Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Deck
titán
válasz Merseyside #50 üzenetére
Vagyogatok közben csak kaptam egy ősrégi gépet, hogy csináljam meg. Így az ikon pack amit csinálni akartam a gyári Xperia Launcher alá kicsit csúszik
PS5
-
Tomtotom
senior tag
Itt vagyok
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Vikooo
addikt
En temakat keresek a gyari launcherhez, xda -t mar felkutattam talaltam is 1-2 jot foleg a letisztultsag szamit. Valakinek esetleg van jo temaja amit megosztana velunk?
-
-
jonnyjoker01
veterán
Jó napot! Sony használó vagyok kérem a jogot a topic használatához!!!
Üdv. Johnny
-
Tomtotom
senior tag
Kicsit reklámoztam a topikot
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Tomtotom
senior tag
-
Armahun
addikt
Sziasztok.
Itt szabad kérdezni, vagy használjam a keresőt?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
air
nagyúr
'estét!
Akkor ez egy olyan topik, amiben lehet szidni azokat, akik szidják a Sony-t?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tomtotom
senior tag
-
szaszaboy0
tag
Mindenem a SONY itt vagyok
Üdv Szabi
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok! Z3C
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
Alister71
nagyúr
Nekem M4 Aqua-m van, fiamnak pedig E4. Szerintem elég jó mind a kettő.
Alister from Hell
-
air
nagyúr
Ugyan! Nem süllyedek azok szintjére.
Bár az SP topikban mostanában van egy arc, akiből más sem folyik csak a fikázás.
Nem értem mire jó ez. Értelmes dolgot nem tud hozzátenni a fórumhoz, folyamatosan a készülék ócsárlása jött tőle.
Amikor szóltam neki, hogy erre semmi szükség, akkor persze én voltam a kretén, hogy miért védem azt a szart.
Agyrém.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tal-garius
aktív tag
Jelen!
-
Armahun
addikt
És betűtípust mivel lehet változtatni?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
pit stop
addikt
válasz Alister71 #75 üzenetére
Ha már itt vagyunk: e4 tényleg jól teszi dolgát? Öcsém akár venni e4g-t, de mediatek miatt nekem nem szimpatikus, és topikja se pörög - abból látnék valamit.
air: U topikba pont be akartam linkelni csoportot, de így már felesleges. Rajtad kívül így sem nézi más
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
holozis_HUN
veterán
Volt akinek beázzot a telefonja úgy, hogy átment a nyomás teszten?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
darvinya
titán
válasz holozis_HUN #86 üzenetére
Ha ezután beázik, akkor vagy nyitva van az ajtó(k), vagy már külső behatás miatt nem felelne meg a nyomás teszten.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Aryon87
félisten
Üdv! 1.5 éves Xperia SP tulaj vagyok, előreláthatólag még fél évig CM11 rendszerrel
Mellékesen, valakinek van valami infója az Xperia C4-ről? Tetszős nagyon papaírforma és design szerint, kiváncsi vagyok mennyire marad alul az LG G4-től
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vikooo
addikt
En a Z3+ ra es a Z3+ Compactra vagyok kivancsi (ha igy fogjak hivni).
Eleg jol nez ki de kar az akku csokkentesert es a folyamatos tulmelegedesert.
Arrol van info melyik CMOS van benne? Novelhetnek a meretet (1" ) -
TTommi
aktív tag
Szevasztok!
SXZ2 és SXZ5c
-
TTommi
aktív tag
Most nézem, hogy upgradeltek fanatikus taggá, úgyhogy csak óvatosan Sony Xperia Z2, Ray, X10mini pro, L, U és E4g telefonokkal kapcsolatban szívesen megosztom a használat sorás szerzett tapasztalataimat!
SXZ2 és SXZ5c
-
mackosajt
addikt
válasz holozis_HUN #88 üzenetére
Nem tenném rá az életem.
Enyém soha nem járt vízben, de esőben nyugodtan használom.
Nyomasproba közben mocorog az érték, szépen fel is megy, de nem tartja meg. Ha megszuntetem a picike nyomast a kijelzon, utána atcsap alacsonyra, de lassan beall az eredeti értékre.
Szóval én nem rakom inkább vízbe.
Mikor vettem, nem is volt tervezve, csak az, hogy esőben is nyugodtan használni lehessen.És hogy igaz offos szólás is legyen:
Kisfiam, mi leszel, ha nagy leszel?
Télen medve, nyáron tanár!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
TTommi
aktív tag
Én csak szuperlativuszokban tudok beszélni az E4g vodafone-os verziójáról. Szerintem ez a magyar piacon kapható legjobb ár-érték arányú okos mobil. Az MTK-t nagyon eltalálták hozzá. A 4.4. akárhány (talán négy) nagyon jól optimalizált, egyedül a kamera gyenge pont, de kategóriájához mérten állítólag megfelelő. Mindenesetre nekem csak nagyon jó fényviszonyok mellett alkotott elfogadható képeket.
SXZ2 és SXZ5c
-
Melafoto
senior tag
Benéztem már én is
[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Vikooo
addikt
válasz mackosajt #95 üzenetére
A nyomasproba alapjan akkor vizallo, ugytudom nem tartja meg a nyomast, eleg ha egy kis ideig felmegy az ertek de a levego szepen kiszivarog visszaejtve a nyomast.
En se merem a Z1 C -m vizbe tenni, de nincs is ra szukseg, boven eleg ha az esot birja illetve ha vedve van veletlen vizbekerulestol. -
Boss81
senior tag
Csatlakozom én is ha szabad
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest