Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borgab
aktív tag
válasz ludsimon #5800 üzenetére
Igazából most herculesen vagyok haverommal, mert a neptunos L0IS-t törölte a joymax..
Nem tudom mi van..kaptam haveromtól 85-ös S/S full int nukert, és most vele tolom, meg guildjával herculesen. Nagyon nem FF, sokat kell neki farmolni(sp-t), de ez a kari lesz a befutó, mert most nincs más, és amúgy is bejön a kari..
most kb 24h csak bot .Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
válasz joey0235 #5802 üzenetére
Nem kamusztam egyiket sem.
És nem az én hibám, hogy a joymax véletlen törölte az accot.
Itt a karim.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
ludsimon
veterán
Alapból ott vérzett el a dumád, hogy törölték az accodat.
Lehet kölcsön kaptad 3-4 hétre azt a karit, csak inkább mondod azt, hogy vetted 15k-ért..Kaptál hozzá e-mail címet, secret answerrel, meg is változtattad ezeknek a jelszavát mindennek, tehát az e-mail-nek is meg a silkroad pw-t is?
Csak úgy nem törölnek.. Szóval én arra tudok gondolni, hogy nem változtattál meg valami jelszót és akitől vetted a karit ő még anno kölcsön adta valamelyik haverjának és jól összevesztek és fogta felment és kitörölte.
De az, hogy csak úgy kitörölte a joymax faszság. Viszont ilyen 'afdsdgfh' nevű botokat rohadtsokat töröltek ki mert penonoknál már nem fire nukkerek hanem str bowosok vannak (egyre idiótábbak komolyan ).
Olyat is hallottam egyébként, hogy aki nem vesz silket mittomén 3-4 hónapig azt ha valahol elkapja egy gm, hogy botol kibassza. De lehet csak legenda.
Amúgy a gm-ek szerintem 100% örök invisiblejük van és olyan ami a sebességet sem lassítja.
Mert anno mikor hackelt sbottal toltam pont láttam, hogy kiírja a közelben van egy gm és azonnal el akart teleportálni.
Én gyorsan leállítottam a teleportot körülnéztem és sehol nem láttam egy léleket se. Milyen durva.[ Szerkesztve ]
undefined
-
borgab
aktív tag
válasz ludsimon #5812 üzenetére
Igazából az az igazság, hogy nem kaptam vissza semmi pénzt, de kaptam akitől vettem helyette herculesre( erre a szerverre kértem, mert itt van haverom is ), + adott hozzá még 700m-et így megér 15k-t kb..
Én meg olyasmit hallottam, hogy iBot-ért bannolnak, de ez szerintem hülyeség, hogy pont Ibot-osokat cseszik ki..nem tudják megkülömböztetni sbot, phbot, sroking, iBot-ot szerintem.
Vagy az is lehet, hogy Sbot protectiós joymaxnál, és azért irritálja az ingyenes bot?[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
-
ludsimon
veterán
Akkor tuti valamit elgépeltél vagy elfelejtettél vagy fogta az akitől vetted és megváltoztatta a jelszót mert Te jóhiszeműen az e-mailnek nem változtattad meg a jelszavát.
De még azt is nagyon meg kell nézni email-nél, hogy ott van jelszó emlékeztetőt erre az email címre dobja meg és ha tudja a választ a kérdésre (övé volt mér ne tudná) akkor fogja és egyszerűen visszaveszi a email címét és vele a karit is. Ennyi.
Velem nagyon korrekt volt az illető akitől vettem a 83-as Wizz/Bard-ot.
Telefonhoz ragaszkodtam, hogy beszéljünk, meg alapból bankszámlára nem utalok így címet kértem és rózsaszín csekken a saját címére küldtem a pénzt.Másnap megkapta, küldte az ID/PW-t, az email jelszót, nevet meg a titkos választ a joymaxhoz.
Fogtam megváltoztattam a joymax jelszavát, majd utána az email cím jelszavát és a jelszóemlékeztető dolgot is, hogy hová küldje ha elfelejtem.Fogadjunk, hogy Wrong ID/PW ez volt a hibaüzenet?
Akkor biza' meg lettél lopva.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Valószínűleg azért hallgat mert így történt.
undefined
-
ludsimon
veterán
De száánalom amit a ch tud az eu után . . .
5 db ticketet szereztem give2-vel a fire nukkerrel!!
Aztán mentem a 69-es régi bowosommal is egy menetet az 2 db ticketet szedett össze. De szánalom. .
Daggerrel meg a max 47 ticket volt, a min 10 talán. Az átlag 15-20 megvolt. Voltam vele összesen kb. 20x.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Végül még is lett mind a 4 karimnak COS iteme, vagyis wolfja.
Haveromnak is mindegyik karijának van wolfja. Akkor a partynk wolfos lesz.1 db-om volt amit én húztam fel még anno.
3 db-ot vettem, de kicseszett drágán de legalább NONAME. A legolcsóbb volt 30M 60-as a 67-esek 35M.Sebaj, legalább nem kell a fejlődésükkel bajlódni.
100lvl felett meg 100M+-t érnek de nem eladom, hanem a partyba fognak támadni.Jóó lesz az.
undefined
-
joey0235
aktív tag
válasz ludsimon #5822 üzenetére
Hát igazából partyba wolfnak nagyon értelme sincs... mivel azaz 1k damage vagy amennyit bele üt szinte nem is számít olyan mintha nem volna. És elég drágán vetted 30m ért.... 100+ os wolfokat szinte el se tudod adni vagy nagyon nehéz wolfbol nem csinálsz hasznot. De mivel nem GM pt-t csinálsz így talán van értelme a wolfoknak.
... No sacrifice, No victory ...
-
ludsimon
veterán
válasz joey0235 #5825 üzenetére
Számoljunk mondjuk 1000-es sebzéssel.
Egy bownak a strongbowja feltételezzük lowon (Lv69-em) 6000.
1000x5= 5000
Egy ch str kari sebzésével az 5 wolf felér simán.
De ha mondjuk nem 1000-el csak 600-al számolunk akkor is: 600x5=3000 ami mondjuk egy nem crites anti devil bowwal felér kb.
Party gianthoz meg igen is jól jön még az a picúr sebzés is. Party meg champikhez nem is tennék be, de mivel létezik party giant is azért az nem 1 perc leölni..
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
hmm
Azon gondolkoztam, hogy a dancing of wizzardy miatt érdemesebb e bardot csinálni a wizzardból vagy nem.
Szerintem hülyeség és alább leírom miért is.Most próbáltam ki blizzard 88k buff nélkül, wizardy-vel 100k (34%-os Dancing of Wizardy).
Tehát 2 wizzard támadna ha 1 bardos lenne ami mondjuk ezzel a sebzéssel számolva 200k a blizzard.
Ha 3 wizzard lenne akkor 264k lenne a sebzés buffok nélkül.
Bard meg az életbe nem sebez 64k-t.
Ebből levonható minden.Győzzetek meg az ellenkezőjéről ha rosszul gondolom!
Eddigi álláspontom szerint így fog kinézni a party:
1. Wizzard/Cleric attacker
2. Wizzard/Bard attacker
3. Wizzard attacker
4. Xbow/bard attacker
5. Dagger attacker
6. Bow attacker
7. Warrior buff + aggro
8. Cleric/Bard buffer, Mana- + Healing Orbit + Tambour + Swingundefined
-
ludsimon
veterán
válasz joey0235 #5830 üzenetére
Ne viccelj már.. azok 3-4 percig vannak fent, nem 16 másodpercig.
Group recovery szintúgy. Bless se azonnal töltődik vissza.Nem hiszem, hogy gondot okozna.
De szerintem a cleric phy+mag def nem lesz.
Nem hiszem, hogy sbot tudná. De szerintem meg fogjuk oldani mivel van sbothoz nekem auto buff toolom amivel bármit tudok buffolni csak meg kell mutatnom haveromnak, hogy kell használni.Int+str alapból kiesett a sorból mivel az weapon switchkor eltűnik annak meg nincs értelme felnyomni állandóan mert az már tényleg felesleges időpazarlás.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz joey0235 #5832 üzenetére
101-en most ugrott be, hát cleric tud mag+phy def powert növelni!
Nem is olyan keveset.
Korlátlanul kioszthatja bármennyi karira.De cleric/bard-nak hülyeség str/intet osztani..
Vált és eltűnik. Azért meg legyen egy sima cleric a partyban?
Ezt Te se gondoltad szerintem komolyan.Védelem a természetes, hogy kiosztja majd mindenkire.
100-on int 45-el növeli, az szerintem nem olyan rohadt sok amúgy is.
undefined
-
-
-
ludsimon
veterán
válasz harcikoca #5839 üzenetére
Szerintem nagyon nagy faszság.
Gondolj bele!
Oké, hogy az egyik csak áll és dobja fel a cleric/bard buffokat de a wizzard meg tudod mit csinálna?
Kevesebb mint 16 másodpercenként újra tolná a dancingot mert ha nincs tambour, nincs dancing. Szerintem ez így ebben a formában hülyeség.Akkor inkább legyen szerintem egy clerices aki mag/phy def powert kiossza és 0 tambour, 0 dancing és akkor lesz 3 wizzard.
De fentebb leírtam miért, ha lesz időd olvass vissza.
64k-t meg nem sebez a bard +2-4 lvl mobokra..undefined
-
ludsimon
veterán
válasz harcikoca #5839 üzenetére
Egyébként már megvan mi lesz.
Xbow egyáltalán nem lesz jó a partyba mert ledönti és a 3 wizzard meg nem tud semmit csinálni csak malmozik.
2 megoldást látok.
Mivel Xbow/Bard a haverom karija így lehet dancigot csinálni + 2 tambour.Másik megoldás, hogy akkor húzza a dagger skilleket és jön támadni.
De szerintem ez nem valami jó ötlet, mert a dagger még desperate-vel se ér fel a wizzard nagy sebzésével, úgyhogy inkább akkor szerintem az xbow/bard legyen dancingos + 1 db tambour és a másik cleric/bard bufferrel meg 1db tambour + cleric buff meg speed, stb.Így lesz akkor:
1. Wizzard/Cleric attacker, bless
2. Wizzard/Bard attacker
3. Wizzard/Bard attacker
4. Dagger attacker
5. Bow attacker, force debuffer
6. Warrior buffer + aggro
7. Cleric/Bard buffer Bless + holy + speed + tambour + mag/phy def power incr. + mana/healing orbit
8. Xbow/Bard buffer tambour dancing wizardySzerintem így lesz a legjobb.
Ha leviszi xbowwal a földre az nagyon nem jó mert akkor a 3 wizzard semmit nem tud csinálni.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Most nézem, iszonyú jó áron jutottam hozzá ehhez a Lv83-as Wizz/Bard-hoz mert nem full üresen kaptam hanem vannak stonek is meg som valami 90-re nem nagyon nézegettem még meg ruha is járt hozzá, +3-as fegyó is ezt átszámítva USD-be 20USD-be vettem az enyémet.
Arról nem is beszélve, hogy 90-ig van sp-je.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz joey0235 #5847 üzenetére
Ja. Mikor írtam a Canadai meg a New York-i haveromnak csak pislogtak, hogy kb. 800M-ért vettem.
Amúgy nem tudom Magyarországon miért lenne drága.
Haverom is 3500Ft-ért vette a 83-asat és se FF, se semmi nem volt a storage-ben, tehát nagyon jó üzletet csináltam.undefined
-
ludsimon
veterán
Ez a Legend 7 egy annyira érthetetlenül jelentéktelen frissítés volt, hogy az valami hihetetlen!
Legalábbis én soha nem fogok tradelni low lvl-en, de ahogy olvastam máshol nincs is már sok értelme mert nem lehet goldot nyerni most már.Black/Blue stone-kat lehet nyerni amit valami ruhára lehet beváltai ami ad + védelmet de csak job módra. - Ezt máshonnan olvastam.
De ha így van, akkor egy olyan frissítést sikerült csinálniuk, amit én a büdös életbe nem fogok használni.
Ez a trader/hunter rank is egy baromság. Semmi értelme nincs csak az, hogy még több időt pocsékolj el ahelyett, hogy uppolnál.
Szintúgy vagyok a general/baronet meg a többi rangokkal. A számomra biztos a szint lesz az első. Max ilyenkor kedden mikor nincs bot megcsinálom majd egyenként mindegyikkel, bár nem tudom, hogy ez 4-5 óra alatt teljesíthető e. Ha nem akkor majd 110-en...[ Szerkesztve ]
undefined
-
rolkaDb
aktív tag
válasz ludsimon #5849 üzenetére
Én se nagyon látom értelmét ennek az új hunter/thief rendszernek. Szerintem inkább rosszabbra sikeredett, mint sem jobbra.
Nem úgy van, hogy csak akkor lehet használni az újfajta berserkert(kék), ha megcsinálod a knight/captain küldetést? Ha rosszul gondoltam kérlek javíts ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest