Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Na igen, a pohár fontos, pláne hogy kb. 100 Ft-ért jutottam hozzá A Leffés csak a fele volt...de ennyi is a pohárkészletem
Most viszont megkavartál. Abban teljesen igazad van, hogy minden egyénfüggő, de épp ezért támaszkodok közösségi véleményre. Az igaz, hogy trappista belgát szívesen kóstolnék, és a La Trappe ellen némileg az szól, hogy a Dubbel-t nem találtam valami kiemelkedőnek. Nem mondom, hogy gyenge volt, de a top 3-ba nem fért be. Igaz, ebből nem lehet egyértelmű utalást tenni a tripelre.
A Piraat-ról meg kb. semmit nem tudok, igazi sötét ló Abban pedig megint csak igazad van, hogy mindhárom lenne a tuti, de most ennyit engedek meg magamnak. Lehet az lesz, hogy bezsákolom a Grand Cru-t, és fej vagy írás alapon döntök...vagy várok még érvet, ellenérvet, bár egyrészt az eddigiek is adtak támpontot, másrészt a sörértő törzsgárda legtöbb tagja mondott tippet
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple notebookok
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest