyen egy tuti gépem, lássuk mit tud. Ha ismernéd az itteni közbeszerzések menetét... az ember jól-rosszul összebarkácsolt árajánlatok alapján kénytelen dönteni, megnézni és megtapogatni esélyed sincs, és volt hogy a leszállított gépnek nem hogy a paraméterei, de még a gyártója sem stimmelt :DDD

A két usb és a firewire hiánya nem ejt kétségbe, de az előbbit -bár nem volt kizáró tényező- továbbra is furcsállom, elvégre nem egy subnotiról van szó, és amúgy a gép lekezelne vagy hat darabot, ha jól látom, egyszóval érthetetlen, hacsak nem a dokkolóegység eladások föllendítésének egy nem túl intelligens módjáról van szó.
    A kijelzőről viszont pont olyasmit olvastam, hogy sxga+ kivitelben osztályon felüli (S-IPS, jól emlékszem?). Különben nagyon szép képe van, orbitális szögekkel, csak picit fakónak találom. (Sőt, hogy a kákán is találjak csomót, a jobb alsó sarokban, kb a windows órán van egy kis sötétebb folt is ;] )

A puha fedelet megpróbálom valahogy demonstrálni a készülék tönkretétele nélkül :DDD Tuti hogy T43ról beszélünk, hacsak nem felejtettem el olvasni :U

Ha tudsz hatékony tanácsot adni, akkor ne tartsd magadban, bitte. Ha kifakadásnak érezted, akkor bizonyára én fogalmaztam rosszul. Valóban picit többet vártam egy ilyen presztízsű (és árú) géptől, pontosabban van pár amatőr hiba amit egyszerűen nem értek, és a híres masszivitása sem nyűgözött le maximálisan, de mindent elkövetek, hogy fölfedezzem benne azokat az értékeket, amik igazolják a hírét épp úgy mint az árát. Ezért vagyok kíváncsi arra hogy aki régóta használ ilyet, az miért szereti igazán, és miért érné meg neki ismét ilyet venni. Aztán ha nem sikerül, még bármikor visszakunyerálhatom derék Aceremet. :) (ami persze szintén nem hibáktól mentes)

A konkrétummentes, kicsit elitista ízű ''nem neked találták ki'' típusú válaszokat mellőzhetjük ? :)

Aktív témák

Hirdetés