Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
hash99
üzenetére
Azok a meccsek rettentő izgalmasak voltak, úgy tolták egymás ellen mintha olvasták volna a másik gondolatát.
Lowko azt is mondta hogy a double nerf a banelingeknek eléggé fáj a zerg játékosoknak. Nem tudom milyen sűrűn jönnek balanc updatek, de gondolom olyan ritkán van, hogy erősebbé tegyenek pl egy protoss egységet hogy visszahozzák őket a játékba.
-
Néztem pár AI meccset, úgy értettem hogy most már bárki készíthet saját ai modellt, és arra tanítja amire akarja. Az érdekelne hogy ezekről tudsz valamit?Pl most említettük ezeket a jó meccseket tavalyról, de én úgy érzem hogy sokkal izgalmasabb lenne, legalább is egy rövid ideig, ha limit nélkül engednék össze az Ai modelleket. Brutál APM, és minden eshetőséget szimulálva, hogy tud két tökéletes algoritmus egymáson fogást találni. Mindig perfect splitek, stalker micro, állandó dropok, stb.
Vagy esetleg olyan archon mód is izgalmas lehet ahol az Ai felel a economyért, és a játékos nonstop támad, és aktív a pályán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest