Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
senior tag
válasz
gab1ka #29964 üzenetére
Köszönöm! igazad van, a jó OLED a csúcs. Nekem nincs, de sok helyen járok, és ebből adódóan találkozom sokfajta készülékkel, rosszal is. Szerencsére, ha aktuális lesz a vétel, vissza tudok menni ezekre a helyekre egy komolyabb szemlére.
Igen, a jó OLED képe nagyon szép. Tipustól és kortól is függhet a képe.
Igen, várom az infókat a 855-ről, de nem nagyon csordogál. Egy 600 ezres Samsung OLED-hez volt mostanában szerencsém. nem volt számomra meggyőző. Érdekes, hogy meg szerettem volna venni a tipust, intéztem a papírokat, és közben bekapcsoltam a saját tv-met. Az ügyintézés leállt. Az öreg Sony olyan képet produkált, ami miatt nem érte volna meg a csere. Talán csak a méret miatt, lett volna jó. Természetesen jobb volt, de nem annyival...
Ugyan, azt mondtam, de nem zárnám ki az OLED-et. Ki tudja még. Sajnálom lecserélni a mostanit, de el jön az idő, amikor bekattanok.
Jó volt az infó, amiket mondtál. Kritikusabban fogom nézni ezeket a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Óra topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest