Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Keresztfiunk most fog ballagni és karórát szeretne viszont fémallergiája van.
Mit javasoltok, milyen órákat nézzünk Neki, hogy tudja hordani, ne legyen gondja vele - műanyagon kívül?
Rozsdamentes acél szíjak okozhatnak problémát?Köszönöm
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Tsebacsi #206607 üzenetére
Neked és a többieknek is köszi az ötletet.
Hát igen és azt még nem is mondtam, hogy deszkás a srác, tehát véleményem szerint az is behatárolja hogy milyen legyen az óra. Bár az anyja szerint elegánsabb órára vágyik, de számomra az elegáns és a deszkás nagyon nem összeegyeztethető. (bocsi deszkások )
EZT akkor felejtsük el gondolom!?(#206613) s4tch: az a legjobb, ha van egy fém, egy bőr és egy mondjuk kaucsuk szíj és a megfelelő alkalomhoz a megfelelőt kell feltenni. Én így csinálom. (Samsung Gear S3)
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz squir #206622 üzenetére
Köszi szépen! Egyetlen kérdés csupán: mi a különbség a két linkelt óra között, mert az "A" és "B"-n kívül nem vettem észre különbséget!?
Ok, megtaláltam, kicsit jobban megnézve. Az egyik szürke, míg a másik fekete számlapos.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Ismét egy kis segítségre lenne szükségem - pontosabban ajánlásra.
11 éves keresztlányomnak vettem tavaly a születésnapjára egy G36 okos-órát (nyilván nem egy Gear S3), de sajnos szegényke egy percet sem tudta használni, mert nem lehetett aktiválni. Visszaküldtem a boltnak és Ők sem boldogultak vele, visszaküldték az árát.
Abban kérném a segítségeteket, hogy javasoljatok, ajánljatok olyan okos-órát, ami egy tinédzser éveinek elején járó lánynak megfelel, van benne GPS - hogy a szülei tudják nyomon követni, merre jár -, tud segélyhívást kezdeményezni róla, ha esetleg ne adj Isten megtámadná vki vagy molesztálná és ami a legfontosabb MŰKÖDIK, bevált, jól használható ketyere.Ár: 15K környéke
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest