- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
redati
tag
Egyedüli megoldásként, csak olyan lehetőséget találtam, hogy marad a fat32-es file rendszer, és winrarral fel kell darabolni 3.5-3.9 Gbájt méretűre egy könyvtáron belül. Amit majd a Kodi már egyben fog lejátszani.
Ez így elég nyűgös
És a tv egyébként látja az ntfs partíciót?
A belső lejátszójával le tudod játszani a filmeket ntfs-ről ?
Ha igen, akkor javaslom az Es file explorert, és onnan indítva az MX playerrel. Esetleg még alternatíva lehet a Plex is.
Meg van egy belső hasonló app is, azt hiszem mobo a neve vagy ilyesmi, én nem próbáltam de az is megérhet egy próbát.
Melyik droid van a tvden? És melyik Kodi fut rajta? -
redati
tag
Ez a kérdés egy picit kusza lett
.
A tv sztem alapból nem tudja olvasni az ntfs file rendszert, (egyik sem) mert az license díjas. Egyedi file olvasóval ez megoldott pl.: totalcmd, Es file Explorer kiegészítőkkel stb... (Az Android előnyei) És onnan tudod indítani az adott filmet, megadva neki a kodit. De ha a TCL mégis licencelte volna az ntfs-t, a Kodi biztosan nem. De lehet rosszul tudom. Esetleg megpróbálhatod az ext4 vagy ext3 kiterjesztését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest