Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
föccer
nagyúr
Hehe, jó móka volt. Nagy donkeyzás az ellenféltől. Én sajtoltam aminek meglett a pozitív és negatív haátsa is. Amikor vissza néztem a replayt rájöttem, hogy a maradél oraclet nem kellett volna vissazhoznom, jó lett volna az az ellenfélnél is, de már mindegy, így is jött a meccs
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hobizoli
nagyúr
ez ok, gondolom, akkor igy csinalhatta, de nyilvan akivel egyutt jott is vmennyit fogyasztott tole, de annyira tolta, hogy utana meg kettonket is elvert halal siman
neha kajak nem ertem ilyen jatekosok honnan a rakbol kerulnek ebbe a ligaba
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
mikromanus
veterán
Nyugis kis meccset akart, erre megkapott Téged, aki még dropol is néha? Leírásod alapján azért jó párosítás volt. Iylenek után lassan megjön újra a kedvem az SC-hez. Bár lehet campaign-t nézegetem egy picit csak hogy visszaszokjak a gyorsabb reagálásra (mielőtt bronzban elkenik a számat ).
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
föccer
nagyúr
Addig akkor kénytelen leszek feljebb tenni a fürdőszobai polcot...
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DarthPeeter
aktív tag
Azon a meccsen kiégtem amit elbuktunk dupla T ellen... Egyik mass marine másik mass marine marauder, semmi fejlesztés, semmi stimpack, még a rally pointra se figyelt az egyik szerencsétlen. Bemegy hozzád, rohanok a marine-tank armymmal, leszedem, erre a másik jö9n hozzám.. futás haza, kinyírom mindet, erre megint 1 kazal marine nálad...gg...
Hát ha kicsit több mineralod lett volna, akkor 2-3 sentryvel simán bezársz és én szétkaptam volna őket mint foxi a lábtörlőt, de hát ez egy ilyen játék... Főleg az fájt, hogy az egyik 30-as apm-el tolta.....
Viszont az a dupla Z az tetszett, igaz majdnem kinyírattam a cc-met a lingekkel, de azért csak sikerült idejében felemelni hála az op force fieldeknek ... -
föccer
nagyúr
Muta vs főnix: Ha a muták bent vannak a P bázisán, akkor táncolhat ahogy akar. Ha közelebb jön, akkor a phönixeket verem, ha visszatáncol, akkor a próbjait. Hamar rá szoktak jönni, hogy nem érdemes elmikrózni, mert igen hamar hullanak a probok. Ha nincs dance, akkor a muták verik a phonixet, mert olcsóbbak, és pattanó damage*.
Ilyen esetben az a legrosszabb a Z részéről, ha megpróbálja visszahúzni a mutákat. Az tuti bukó. Ha phonix van a P-nál, akkor kamikáze az összes muta harass és arra kell menni, hogy okozz akkora kárt, hogy megérje.
P ellen nem igazán megy mutára a Z játékos. Ha robó tech van, akkor corruptor, ha stargate tech van, akkor corruptor.
üdv, föccer
*by kovsol
-
Eyesis
őstag
pedig szerintem lenne alapja... annak idején néztem Idra-t játszani, és Ő is egy troll, de sokszor az ellenfelei nagyobb trollok voltak... Volt, hogy valami C betüs játékossal dobta össze egymás után többször is, aki folyamatosan csúnyán beszélt, és sértegette Idra-t... PErsze lehet nem volt ignoralva azt nem figyeltem
Eyesis
-
DarthPeeter
aktív tag
1v1-ben egy jó helyre rakott proxi oracle ( ugye Föccer? ), vagy proxi barrack azért bármikor meg tud lepni. A gazdaságán nem feltétlen veszed észre, ha mondjuk kicsit késve expel, Persze ez nem feltétlen jelent instant win-t, de erősen vissza tudja fogni az embert.
Én ezért rakok mindig egy turretet meg hozok elsőnek egy marinet, hogy ne érjen teljes meglepetésként egy ilyen szitu. -
-
Eyesis
őstag
igaz részben, de a zergre igaz leginkabb, hogy reakció faj, az sosem jó, ha a zerg kezdeményez, (vagy csak ritkán), a zergben az a "csodás", hogy nagyon hamar le tudja gyártani jó lárvázással, gazdasággal azt a sereget, ami countereli azt, amit mondjuk egy terran 20 percig folyamatosan készít.
pl ha sikerul deritened hogy a terran 2 base allinezik es thor hellion medivacra megy, akkor loctus es nyertel, ha nem és beér hive előtt akkor meg kikaptálEyesis
-
DarthPeeter
aktív tag
-
hobizoli
nagyúr
ultra-nak is az a baja hogy lasan mozog, es sok (12+) kell belole, addigra meg a tankok szetszedik oket, mire az elso kontaktot teremt
20-25marine-maruderrel meg egy-egy loves egy ultralisk is es lehet futni eloluk, kozben meg a tankok is lovik oket hatterboltöbb drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest