Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz sullerj #4849 üzenetére
Köszi!
Megnézem majd!
Sajnos kevés időm volt vele próbálkozni tegnap este már, ma délután hazamegyek, ez a napi program, lehet hogy csak egy Serviio beállítás, vagy restart elég lesz ...
Mivel olvasgattam a topikban, hogy többen is használják a Serviio-t, ezért kérdeztem rá, hátha már úgy megyek haza, hogy meglesz a megoldás
Life is shor...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sullerj #4880 üzenetére
Gondolom nekem is kellett volna így, de már a Sony-ban megcsinálták. MM-ben sima 5 éves garit kaptál rá, vagy 5 év biztonságit?
luciferc: Igen lehet eltérő az üzletekben az ár ahogy figyeltem, az hogy mire mennyibe kerül meg szintén változó, szerintem úgy a legegyszerűbb ha felhívod a Sony centert. Az én 55W829B-re pl az 5 éves sima 10 ezer lett volna, az 5 éves biztonsági meg 28 ezer.
[ Szerkesztve ]
-
hun005a
tag
válasz sullerj #5482 üzenetére
Megmértem a wifit 15-16 körül van,viszont áttettem kábelre ott is ugyanekkora sebességet mértem de viszont ott jó.Tehát a wifis átvitellel van valami baja annak ellenére hogy összekapcsolódik és látszólag nincs hiba.De ez már inkább hálózatépítési probléma nem hiszem hogy a TV hibája
-
Markyxx
tag
válasz sullerj #11961 üzenetére
Nagyon kemény ez a Sony.
32GB alatt nem kezel pendrive-ot felvételhez. - Ez már önmagában vicc!
De hiába dugsz bele névleges 32GB-os pent, mert azt se fogadja el mivel kb. 29GB a hasznos része.
Szóval aki műsor felvétel miatt vásárolna pendrive-ot, az minimum 64GB-osat vegyen különben bukó.Legalább is 32R430/40R480-as szériáknál.
Honor Magic V2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest