Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
válasz izmike #129199 üzenetére
Nekem az első kiadás van, ami nagyon hasonló, de a logika ugyanez lesz: a gombbal állítod ugye a napot, azt beállítod a felső ablakban pl itt február 16-án így, ahogy látod, alul pedig odafordul a tárcsa, és mutatja a havi naptárat.
Nekem ilyen van, itt az alsó koronával állítod az évet a hónaphoz, hogy lásd a napot a hónapon belül a hétnél:Nna jó, visszaolvasva nem is olyan egyszerű
werkmania.hu
-
-
fagyalllo
őstag
válasz izmike #133655 üzenetére
A tiéden is volt AAA matrica? Kíváncsi vagyok én is a tapasztalatokra, a csat jól működik?
WiZARD: elég volt a tippekből, még nem jött el az ideje, még nem jött el az ideje, még nem jött...!
Nép: Láttátok az "eredetivel megegyező beépítés, nem replika" Kamurai-t? Meddig marad vajon a hirdetés?
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
g0n21
senior tag
válasz izmike #134396 üzenetére
Látja, csak onnan szerzi be, és kész.
Találtam WUS-on egy beszélgetést, ahol összeírják az igényeiket, és elküldik nekik. Mivel a cég elég rugalmas, így ez működni fog val'szeg. Pl. ha küklopsz nélkül kéred, akkor úgy küldik, stb...És az egyik kérésük az erősebb lüme.
Mondjuk szerintem szbalogh sem bánná azt a plusz munkát, hogy a zsír új Tiselleket küldjük hozzá újralümézni, darabját x ezerért...Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
silboy
aktív tag
válasz izmike #134787 üzenetére
Szép.Mi ez?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
condy
senior tag
válasz izmike #139882 üzenetére
Nekem Wg5113 küldte. De, hogy Ő honnan szerezte, azt nem tudom.
3-ös kezelő: Nekem is vannak fellángolásaim UHF ügyben, de mire konkretizálnám, mindig elmúlik.
phranxinatra: Bevallom, én sem szoktam benyomni (csak olykor-olykor, de nem jellemző). De változtatok ezen a rossz szokásomon. Igyekszem.
Mentségemre szolgáljon, nyitásnál mindig benyomom. Mindkettőt.
Engem a fehér kesztyű hiánya, meg a borotvált alkar jobban zavart.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest