Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
na hát az az a hely,ahol nem veszek tápot. ismerősöm vett egy 400-as fsp-t 7k-ért, hazavitte, nem indult vele a gép. rácson át belenézett, 6 púpos kondi... visszavitte,azt mondták kicserélik a kondikat, de a táp helyett az árát kapta vissza.
igaz, hogy ad garit,és korrekt,de nekem 2 út Szolnokra 1500Ft..találtam egy 1hónapos 430-as hipro-t 5-ért, csak az eladó nem tudom mikor válaszol..
[ Szerkesztve ]
-
yankee
tag
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
-
DavideX
aktív tag
Sata3-mal még gyorsabb lenne, kb 30-40%-kal.
Ha valakit érdekel: JBL Creature III PC-s hangfal
-
Kicsirics77
veterán
csak mondtam,hogy van egy ilyenem
azt egy szóval sem hogy megválnék tőle,mivel ajándék volt
egyébként szerintem a 15k reállis lenne mert az eredeti füles kábel és még a doboza is megvan[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
Ott ne vegyél mert dràga,nézz szét szolnoki üzletekben,Én martfűn 8990-ért vettem automatikus szabàlyzàsú töltöt lassan 2 éve a lenin úti szàmtech boltban.
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Enton
addikt
Hát valami számomra tetszetős erezetű fenyő bükk akármi végülis, bútorlap is jó, csak ne legyen ilyen farostlemezami ha vágnék itthon akkor csak málik. Nameg a dekopír se törjön bele, tehát olyan 5-6-7 mm vastag lenne a legideállisabb számomra.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Cheesy
őstag
Hexxa nem válaszol azóta sem az oldalon küldött üzenetre, telefont se. Így nem nem tudom mennyivel olcsóbb
Ma elmentem kifizetni Win Investorhoz a tápot, kb. jövő hétre lesz itt, de ezt már tegnap is tudtam, nem baj ráérek. Próbaképp lecsekkoltam egy SSD árat amit majd a netezős gépbe rakok: ADATA ASP900S3-64GM-C (itt a fórumon is az ajánlottak között van az SP900) 15.500-at mondtak rá. Ha azt nézem, hogy még az árgép szerinti legolcsóbb (az olyat nem mindig érdemes szerintem komolyan venni) ajánlatánál postaköltséggel együtt is csak kb. 500 Ft-al drágábbak és ők itt vannak helyben... nem is rossz.www.vakbelmutet.hu
-
-
-
lakisoft
veterán
Nos ő lenne az:
D-Link switch DGS-105E 5-Port Gigabit
5300-ért vettem.
2018-10-07-én
5 év garancia van rá.
Nagyon stapabíró kis cucc csak nekem kevés az 5 port.
El tudom postázni persze.
A többit privátban intézzük ha kérhetem és érdekel is.[ Szerkesztve ]
- Árad -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest