Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
united28
tag
Bejelentették a 4. évadot!

-
united28
tag
Valaki próbálta már a New Game+ funkciót? Működik a dolog? Elkezdenék egy új játékot és jó lenne egy-két nehezítést beletenni.
-
united28
tag
Tegnap kijött egy update. Valaki, aki xbox series x-en játszik, megnézné a frissítés utáni verziószámot? Köszönöm.
-
united28
tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy miért nem tudok hozzászólást írni a hivatalos fórumra? Beregisztrálok, ha kilépek már nem enged vissza, két különböző regisztrációval is próbáltam. Már az gyanús volt, hogy nem küldtek megerősítő email-t sem.
-
united28
tag
Remélem javítják mert nagyon idegesítő mindkét dolog. Frissítés előtt jobb volt a játék. Megpróbáltam újratelepíteni, de ugyan azt csinálja. És nem is lehet visszatérni előző verzióra gondolom, mert egyből az újat rakta fel. Amúgy a mentést nem lehet beállítani, mert kb. 1-2 percenként ment.
-
united28
tag
Valaki tapasztalta Xbox Series X-en, hogy amikor a játék ment (autosave) megakad egy pillanatra és a tereptárgyak, növények elég látványosan jelennek meg? Next gen frissítés előtt mentésnél nem akadt és a növények előbukkanása sem volt ilyen látványos. Youtube-on videókat nézve nem láttam a fent leírtakat. Lehet a gépemmel van probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest