- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiet
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat "milyen tv-t nézni" vele kérdésemre, sokat segítettetek. Igen, én is CI kártyával használom. Nincs + doboz/áramfelvétel/távirányító. Pontosan ezért kérdeztem.
-
Csiet
csendes tag
Sziasztok! Egy 55C765-os vasarlasat tervezem. Kerestem neten videokat, de mindenki csak a kepminoseget es a gaming modot meg mindent is tesztel, kiveve egy dolgot, hogy milyen rajta tv-t nezni. Gondolok itt arra, hogy milyen gyorsan valtogat a csatornak kozott, es pl milyen a "guide/musorujsag" menuje. Lehet furi, de nekem ez szempont lenne
es sehol sem talalok rola leirast/videos tesztet. Azert is kerdezem, mert van egy masik tvm, amin a csatornak valtogatasa, es a guide menu kezelese mar mar fajoan lassu. Mire behozza, hogy epp mit nezek, es a tobbi csatornan epp mi van, addigra megunom az eletem. Esetleg, ha valaki errol tudna irni par sort, megkoszonnem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen program, ami...?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vallás
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest