Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Eladó:
- 2db Kingston-KVR1066D3S7-4GB-NoteBook-RAM: 3.400,-Ft/darab
- 4db Kingston-KVR400X64C3A-1GB: 600,-Ft/darab -
CoolBoy323
nagyúr
Valakinek kell egy Zyxel NSA310 + 500as vinyó?
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki, vagy ismerősötök szokott rendszeresen dobozos kocsival Budapestre menni?
Szeretnék Érdről egy csiszológépet és egy marógépet kölcsönözni és azt kellene Szombathelyre elhozni, ha lehetséges vissza is vinni.Természetesen mindezt anyagi kompenzáció fejében!
Köszi!
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
Akit esetleg érdekel az aláírás, pls. pm
-
ticzi01
aktív tag
Nem igazán, az a gond, hogy linóleum bontására keresek berendezést az meg a környéken nem található.
Ami közel van az Győr vagy Unterwart, de azok a gépek nagyon kicsik, nem vagyok benne biztos, hogy megbirkózna a feladattal.
Embert meg nem találtam rá, a hagyományos módszer meg nagyon macerás... -
csadi0011
őstag
MSI B150M BAZOOKA alaplap valakit érdekelne? Esetleg procit tudok még hozzá, de semmi más sajnos.
-
Nordik
őstag
Nem drága szelvedost tud valaki városunkban?
Csere lenne, nem javítás.
[ Szerkesztve ]
-
ticzi01
aktív tag
válasz Anubris #15415 üzenetére
Huhh, nekünk is a biztosító fizette, de mondták mennyi lesz, nem olcsó.......
Oldadon van egy ami nem olyan zsebmetsző.Esetleg h itt tartunk tudtok mondani motorszervizet, mert a PZS meglehetősen drágának tűnik a 8eFt rezsi óradíjával......
Esetleg valami kisebb műhely lenne ahol ügyesek a srácok.Köszi!
-
Anubris
őstag
Nincs valakinek 1-2 napra kölcsönbe USB HUB 5V/3a and max 500ma teljesítményű, hálózati adapteres?
[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Hátha van közöttetek olyan aki tudna segíteni. Sugár úti Sportcentrumban, ha jól tudom van rendes rekortán futópálya. Jövőhéten megyek szüleimet meglátogatni és jó lenne edzeni is egyet. Nem tudja valaki köztetek, oda bármikor be lehet jutni valamilyen nyitvatartás keretében, fizetős/nem fizetős, bárki használhatja?No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Van valakinek eladó előző generációs konfigja, fél konfiga(alaplap, proci, memória) netezésre?
Köszi!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Josi
senior tag
válasz belaazallat #15422 üzenetére
Mi az előző generáció nálad?
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
-
freaghill
őstag
Szombathelyen van olyan méhtelep aki átveszi pénzért a régi autós akksit?
-
BaLee
addikt
válasz freaghill #15426 üzenetére
Én 3-4 éve kerestem ilyen helyet és még ott sem vették át, ahol ki volt írva a honlapra, hogy pénzt is adnak érte (talán Creato?). Pénz már nem is lett volna lényeg, de még akksi forgalmazóknál is azt mondták, hogy csak akkor veszik át, ha ott veszek újat.
Szép, környezettudatos országban él(t)ünk.
Végül valami autószerelő elvitte örömmel aki véletlenül meglátta mikor nálunk volt, ott hevert a garázsban hónapokig.
Mindenesetre ha találsz, vagy tudtok jó tippet írjátok meg.
-
batman777
aktív tag
válasz freaghill #15426 üzenetére
Teleki Blanka utca végén van MÉH Nyersanyag hasznositó ZRT.
Ott kilóra megveszik az aksit, 30kg-os aksiért kb. 2000 Ft-ot fizetnek, de adókártyát kell vinni a kifizetéshez.
Az autó tárcsafékeket, fékpofákat vasanyag áron veszik át. Első + hátsó komplett fékcsere után leadtam az anyagot, 1800 FT-ot kaptam érte. Adókártyát elkérik a kifizetéshez.Üdv. :)
-
batman777
aktív tag
válasz freaghill #15429 üzenetére
Nincs mit. Az aksiboltosoknál pénzt kérnek el a vevőtől, hogy megsemmisitsék a veszélyes hulladékot, 2000 - 3000 Ft-ot elkérnek, aztán ugyanúgy elviszik a MÉH-be és leadják, akkor szintén kapnak érte 2000 Ft-ot. 5k-t nyernek egy kis félrevezetéssel és még te vagy hálás, hogy a veszélyes hulladéktól megszabaditottak.
Ugyanez az olajjal: a kőszegi úton lévő Shell kúton átveszik ingyen az autóból leeresztett használt olajat, 5W30 stb., nem kell fizetni a leadásért, mert ezt tisztitják, kezelik és 15W60-as olaj lesz belőle a traktorokhoz, munkagépekhez.
A metronál lévő MOL kuton meg a sütőolajat, napraforgó olajat veszik át ingyen.Üdv. :)
-
-
Iomega
addikt
Sziasztok!
Megbíztak egy Iphone SE telefon beszerzésével, hölgy részére lenne, gondoltam érdeklődök a csoportban.
Ha valakinek van ilyen készüléke, ami makulátlan állapotban van, gyári független, tárhely inkább 32GB-tól felfele, számlával igazolni tudja a vásárlás tényét, azt kérném, hogy privátban jelezze.Előre is köszönöm!
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz CoolBoy323 #15436 üzenetére
Amiatt lenne ez megfelelő, hogy kicsi. Androidos vonalon nincs alternatíva, ami ekkora méretben elérhető lenne.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz CoolBoy323 #15438 üzenetére
Ez a baj sajnos, hogy a külső méretei 147.5 x 70.5 x 7.5 mm, míg az SE-nek csak 123.8 x 58.6 x 7.6 mm. Főként telefonálásra lenne használva, ezért a 6"-os kijelző kizárt, ha a kijelző körüli keret minimálisan látszik is.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz CoolBoy323 #15436 üzenetére
Pedig az egy kiváló készülék, csak sajnos már újonnan nem kapni.
-
BaLee
addikt
válasz CoolBoy323 #15442 üzenetére
Akkor fordított tapasztalatunk van. Én kb. 6 évet szoptam android telefonokkal (évente váltogattam őket), általában a drágább kategóriából származó telókkal, de sokszor az alap funkciók sem működtek normálisan (hívás felvevése meg ilyenek). Fő probléma, hogy a csúcsnak számító telefonok amiket újonnan megvettél 130-160k pénzért 1 év (és pár verziófrissítés) után használhatatlanra lassultak a 2 évet egy droidos telóm sem érte meg.
2017 elején vettem egy iPhone 7-est, 32gb, semmi mágia. Annyiért mint bármilyen akkor jónak számító Androidos telefon lett volna. Kb. 2.5 éves és igazából 3. főverzió frissítés után nemhogy lassulást nem érzékelek rajta, inkább még csiszoltak a rendszeren és gyorsabb lett, kevesebb erőforrás is elég neki. Ráadásul amit beleraknak a szoftverbe az működik. Nekem ez nagy szó.
Az tény, hogy gondba lennék ha váltani kellene, mert ezek az újak nekem nagyon drágák...
Talán majd SE2-re ha lesz, bár igazából még nincs miért. -
CoolBoy323
nagyúr
Én a redmi 3s-t 3 évig használtam... Semmi baja mai napig, pedig anno 50 ropi volt. Szerintem csak tudni kell használni
Most a poco 1 éves, egyszer frissítettem, de ugyan olyan mint ahogy kivettem a dobozból. Ma is az egyik legerősebb vas van benne, 100 ropi volt.
De hát kinek a pap, kinek a lánya :)
-
Iomega
addikt
Ha valakinek ilyenre lenne szüksége.
-
syC
addikt
.
[ Szerkesztve ]
•
-
Tubica
senior tag
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Ygg
senior tag
Eladó 1 vagy 2 TB HDD-je valakinek?
-
mefistofeles
addikt
Megbízható nem aranyárban dolgozó autó szerviz. Ismer valaki? Nem komoly dolog, fél órás meló
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Nordik
őstag
válasz mefistofeles #15449 üzenetére
Deák Dávid Aréna mögötti garazssoroknal lévő utca. Talán Alsóőr utca. Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs