- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
1.Én alaplapról tápba nem vezetnék semmit!
2. A két ventilátort nem tudom milyen elrendezésben gondoltad, de ha az egyiket a táp elejére a másikat a végére úgy rontják egymás hatásfokát.
Meg kellene tudni az előző ventilátor mekkora volt a légszállítása és ahhoz mérten tenni bele ventilátort.
És a két venti + zajjal jár. -
moha21
veterán
Az eredeti ventilátor milyen típusú? Én nem javaslom senkinek, hogy a tápot alaplapról vezérelje, akkor vagy direct 12V vagy potméterrel. Az, hogy nem érzed melegnek, de mondjuk úgy van tervezve a kondi, hogy 85C bírjon (mert ugye nem csak a FET-eket hűtjük!!)
akkor az lehet kihervad( jobb esetben lök egy nagyot és hazavág valamit, nem beszélve a tűzveszélyről). Azért mondom, mert találkoztam már ilyennel srác bement számtech boltba kérdezte eladót jó lesz a táp helyére(zörgött az előző venti), persze 1200 HUF-ért jó kinézetű venti 2-3 hónap múlva behalt a táp.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua ventik 6db
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest