Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz philoxenia #23346 üzenetére
"vagy Münnich Ferencét például....."
Nem elég, hogy a gimnáziumot, ahol középiskolás voltam, róla nevezték el, még a képét is elhelyezték mindenhova.
-
Rhino666
addikt
válasz philoxenia #23380 üzenetére
Akkor én ezt a vitát most stílszerűen azzal zárom le, hogy büszke vagyok erre az országra, mert ez az egyetlen hely, ahol egy politikailag mentes övezetben is lehet részrehajlást tanúsítani.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
gabesz82
őstag
válasz philoxenia #23389 üzenetére
a dunaújvárosi Széchenyi gimnázium volt régen Münnich Ferenc... nyilván még amikor Sztálinváros volt akkor kapta a Münnich Ferenc nevet...
PSN: Morfologus82
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz philoxenia #23388 üzenetére
Privátban kapott egy linket erről a figyelmeztetésről, a későbbi viták elkerülése érdekében!
-
gabesz82
őstag
válasz philoxenia #23393 üzenetére
Én csak információt közöltem, nem kívánok belefolyni ebbe a vitába... nem kell túlreagálni azért
PSN: Morfologus82
-
tisn
addikt
válasz philoxenia #23389 üzenetére
Létezik, csak más a neve...
-
martonx
veterán
válasz philoxenia #23402 üzenetére
Oké megadom magam. Mi volt a politikai töltete a hozzászólásomnak? Vajon melyik népcsoportot bántottam meg vele?
Politizálás = közügyekkel foglalkozás. Mi számít ma közügynek? Hol szidtam az előző hozzászólásomban a kormányt, vagy az ellenzéket, vagy bárkit? És hol írtam benne, hogy én komcsi vagyok, vagy náci? Hol volt benne állásfoglalás?
ráadásul Off-ként írtam jelezve, hogy nem tartozik szorosan a Fórum jellegéhez (Bár az adok-veszek-beszélgetek-be elég sok minden belefér).
Én kérek elnézést!
-
tisn
addikt
válasz philoxenia #23393 üzenetére
"...gimnáziumot, ahol középiskolás voltam, róla nevezték..."
Csak a kedvedért...
(A hozzászólásban semmi politika nem volt, ahogy ebben sincs.)
-
tisn
addikt
válasz philoxenia #23407 üzenetére
Pedig egyszerű, nem lebontották, hanem átnevezték.
-
Agyasima
őstag
válasz philoxenia #23402 üzenetére
Értem. Tehát sunyi és alattomos az szerinted, ha pl. hozzászólok, majd egy mondattal később tagadom a nyílvánvalót (ti: hogy hozzászóltam). Erre csak annyit tudok modani, hogy: pfffff.....
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
szumoo
senior tag
-
Palkó
tag
válasz philoxenia #23420 üzenetére
3 hónapos a gépezet, úgyhogy szerintem gyártói.....
Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest