Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz Fitzgerald #7830 üzenetére
Szerintem meg teljesen vállalható karakter . Gondolj bele:
Az elején megismertük, mint egy nyuszi, a férje által valószínűleg 1x éve elnyomott nőt, akinek egy öröme van az életben: a lánya. Majd ugye apuka meghal és teljesen felszabadul az elnyomásból. Ott van egy kis csapat, akikben megbízik és túlélővé válik. Majd jön a gond: meghal az egyetlen lánya. A csapat továbbra is mögötte van, de azt kell látnia, hogy rajtuk kívül senkiben sem bízhat. Ettől bárki rideggé válna és a közösségért, akikkel együtt van x ideje, bármit megtenne. Szó szerint bármit (ugye bár ott van a börtönös afférja, Terminust majdhogynem egymaga lezúzza, akkor most a városban is megmutatja, hogy a bárány külső mögött egy farkas van). Nálam a Terminusnál vált fasza karakterré. Michonne után a kedvenc szereplőm . Na meg a pacsis csaj. Na ő tőle kész vagyok. Nem sok vizet zavar, az tény, de a humora, a beszólásai azok nagyon tetszenek .
Évadnyitóhoz: Valahol olvastam egy érdekes felvetést: Mi van, hogy ha a dudát a megölt apa fia indította be, egyfajta bosszúból, Rickék ellen? Simán el tudnám képzelni . Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Kvelstadt
veterán
válasz Fitzgerald #7830 üzenetére
Pont ez a lányeg. Ahogy Ventur@ is írja. megszüntek a körülmények amik milyatt olyan volt amilyen plusz ebben a világban megváltoztak a szabályok és az út ért hatások szóval fejlődött nem keveset.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest