Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankraid
aktív tag
válasz Ereshkigal #75918 üzenetére
-
tankraid
aktív tag
válasz TripleB #75965 üzenetére
Nekem is van fém allergiám (igaz enyhe mertekben mértékbe) én régebben titan tokos, szíjas casiot hordtam most egy seikot aminél mivel automata alul fém helyett üveg vagn ezert nem is nagyon ér a bőrömhöz. De lejet megoldás egy nato szíj is ami alulról 'burkolja' az órát.
Meg amúgy nem akarok beleszolni de kezed elnézve vékonynak tűnsz. (én is az vagyok) szvsz. Ne nez 40-42mm nel nagyobb órát sőt lehet inkább 38mm körüli meg ne túl magasat....
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Nah itt anyira nagy tábora van a diver órának és most + találtam én is az elsőt ami tetszik....
http://tutuora.hu/orient/em65007b.html
-
tankraid
aktív tag
válasz Szabikaa20 #76658 üzenetére
Hajszál karcolódik nagyon mi? Imádom a feketét de bevonatos cuccokat sose szerettem késbe se....
-
tankraid
aktív tag
Több helyen olvastam h a diver orientek kidolgozási minősége sokkal komolyabb mint a seiko-ké. Valaki akinek volt több seiko-ja meg orient-je is meg tudná ezt erősíteni vagy cáfolni? (főleg tok, szíj stb. kialakításra/kidolvozottságra gondolok)
-
tankraid
aktív tag
válasz spanyoll #76880 üzenetére
Jó neked h kb. tudod. Én még mindig nem pontosan. Ráadásul nehezíti dolgot h órás üzlet/bolt itt legközelebb csak Bp. felmenni meg elég ritkán tudok. + az is gáz hogy egy csomó weblaon különböző méretet írnak tok átmérőre. Hol oda írják hol nem h koronával vagy nélküle ahol meg egyiket se döntsd el......tényleg irdatlan a valaszték.. . Mostanában amúgy egy orient ray raven-el szivatom magam pedig inkább klasszikus párti vagyok semmint búvár. Tud egyébként valaki jó árasítva?
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
-
tankraid
aktív tag
@vadászcsiga: köszönöm!
@Szabikaa20: Az Orient a tartóban azzal a szép bőrszíjjal az micsoda, milyen típus?
>>> Ha valaki tud Orient-eket jó árasítva továbbra is érdekelne!
Illetve érdekelne még használtan szép jó áras zsebóra![ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz Szabikaa20 #76926 üzenetére
köszi. klassz az a szíj!
-
tankraid
aktív tag
@Spanyol! Azt láttad amúgy hogy apró-ba van Orient Esteem? Mintha azt is kerested volna.... (amúgy nem én hirdetem)
Ok most látom, hogy írtál! Nézd meg de amúgy nekem is 16 v 17 a karom és szerintem 40mm felett már necc....bár gondolom kézfejen meg habituson is múlik.
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
szívatsz azért te is! óra 'bele' soha nem tetszett még de ez....... fhúúú. meg se merem kérdezni mi ez mert tuti 1 millánál kezdődik az ára.
-
tankraid
aktív tag
válasz balazs025 #77130 üzenetére
aham. thx. akkor jó mondtam én hogy az ő csuklójára max 40 afelett már necc. persze gondolom tok kialakításon/formán is múlik. mondjuk én pl - hasonló mérettel - a seiko snk-t a maga 37-38mm-jével elég kicsinek érzem.
már komolyan kivagyok hogy sok helyen nem írják oda hogy koronát beleértve vagy sem értendő a méret.
meg hát sok helyen ha oda is írják hogy koronával az még lehet becsapós. -
tankraid
aktív tag
Uram!
Egy alig hasznalt CERTINA DS Traditionalt mennyit kóstál?
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz Szabikaa20 #78080 üzenetére
klassz csak kicsit össze kellene dolgozni/csúsztatni a betűket!
-
tankraid
aktív tag
válasz spanyoll #78544 üzenetére
Jaja symphony is ott van ez pl. ORIENT Symphony ER27001B azért az árért nagyon szép kidolgozású. Olyan kalssszikus amit te keresel, dátumablak, automata vállalható bőr szíj és szerintem a 38mm-hez a 40-41mm még annyira nem vészes. (bár formától, stîlustól os függ. Lehet azzal csalni egy kicsit.....)
Junkers-ről én lebeszéltem magam szerintem tedd te is ezt. Annyi pénzért szerintem azzal az üveggel meg kvarc szerkezettel annyira nem best buy. Ha csak nem egyértelműen szerelem.......Egy olyan cép marvin engem is érdekelne....... :p
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #78554 üzenetére
Aham. Köszi. Olyan nincs neki amin a számlapon arab vagy romi számos beosztás van? (nem tom veterán h lehet megnezni egy eladó össz. hirdetett termékét mint pl.. Ebayen....)
Udate: ah megtalaltam ugy látom olyan nincs.. De amit linkeltel tényleg nagyon szép!
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Azta @spanyoll rendesen várom már hogy mit veszel/szerzel végül.... komolyan baromi kíváncsi vagyok már!!!!
-
tankraid
aktív tag
Spanyoll tutuba voltál? :p
-
tankraid
aktív tag
válasz JackFeryll #79014 üzenetére
nekem bejön. sőt lehetne valamivel élénkebb a sárga/arany a világos ezüsthöz.
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #79038 üzenetére
JAAAAJ
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #79047 üzenetére
-
tankraid
aktív tag
jobb felső. a feketétől tuti kifolyik a szemed rögtön h nem tökéletesek a fényviszonyok....
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Valaki nem tud járás orient ray-t vagy ray ravent?
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #80215 üzenetére
Jó áras Swiftkey jól kijavitott....
Thx. De vatera fóbiám van. -
tankraid
aktív tag
Skywatch-nál mi az a Send us your price opció? (add to cart felett)
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Azt meg tudja valaki mondani nekem, hogy a Seiko SKX007K2-nek mennyi a járás tartaléka?
Vagy van valami jó LINK ahol ilyen 'részletekbe menő leírást' találni seiko órákról?
Esetleg van itt valakinek? Vélemény, tapasztalat?
(aktuál szerelem most vagy ez vagy orient ray )A segítséget előre is nagyon köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
Köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
válasz Ereshkigal #81757 üzenetére
young78 kolléga Seiko-ban is tud segíteni?
(#81729) KelemenUhr "Valaki nagyon keresett itt a fórumon open heart karórát...' az Spanyoll volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest