Hirdetés
- Astra kalandok @Első rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dilajoska1
őstag
válasz bigmasterg #253355 üzenetére
Tetszik nagyon a Citizen is de a PRX a szélesebb tokfül és szíj meg a számlap miatt jobban tetszik. Nagyon szeretem a Citizeneket de pl 44mm-es automata Citizenemen is csak 20mm volt a szíj szélessége.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
válasz dilajoska1 #253356 üzenetére
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
válasz Stewenke #254086 üzenetére
Most már tényleg fölösleges ennyire túlzásokba esni. Nem szereted a mechanikus órákat és pont. Én a kvarcokkal vagyok így, max az ecodrive-ok és ennyi de nem ragozom túl.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz Stewenke #254093 üzenetére
Az én óráimat úgy betudtam állítani (valamelyiket nem is kellett) hogy 5-6 nap sőt valamelyik 1 hét alatt is bőven egy percen belül marad úgy hogy ha nem is nyúlok hozzájuk. Ha rendszeresen hordod és tudod melyik pozíció neki a legjobb akkor lehet hogy mégritkábban kell állítgatni. Tudom sokan nem akakarnak ezzel bajlódni meg nem fér bele nekik pár másodperc eltérés. Te 1 napra gondolsz hogy elmászik 1 percet? Mert akkor annál valami baj van!
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz Stewenke #254171 üzenetére
A másik karral állíts, azzal könyebb. Én stopperel szoktam nézni a járást elösször hátlappal lefelé. Ahhoz nézd hogy most 1 óra alatt mennyit tér el és ha késik vagy siet abba az irényba told de csak nagyon finoman is nagyon kicsiket. Ha 1 óra alatt meg van a 0mp akkor utánna figyeld tovább. De egyszerűbb ha elviszed egy óráshoz és pár perc alatt beállítja. Én álltalában úgy állítom be hogy hátlappal lefelé max +5-6mp legyen az eltérés és egy másik pozicióban ahogy az óradobozban van ott -4-5mp és így kézen hordva is elég pontos marad nekem.
[ Szerkesztve ]
-
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #254407 üzenetére
Annak is elmenne .
-
dilajoska1
őstag
válasz gerigő #254610 üzenetére
Sajnos az sűrűn előfordul. Én is remélem hogy nem lesz gond ezzel amit ma rendeltem. Ezért nálam kvarcból csak digitális vagy ana digi mp mutató nélküli Casio volt eddig.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Én is mechanikus fan vagyok és nehezen is tudom megszokni amit most vettem kvarc óra járását . Bár érdekes hogy a szerkezete kvarchoz képest szétszedett állapotban milyen bonyolult. Néztem videót az egyszerűbb változatáról és meglepett.
-
dilajoska1
őstag
válasz Stewenke #255623 üzenetére
Te meg azt értsd meg hogy a Seiko nem gyárt ilyen számlapot, tokot ............ tehát már nem lehetnek Seiko alkatrészek. Ebben egy dolog van amit a Seiko gyárt az a szerkezet. Elmondom neked hogy azt a tokot, mutatókat valószínű kínából rendelik. A számlap is egy steril homage submariner számlap lehet amire rányomtatják a Seiko feliratot.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz dilajoska1 #255626 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Mondjuk érdekes hogy ez egyik órám elvileg 200M-ig bírja a vízet mégsincs rajta koronazár.
-
dilajoska1
őstag
válasz fagyalllo #256491 üzenetére
Igen ezt olvastam. Mondjuk még 10m mélyen sem lesz soha . Végülis akkor a koronazár leginkább azért van hogy még reflexből se kezdjük vízalatt állítgatni az időt.
[ Szerkesztve ]
-
-
dilajoska1
őstag
Úgy tudom ezek a Panerai-ok csak 100M-esek. A Submersible az igazi búvár. Az Omegának meg pluszban volt külön egy mélyvízálló tokja ráadásul kocka is.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz dzsi23 #256502 üzenetére
Nem tudom de nekem a búváróráról egyből a forgatható lünetta jut eszembe .(bár már divat lett "aszfalt" búvárok között is ) Ezért nem tartom az enyémet annak, Inkább sportosnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
dilajoska1
őstag
Én is keresek zafír üveget de sehol nem találok ebben a méretben. 36,4 mm x 1,8 mm vagy 1,5 mm
@mriya@
Szetintem jó lesz. Nekem is hivatalosan 1,8mm-es volt benne de 1,5-s volt csak és még így is kiáll a tokból egy kicsit. Ha az 1,8mm-es kiállt a tokból akkor jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz @mriya@ #257313 üzenetére
Sajnos nem. Mondta az órás az már nem megy bele a műanyag betétbe. Max ragasztani lehetne de 200m-es az óra és mondta hogy úgy nem vállalja, nem tudta biztosítani hogy egyáltalán hogy bírja a vizet így.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz "_Maverick_" #257357 üzenetére
Hát lehet hogy jól átverték 🤔
eldoble:
Nem csak Swiss Made-ben vannak komoly órák 😉![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest